|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povejte mi nekaj o likalniku na kotliček oz. ...
17.6.2008 7:27:46   
vesna_14
zakaj kupiti likalnik s kotličkom ali navadni parni likalnik?
Sem v nakupu novega pa me zanima zkaj je boljši s kotličkom kot oni navadni?Kar se vizualnosti tiči sem za likalnik s kotličkom samo cena pa je tudiuser posted image

http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=46299458-BB9F-686F-3A8B-559C01E245D2&linkid=15

ali pa takšen

http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=FF737C13-1BA8-79AA-F688-7AA8B3EF9868&linkid=15

zato pa bi rada slišala kakšno mnenje

Moram pa še povedati , da ne likam vsak dan ampak tam nekje 1x na dva tedna tako, da ni neke sile in ne likam srajc, ker jih moj ne nosi oz. tista ena na vsake toliko ni panikeuser posted image

hvala lp Vesna

< Sporočilo je popravil vesna_14 -- 17.6.2008 7:35:36 >

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povejte mi nekaj o likalniku na kotliček ...
17.6.2008 7:32:16   
lelaval
Če vsakodnevno likaš, ti definitivno priporočam likalnik na kotliček - likanje s takšnim likalnikom se meni zdi dosti hitrejše, lažje, oblačila so lepše zlikana, pa še "popravke" lahko delaš potem na že obešenih oblačilih.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu vesna_14)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2008 8:02:17   
honey
A ni nobenega cenejšega likalnika s kotličkom posebej? Ker jaz imam doma mislim da je Philipsov (sicer ga imam že par let) in ima posebej kotliček za vodo, ki se ga lahko obesi na likalno mizo ali pa postavi na tla (jaz ga imam na tleh, ker sem bolj ziheraš). In moram reči, da je super. Pa tudi ne likam veliko, odkar imam sušilca, pa sploh ne - mogoče 1x na par mesecev. Je pa bil takrat okrog 20.000,00 SIT (se pravi zdaj manj kot 100 €) - to je pa nazaj kakšnih 4, 5 let.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2008 8:04:21   
citrončica
Pa ima ta likalnik na kotliček tudi opcijo tiste plošče, s katero lahko po pravi strani likaš vsa oblačila,tudi temna??Ima katera??

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2008 8:49:07   
vesna_14
Misliš tole

http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=24B1AEC6-75D0-D05A-9DDF-DBC2357F4A0B&linkid=15

tudi ta je na ožjem seznamuuser posted image

Ja likalnik s kotličkom je cenovno ugodni od gorenja sam mi pa vizualno ni všečuser posted image

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2008 10:10:49   
Anonimen
Razlika med tema dvema tipoma likalnikov je v grobem ta, da ti v tega s posebnim rezervoarjem ni potrebno kar naprej dotakati destilirane vode, ker je ta rezervoar neprimerno večji od tistega na navadnem likalniku, in pa ti likalniki z rezervoarjem posebaj imajo ponavadi večji pritisk pare in tako bolje zlikajo oblačila. Samo je pa res, da v tega z rezervoarjem posebaj skoraj moraš nujno točit destilirano vodo, sploh če ne likaš pogosto, saj bi se v primeru vode iz pipe preveč vodnega kamna notri nabralo. Take so moje izkušnje ;)

(odgovor članu vesna_14)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2008 11:21:11   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_14

Misliš tole

http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=24B1AEC6-75D0-D05A-9DDF-DBC2357F4A0B&linkid=15

tudi ta je na ožjem seznamuuser posted image

Ja likalnik s kotličkom je cenovno ugodni od gorenja sam mi pa vizualno ni všečuser posted image

Tale je precej težak. Sem ga sprobala, pa mi ni bil všeč.
Mi imamo zdaj tistega s kotličkom od Gorenja (mislim da je okrog 100€). In je super!

Vizualno pa meni dol visi, kako zgleda likalnik user posted image !

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu vesna_14)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 11:24:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2008 12:59:11   
Mišni
Navadni parni je zato boljši, ker je cenejši, zlika pa tako super, da bolje v bistvu ne more in tudi ni nobene potrebe, da bi.

Aja, pa v omari zavzame zelo malo prostora.

< Sporočilo je popravil Mišni -- 17.6.2008 13:00:49 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.6.2008 18:36:40   
vesna_14
http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=3CCD35D2-12FB-898E-6264-B1C9F349AB66&linkid=15

pa smo ga kupiliuser posted image user posted image

hvala lp

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.