|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testi nosečnosti
18.4.2008 8:55:05   
becky
sem se odločila, da odprem novo temo za vse, kot sem jaz. do včeraj sem namreč mislila, danosečnosti najprej pokaže krvni test. pa ni tako. nina me je popravila in mi rekla, da najprej pokaže urin (to sem šla preverit v en medicinski priročnik, ki ga imam in ima prev). sicer ne vem zakaj, ampak najprej pokažejo urinski testi. torej: CB, BC mini, FS ... tud jaz sem bila prepričana, da najprej pokaže kri, zato sem bila včeraj v laboratoriju, kjer sem bila zelo razočarana: test je bil negativen (pred tem so mi trije urinski testi pokazali pozitivno-sicer rahlo, ampak pozitivno). poleg tega je nosečnost potrjena, pri rednih M, "šele" 1-2 tedna po izostali M in ne prej. je pa tak, da če urinski test enkrat pokaže rahel plus, ga je treba ponoviti čez en teden, če pa pokaže lepo viden plus, pa ga ni treba ponoviti, ampak samo G poklicati za pregled. upam, da sem kateri dala novega upanja. sama sebi sem ga
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testi nosečnosti
18.4.2008 8:59:41   
kepica
becky, hvala za tole informacijo.
Mislim, da test ne more pokazati narobe, zato držim pesti zate, da imajo testi prav in da si user posted image  
Srečnouser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2008 9:01:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu becky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2008 9:05:22   
liam
torej je še upanje zame, ko mi M zamuja slab teden, pa so urinski testi negativniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2008 9:06:58   
becky
JAAAAAA!!!!!!!!

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2008 9:12:32   
liam
Hvala hvala...

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2008 9:12:36   
_sanja_*
Becky, boš vidla, da bo krvni tudi kmal pokazaluser posted image

Liam, ti pa ne obupaj še! Še maš dost možnostiuser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2008 9:16:11   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Becky, boš vidla, da bo krvni tudi kmal pokazaluser posted image

Liam, ti pa ne obupaj še! Še maš dost možnostiuser posted image

Ja hvala vam punce za vse vzpodbudne besede.

Jst sm pa včeri bla že čist zafrustrirana, ko mi ni hotlo bit jasno kaj je zdaj to? Kje je user posted image , če pa so testi negativni... In potem pride moj v kopalnico in veselo prjavi: nič se ne sekiri, a se ne spomniš, da sma se 4.4. tudi dol vdarla... mogoče si mela pa pozno "evolucijo"...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2008 9:19:27   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: liam
Ja hvala vam punce za vse vzpodbudne besede.

Jst sm pa včeri bla že čist zafrustrirana, ko mi ni hotlo bit jasno kaj je zdaj to? Kje je user posted image , če pa so testi negativni... In potem pride moj v kopalnico in veselo prjavi: nič se ne sekiri, a se ne spomniš, da sma se 4.4. tudi dol vdarla... mogoče si mela pa pozno "evolucijo"...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Sj ma pa čist prav tvoj!user posted image KT vse zmešajo in nikol ne veš. Js sm bla tud razočarana, ko user posted image ni blo, ni blo pa tud user posted image ... user posted image user posted image user posted image Ampak saj veš... Dokler ni user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2008 9:20:22   
_sanja_*
Aja becky, teb sem pozabla povedat, da si že decemberka in te ne damo več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2008 9:55:39   
kristinaj
jaz sem obakrat po mesecu in pol zaostanka delala CB test in obakrat je bil plus....zakaj ponavljati teste, jemati kri????!!! pokličeš g in rečeš da je bil test pozitiven pa te naroči.....

zakaj komplicirat.....

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2008 10:19:15   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

jaz sem obakrat po mesecu in pol zaostanka delala CB test in obakrat je bil plus....zakaj ponavljati teste, jemati kri????!!! pokličeš g in rečeš da je bil test pozitiven pa te naroči.....

zakaj komplicirat.....

Saj ne kompliciram,... sam kokr sm že v enem postu prej napisala, bi res mogla dat slikat modrostne zobe kr jih morm dat ven, zdaj pa morem čakat al bo kaj al ne bo, kr se mi malo mudi to vse skupi zrihtat...
Če ne bi zdaj tole prišlo vmes sploh ne bi blo panike, ampak čakat skoz na to al bo al ne, zram me pa še bolijo zobje... no ni preveč fajn...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2008 14:09:14   
frutabela78
Pozdravljene!
Na forumu sem čisto nova, upam da mi boste dale kak nasvet....no tudi midva načrtujeva otročička že od konca decembra07, pa se do sedaj še ni obneslouser posted image
Sedaj pa mi zaostaja M že več kot 20 dni, test pa je pred 2 dnevi pokazal negativno??!!
Nekih znakov nosečnosti sploh nimam, tako da res nevem kaj to je?
Sem klicala tudi G, pa mi je mirno rekel samo...."no vidva le nadaljujta, v kolikor ne boste zanosila do oktobra, se vidimo..."
Je imela katera podobne izkušnje?
Po tolikem času pa bi test že pokazal +, ali?
Res nevem...ne duha ne sluha ne v eno smer ne v drugouser posted image

lp.

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.4.2008 14:13:49   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: frutabela78

Pozdravljene!
Na forumu sem čisto nova, upam da mi boste dale kak nasvet....no tudi midva načrtujeva otročička že od konca decembra07, pa se do sedaj še ni obneslouser posted image
Sedaj pa mi zaostaja M že več kot 20 dni, test pa je pred 2 dnevi pokazal negativno??!!
Nekih znakov nosečnosti sploh nimam, tako da res nevem kaj to je?
Sem klicala tudi G, pa mi je mirno rekel samo...."no vidva le nadaljujta, v kolikor ne boste zanosila do oktobra, se vidimo..."
Je imela katera podobne izkušnje?
Po tolikem času pa bi test že pokazal +, ali?
Res nevem...ne duha ne sluha ne v eno smer ne v drugouser posted image

lp.

Ojla...
tud jst sm še relativno frišna na RR. Res upam da vama čim prej rata. Držim pesti, da je vse vredu pa da čimprej zagledaš plusek.
Midva se tud neki trudma, ampak zaenkrat sma še čist v izi... ko bo pač bo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutabela78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.4.2008 14:20:51   
M1987

liam

titleAndStar(163,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 163
Član od: 21.2.2008
Status: prisoten user posted image
torej je še upanje zame, ko mi M zamuja slab teden, pa so urinski testi negativniuser posted image

Objave: 163
Član od: 21.2.2008
Status: prisoten torej je še upanje zame, ko mi M zamuja slab teden, pa so urinski testi negativni

JOJ PRI MENI JE ISTO LIAM user posted image  A IMAŠ TKO KAKŠNE ZNAKE ZA NOSEČNOST? user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.4.2008 14:25:08   
tinč407

JOJ PRI MENI JE ISTO LIAM user posted image  A IMAŠ TKO KAKŠNE ZNAKE ZA NOSEČNOST? user posted image
[/quote]

pri meni tudi isto!!!
znak: napet trebuh, kot da bi bla tam nekje v 5 mesecu user posted image
mogoče bo prišla user posted image   user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.4.2008 14:35:47   
M1987
NO FINO POTEM SMO ŽE 3 user posted image  JAZ IMAM FUL OBČUTLJIVE PRSI PA VEČ VETROV KOT PONAVADI user posted image  TREBUH ME NE BOLI, KOT ME POMAVADI PRED user posted image  A TEST NE POKAŽE user posted image user posted image  PERILO MI ZAMUJA 4 DNI. NIMAM POJMA - MOGOČE POČAKAM ŠE KAK TEDEN IN PONOVIM TEST. ALI JE KAKŠNA MOŽNOST, DA MI TEST user posted image  NE ZAZNA, KER JEMLJEM TABLETE ZA ŠČITNICO IN DA Z URINOM NE IZLOČIM TOLIKO HORMOVO? user posted image  SREČNO PUNCE!!! user posted image user posted image  

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.4.2008 14:41:11   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

NO FINO POTEM SMO ŽE 3 user posted image  JAZ IMAM FUL OBČUTLJIVE PRSI PA VEČ VETROV KOT PONAVADI user posted image  TREBUH ME NE BOLI, KOT ME POMAVADI PRED user posted image  A TEST NE POKAŽE user posted image user posted image  PERILO MI ZAMUJA 4 DNI. NIMAM POJMA - MOGOČE POČAKAM ŠE KAK TEDEN IN PONOVIM TEST. ALI JE KAKŠNA MOŽNOST, DA MI TEST user posted image  NE ZAZNA, KER JEMLJEM TABLETE ZA ŠČITNICO IN DA Z URINOM NE IZLOČIM TOLIKO HORMOVO? user posted image  SREČNO PUNCE!!! user posted image user posted image  

Uff... tole s tableti za ščitnico ne bi vedla...

Drugače pa mam tud jst probleme z vetrovi, tk da vem kako se počutita.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.4.2008 14:50:32   
M1987
No če katera kaj izve bi lelpo lepo prosila, če mi javni na zs user posted image  hvalaaaaaa user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.4.2008 17:24:18   
bojcy
Pozdravljene,

Naj vam povem ,da sem v sredo naredila test, (Baby Check) po 2 dnevnem zamjanju menstruacije in je bil negativen. Sem bila kar malo razočarana user posted image , ker imam občutek, kot da bi bila noseča( imela sem vtroglavice, pogosto hodim na stranišče, občasno me špika v trebuhu,..)
Ali mislite, da sem test naredila prehitro? Ali se je kateri že zgodilo, da ji je je prvi test pokazal negativno, ko pa ga je opravila drugič po nekaj dnevih pa je bil test pozitiven.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.4.2008 19:18:02   
Madre
Ja glede na to da ti zamuja dva dni bi jaz rekla da je to kar realno. Seveda je odvisno od tvojih ciklusov (dolžine). Nič obupat, če ni tokrat bo drugič ne se preveč obremenjevati saj s tem ne moreš nič prispevati...boš videla kaj in kako bo s tvojo user posted image . Če je ne bo potem še enkrat opravi test in javi kaj ti je sporočil...

Ne bit žalostna, če še ni...prov user posted image . Drži se in misli pozitivno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (tole pa za sproti :))

Keep it optimistic!

(odgovor članu bojcy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.4.2008 21:53:11   
mojca345
to pa nisem vedela, da 1 do 2 tedna, pokaže šele test. kaj pa me ki imamo neredne ? še več časa potem al kako ?

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.4.2008 9:58:56   
becky
za neredne ne vem. po moje manj

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.