Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje je TOYS"R"US v Gradcu 6.5.2008 7:19:53
|
|
|
|
Lunca1
|
Je zelo blizu Ikee, če veš kje je to in sicer poleg krožnega križišča. Če prideš iz Šentilja, se pelješ skoz naravnost, smer Weblingergürtel oz. Puntigam. Ko prideš v krožno križišče, boš videla rahlo levo Kiko, desno bo verjetno smer Ikea. v tem križišču greš prvi izvoz desno, potem pa prvi semafor levo. toys je čisto ob tem krožnem križišču.
|
|
|
|
RE: kje je TOYS"R"US v Gradcu 6.5.2008 7:40:32
|
|
|
|
cvetka13
|
Je zelo blizu Ikee, če veš kje je to in sicer poleg krožnega križišča. Če prideš iz Šentilja, se pelješ skoz naravnost, smer Weblingergürtel oz. Puntigam. Ko prideš v krožno križišče, boš videla rahlo levo Kiko, desno bo verjetno smer Ikea. v tem križišču greš prvi izvoz desno, potem pa prvi semafor levo. toys je čisto ob tem krožnem križišču. HVALA!!!
|
|
|
|
RE: kje je TOYS"R"US v Gradcu 6.5.2008 19:46:33
|
|
|
|
frufru
|
A greš kmalu v Graz? Mam vinjeto za pokurit do 12.5. Pa 2 polici bi rabila iz Ikee, samo zaradi tega mi je pa daleč gor vozit
|
|
|
|
RE: kje je TOYS"R"US v Gradcu 7.5.2008 16:27:52
|
|
|
|
cvetka13
|
gremo sele naslednjo soboto-17.maja. --ce mi ta cas naredijo osebni dokument za melaga. Sem danes na upravno enoto poslala MOJGA PARTNERJA, PA NI MOGU ZRIHTAT-KER IMAM SVOJE STALNO BIVALISCE DRUGJE KOT ON, POSLEDICNO TUDI OTROK (zaradi naknadne selitve sem se vedno prijavljena doma- pa se nismo spremenili)- potrebujejo moj podpis. TAko morm v petek sama na teren rihtat dokumente.
|
|
|
|
RE: kje je TOYS"R"US v Gradcu 7.5.2008 17:47:30
|
|
|
|
ježek
|
Toys je v Centru west. Ti se drži smeri Center west in te itak table vodijo kam moraš peljat. Je oznaka tudi za Toysa. Saj pa ne rabiš dokumenta, da lahko greš čez mejo. Čez meji na Šentilj se kar skozi pelješ.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?