|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec v MB - "rdeči" ali v Tomšičev...
13.4.2008 8:52:40   
malamala
Živjo!

Letos vpisujemo v vrtec in jasli 2 otroka - kateri vrtec je po vašem mnenju boljši, "rdeči vrtec" ali vrtec v Tomšičevem drevoredu? S katerim ste zadovoljni? Imate s katerim slabe izkušnje? Kateri je bolj za "crkljanje" otročkov?

Lepo prosim za pomoč, ker smo že čisto zmedeni

Hvala, hvala, hvala!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec v MB - "rdeči" ali v Tomš...
13.4.2008 13:27:47   
Vrtnica79
Mi smo prvo imeli v "rdečem" in smo zelo zadovoljniuser posted image . Tudi druga bo šla tja.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu malamala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2008 16:30:35   
Salja
jaz kolikor slišim pohvale so bolj za rdeči vrtecuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2008 20:49:26   
Eca
Mi smo imeli prvo leto tavečjega v rdečem vrtcu in je bilo super. Lani smo se preselili in ga dali v Tomšičevem drevoredu. Tukaj pa nismo zadovoljni. Mogoče sta krivi samo vzgojiteljici .....bomo videli septembra ko gre tavečji v drugo skupino k drugim vzgojiteljicam.

Rdeči je ZAKON.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2008 23:16:02   
frutka_
Rdečiuser posted image  itak!user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2008 23:17:17   
frutka_
Samo za info. Boš morala pohiteti z vpisom, ker še samo ta teden vpisujejo po MB.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2008 23:35:33   
malamala
Hvala vsem za odgovore  user posted image !
Saj smo se nagibali k rdečemu, ima pa Tomšičev zelo veliko igrišče. Vzgojiteljic pa itak nikjer ne poznamo....
Frutka, tebi pa hvala za skrb, ravno zato, ker so zdaj vpisi, sem spraševala. V T. smo že bili, v rdečem pa smo prejšnji teden zamudili ogled.

< Sporočilo je popravil malamala -- 13.4.2008 23:36:36 >

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2008 8:43:11   
frutka_
V katero enoto boš vpisala otroka? Na Gregorčičevi imajo full veliko igrišče, prav tako v Pristanu. Igrala na Gledališki so pa v prvi vrsti namenjena najmlajšim .  Saj so tudi vse jaslične skupinice locirane tam.Imajo prednost, ker z njimi težje kam prideš. user posted image
Naši veliko hodijo v park, na Branik, na tenis plac,...
V T.D. je igrišče res veliko ampak je praksa po večini vrtcev takšna, da otroci ne morejo koristiti celega igrišča hkrati, ker ni varno. Običajno je stvar dogovora kje se bo katera skupina igrala. Recimo na sestavljenih igralih en dan in drugi dan na avtkih, tretji dan v atriju,...

(odgovor članu malamala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2008 9:06:19   
malamala
Ker imamo 2, enega za jaslice in enega za večjo skupino, sem mislila kar na Gledališko. Na slikah na spletni strani pa sem videla, da igrišče ni bogve kaj...user posted image
Hočem, da sta na isti lokaciji (ni ga čez komot user posted image ), čeprav so te enote dokaj skupaj (Gledališka, Gregorčičeva - vseeno pa moraš 2x parkirat, se spravljat iz avta,... - saj ne morem nobenega pustit v avtu...). Ostale enote pa ne pridejo v poštev, ker so nam že s poti...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2008 9:59:39   
noely
Naša je hodila pa v Tomšičevega in smo bili zelo zadovoljni.
Res se najde kakšna vzgojiteljica, ki bi bila primerna bolj za kak drug poklic,
ampak kakšna takšna cvetka se po moje najde povsod user posted image

(odgovor članu malamala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Ime za deklico
teba

Katero ime vam je všeč?

Nina (33%)

Iva Nina (11%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!