Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Samohranilke - združimo se 17.4.2008 11:22:44
|
|
|
|
TIA22
|
jaz mislim da bi bilo lažje ja, ampak vse ima svoje slabosti in prednosti seveda-kot si že omenila! Ampak z pravo komunikacijo pa mislim da bi šlo!
|
|
|
|
RE: Samohranilke - združimo se 17.4.2008 14:12:04
|
|
|
|
arsha
|
Tudi jaz tako mislim Tia, tako da če se bo katera javila, jo bom z veseljem povabila na kavo, da se malo spoznava, poklepetava, če nas bo pa več, pa toliko bolje.
|
|
|
|
RE: Samohranilke - združimo se 24.4.2008 8:35:35
|
|
|
|
arsha
|
No, zanimivo. Nobenega interesa za debato... A to pomeni, da ne glede na to, kako same in kao uboge smo, pa si skupne strehe le ne bi delile...
|
|
|
|
RE: Samohranilke - združimo se 15.7.2008 11:36:12
|
|
|
|
blackcoffee
|
oi, ideja se mi zdi genialna. osebno o tem še nisem razmisljala.. pa morda ne bi bilo slabo. seveda je vse odvisno od razmer posameznice. trenutno imam kje bivati.. - v bližini staršev. toda.. ko bo počilo, bi bila taka alternativa dobrodošla in morda celo modra. otroci itak niso naša last in zagotovo bi v taki skupnosti odraščali drugače, kar sploh ne bi bilo slabo.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 15.7.2008 11:37:20 >
|
|
|
|
RE: Samohranilke - združimo se 17.7.2008 21:27:25
|
|
|
|
lorena007
|
Ja ni slaba ideja vendar so takšni načini življenja kar težki. Na začetuku se zdi vse lepo in prav ko pa pride do nesoglasij ali neželjenih dogodkov potem pa nastane kriza.Za druženje ob kavici pa sploh ni slaba ideja več ko nas je močnejši smo pa še otroci imajo družbo. Mamice če ste za pa ne glede nato ali ste samohranilke ali ne. Vse tiste ki ste za druženje, smeh, pogovor in ste zaprte med štiri stene, ker ne veste kam bi se obrnile pišite na forum in dogovorile se bomo kje in kdaj. Do takrat pa lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Samohranilke - združimo se 29.7.2008 16:45:39
|
|
|
|
mklks
|
živeti skupaj pod isto streho res ni slaba ideja, seveda bi bilo potrebno veliko komunikacije že pred tem, kajti živeti s človekom ni isto kot biti z njim prijatelj:) ampak vse se da, če se hoče, jst sm mamica študentka in zaenkrat še živim doma pri starših ampak kot vsak bi tudi jaz rada šla na svoje tko da... če pa je katera za kako kavico v živo se pa rade volje dobim, več nas je, bolš bo... oglaste se kaj:)
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?