Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: povejte mi nekaj o likalniku na kotliček ... 17.6.2008 7:32:16
|
|
|
|
lelaval
|
Če vsakodnevno likaš, ti definitivno priporočam likalnik na kotliček - likanje s takšnim likalnikom se meni zdi dosti hitrejše, lažje, oblačila so lepše zlikana, pa še "popravke" lahko delaš potem na že obešenih oblačilih.
|
|
RE: povejte mi nekaj o likalniku na kotliček ... 17.6.2008 8:02:17
|
|
|
|
honey
|
A ni nobenega cenejšega likalnika s kotličkom posebej? Ker jaz imam doma mislim da je Philipsov (sicer ga imam že par let) in ima posebej kotliček za vodo, ki se ga lahko obesi na likalno mizo ali pa postavi na tla (jaz ga imam na tleh, ker sem bolj ziheraš). In moram reči, da je super. Pa tudi ne likam veliko, odkar imam sušilca, pa sploh ne - mogoče 1x na par mesecev. Je pa bil takrat okrog 20.000,00 SIT (se pravi zdaj manj kot 100 €) - to je pa nazaj kakšnih 4, 5 let.
|
|
|
|
RE: povejte mi nekaj o likalniku na kotliček ... 17.6.2008 8:04:21
|
|
|
|
citrončica
|
Pa ima ta likalnik na kotliček tudi opcijo tiste plošče, s katero lahko po pravi strani likaš vsa oblačila,tudi temna??Ima katera??
|
|
|
|
RE: povejte mi nekaj o likalniku na kotliček ... 17.6.2008 8:49:07
|
|
|
|
vesna_14
|
Misliš tole http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=24B1AEC6-75D0-D05A-9DDF-DBC2357F4A0B&linkid=15 tudi ta je na ožjem seznamu Ja likalnik s kotličkom je cenovno ugodni od gorenja sam mi pa vizualno ni všeč
|
|
RE: povejte mi nekaj o likalniku na kotliček ... 17.6.2008 10:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Razlika med tema dvema tipoma likalnikov je v grobem ta, da ti v tega s posebnim rezervoarjem ni potrebno kar naprej dotakati destilirane vode, ker je ta rezervoar neprimerno večji od tistega na navadnem likalniku, in pa ti likalniki z rezervoarjem posebaj imajo ponavadi večji pritisk pare in tako bolje zlikajo oblačila. Samo je pa res, da v tega z rezervoarjem posebaj skoraj moraš nujno točit destilirano vodo, sploh če ne likaš pogosto, saj bi se v primeru vode iz pipe preveč vodnega kamna notri nabralo. Take so moje izkušnje ;)
|
|
|
|
RE: povejte mi nekaj o likalniku na kotliček ... 17.6.2008 11:21:11
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_14 Misliš tole http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=24B1AEC6-75D0-D05A-9DDF-DBC2357F4A0B&linkid=15 tudi ta je na ožjem seznamu Ja likalnik s kotličkom je cenovno ugodni od gorenja sam mi pa vizualno ni všeč Tale je precej težak. Sem ga sprobala, pa mi ni bil všeč. Mi imamo zdaj tistega s kotličkom od Gorenja (mislim da je okrog 100€). In je super! Vizualno pa meni dol visi, kako zgleda likalnik !
|
|
[Brisano sporočilo] 17.6.2008 11:24:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: povejte mi nekaj o likalniku na kotliček ... 17.6.2008 12:59:11
|
|
|
|
Mišni
|
Navadni parni je zato boljši, ker je cenejši, zlika pa tako super, da bolje v bistvu ne more in tudi ni nobene potrebe, da bi. Aja, pa v omari zavzame zelo malo prostora.
< Sporočilo je popravil Mišni -- 17.6.2008 13:00:49 >
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.