Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtec v MB - "rdeči" ali v Tomš... 13.4.2008 13:27:47
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Mi smo prvo imeli v "rdečem" in smo zelo zadovoljni . Tudi druga bo šla tja.
|
|
RE: vrtec v MB - "rdeči" ali v Tomš... 13.4.2008 16:30:35
|
|
|
|
Salja
|
jaz kolikor slišim pohvale so bolj za rdeči vrtec
|
|
|
|
RE: vrtec v MB - "rdeči" ali v Tomš... 13.4.2008 20:49:26
|
|
|
|
Eca
|
Mi smo imeli prvo leto tavečjega v rdečem vrtcu in je bilo super. Lani smo se preselili in ga dali v Tomšičevem drevoredu. Tukaj pa nismo zadovoljni. Mogoče sta krivi samo vzgojiteljici .....bomo videli septembra ko gre tavečji v drugo skupino k drugim vzgojiteljicam. Rdeči je ZAKON. Eca
|
|
RE: vrtec v MB - "rdeči" ali v Tomš... 13.4.2008 23:16:02
|
|
|
|
frutka_
|
Rdeči itak!
|
|
|
|
RE: vrtec v MB - "rdeči" ali v Tomš... 13.4.2008 23:17:17
|
|
|
|
frutka_
|
Samo za info. Boš morala pohiteti z vpisom, ker še samo ta teden vpisujejo po MB.
|
|
|
|
RE: vrtec v MB - "rdeči" ali v Tomš... 13.4.2008 23:35:33
|
|
|
|
malamala
|
Hvala vsem za odgovore ! Saj smo se nagibali k rdečemu, ima pa Tomšičev zelo veliko igrišče. Vzgojiteljic pa itak nikjer ne poznamo.... Frutka, tebi pa hvala za skrb, ravno zato, ker so zdaj vpisi, sem spraševala. V T. smo že bili, v rdečem pa smo prejšnji teden zamudili ogled.
< Sporočilo je popravil malamala -- 13.4.2008 23:36:36 >
|
|
|
|
RE: vrtec v MB - "rdeči" ali v Tomš... 14.4.2008 8:43:11
|
|
|
|
frutka_
|
V katero enoto boš vpisala otroka? Na Gregorčičevi imajo full veliko igrišče, prav tako v Pristanu. Igrala na Gledališki so pa v prvi vrsti namenjena najmlajšim . Saj so tudi vse jaslične skupinice locirane tam.Imajo prednost, ker z njimi težje kam prideš. Naši veliko hodijo v park, na Branik, na tenis plac,... V T.D. je igrišče res veliko ampak je praksa po večini vrtcev takšna, da otroci ne morejo koristiti celega igrišča hkrati, ker ni varno. Običajno je stvar dogovora kje se bo katera skupina igrala. Recimo na sestavljenih igralih en dan in drugi dan na avtkih, tretji dan v atriju,...
|
|
|
|
RE: vrtec v MB - "rdeči" ali v Tomš... 14.4.2008 9:06:19
|
|
|
|
malamala
|
Ker imamo 2, enega za jaslice in enega za večjo skupino, sem mislila kar na Gledališko. Na slikah na spletni strani pa sem videla, da igrišče ni bogve kaj... Hočem, da sta na isti lokaciji (ni ga čez komot ), čeprav so te enote dokaj skupaj (Gledališka, Gregorčičeva - vseeno pa moraš 2x parkirat, se spravljat iz avta,... - saj ne morem nobenega pustit v avtu...). Ostale enote pa ne pridejo v poštev, ker so nam že s poti...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ime za deklicoteba
Katero ime vam je všeč?Nina (
33%)
Iva Nina (
11%)
Zala (
56%)
Število vseh glasov: 107Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!