|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
5.5.2008 12:12:37   
sasa78
kaj bi mi brez spps!!! Vse dela vse popravi - maš pa časuser posted image user posted image user posted image ,
Jaz ga nimam!!!!

Rozike kje ste? Pa  prosim brez modre barve

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 826
5.5.2008 12:17:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

urejenouser posted image user posted image user posted image se mi zdi,da imamo majski seznam čist zbrkanuser posted image user posted image user posted image in kako si ?
a bova ta mesec,obe roza?user posted image user posted image user posted image

Jst sem še kr v redu. Sam tale moja user posted image mi je čedalje manj jasna. 2.5. ko sem vstala se je takoj ulila... in včeraj, ko smo šli z dopusta domov sem si dala Always night gor za vsak slučaj, ampak je toooolk teklo, da smo se mogli po še ne 2 urah vstavit nekje na kofetu, da sem zamenjala vložek - zadnji trenutek. Sem mislila, da bom izkrvavela predno pridemo do Slovenije. In potem je do doma bilo te krvavitve čisto malo malo, zvečer in čez noč pa niti kapljice????? No, zdej spet neki smrka... Očitno ima tudi moja M plohe in nalive, včasih pa sušno obdobje? Ah ja...

Drugače pa sem že rekla, da bova ta mesec roza, da bova cimri v porodnišnici. Mojmu pa sem tud že povedala, da pričakujem, da bo tokrat bolj resen in da uštima dve punčki. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
5.5.2008 12:18:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

kaj bi mi brez spps!!! Vse dela vse popravi - maš pa časuser posted image user posted image user posted image ,
Jaz ga nimam!!!!

Rozike kje ste? Pa  prosim brez modre barve
ja,danes imam časuser posted image user posted image user posted image user posted image no ta tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem ta teden popoldan v službi,pa se imam dopoldan čas mal hecat po RRuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 828
5.5.2008 12:19:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

IZVIRNO SPOROČILO: spps

urejenouser posted image user posted image user posted image se mi zdi,da imamo majski seznam čist zbrkanuser posted image user posted image user posted image in kako si ?
a bova ta mesec,obe roza?user posted image user posted image user posted image

Jst sem še kr v redu. Sam tale moja user posted image mi je čedalje manj jasna. 2.5. ko sem vstala se je takoj ulila... in včeraj, ko smo šli z dopusta domov sem si dala Always night gor za vsak slučaj, ampak je toooolk teklo, da smo se mogli po še ne 2 urah vstavit nekje na kofetu, da sem zamenjala vložek - zadnji trenutek. Sem mislila, da bom izkrvavela predno pridemo do Slovenije. In potem je do doma bilo te krvavitve čisto malo malo, zvečer in čez noč pa niti kapljice????? No, zdej spet neki smrka... Očitno ima tudi moja M plohe in nalive, včasih pa sušno obdobje? Ah ja...

Drugače pa sem že rekla, da bova ta mesec roza, da bova cimri v porodnišnici. Mojmu pa sem tud že povedala, da pričakujem, da bo tokrat bolj resen in da uštima dve punčki. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sam jaz bom šla v ce,ti pa v lj,tk da boma težko cimriuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 829
5.5.2008 12:48:48   
sonček85
ja zdaj sem ti pa res mal fouš.ja zakaj si pa doma do septembra,a si učiteljica pa bote mel dopust.no da ti pa vmes kaj rata ti pa zelo privoščim,kot vsem ostalim borkam z mano vred

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
5.5.2008 12:52:43   
sonček85
ja kako lepo da nam tako urejaš ta naš slavni seznamček.no sej zato so pa prazniki da se kaj ponaredi in da se gre kam -kako smo mi hecni,še takrat ko bi lahko uživali delamo,tako kot jst naprimer danes.sem fraj pa delam doma k da nimam za kaj počivat.no pa sej bo.no pa sva spet obe ta teden popoldan-no samo jutri in v sredo potem pa zjutraj en dan in končno DOPUSTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 831
5.5.2008 12:57:46   
sonček85
joob:kako se kaj počutiš.koliko dni še imaš da gre teta domov.potem pa veselo na delo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 832
5.5.2008 13:44:32   
Tiki55
Hojla dečve, kako ste mi kaj? Berem, da ste se imele fajn čez praznike in da ste pridnouser posted image . Rezultati zagotovo ne bodo izostaliuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem kar malo pogrešala čvek z vami...

Nosečkama sem že čestitala, vsem, ki vas je obiskala hudobnica pa en kup user posted image user posted image user posted image

Imam še en teden do nepričakovaneuser posted image   in upam, da je tud ne bo! Šc, šc, šc!

Čutim, da bo maj čisto rozauser posted image user posted image user posted image user posted image , punce veliko srečeuser posted image user posted image user posted image , da bo čim večuser posted image user posted image !

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 833
5.5.2008 13:51:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Hojla dečve, kako ste mi kaj? Berem, da ste se imele fajn čez praznike in da ste pridnouser posted image . Rezultati zagotovo ne bodo izostaliuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem kar malo pogrešala čvek z vami...

Nosečkama sem že čestitala, vsem, ki vas je obiskala hudobnica pa en kup user posted image user posted image user posted image

Imam še en teden do nepričakovaneuser posted image   in upam, da je tud ne bo! Šc, šc, šc!

Čutim, da bo maj čisto rozauser posted image user posted image user posted image user posted image , punce veliko srečeuser posted image user posted image user posted image , da bo čim večuser posted image user posted image !

se na VELIKO podpišem pod tole.Da bi nas bilo čim več roza in čim manj modrih.Gremo naše rozike veselo na delo in  veliko pozitivne energije,pozitivne teste,pozitivne misli
GREMO MAJ MESEC user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 834
5.5.2008 13:53:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja zdaj sem ti pa res mal fouš.ja zakaj si pa doma do septembra,a si učiteljica pa bote mel dopust.

Ne, sem še študentka, pa imam do septembra plan spesnit mojo diplomo, ki se premika po polžje počasi. user posted image Vrtca pa tudi nismo dobili, privat varstva so pa prekleto draga, tako da za tistih par € razlike, ki bi jih dobili če bi delala ali pa bila doma pri sinu sem raje to drugo. Če pa nam uspe zanositi bom doma sigurno celo nosečnost in sin bo pri meni. Moj oči me bo pa zaposlil (ima s.p.), tako da bom dobivala vsaj normalno porodniško pol. Če pa do septembra ne zanosim, pa grem delat in bo šel sin pač v privat varstvo, mi pa bomo delali naprej... No, tak je plan. user posted image

spps - pa ne bi zrad mene šla rodit v lj? user posted image Mož pravi, da ne smrčim tolk hudo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
5.5.2008 14:27:54   
sonček85
Ne, sem še študentka, pa imam do septembra plan spesnit mojo diplomo, ki se premika po polžje počasi. Vrtca pa tudi nismo dobili, privat varstva so pa prekleto draga, tako da za tistih par € razlike, ki bi jih dobili če bi delala ali pa bila doma pri sinu sem raje to drugo. Če pa nam uspe zanositi bom doma sigurno celo nosečnost in sin bo pri meni. Moj oči me bo pa zaposlil (ima s.p.), tako da bom dobivala vsaj normalno porodniško pol. Če pa do septembra ne zanosim, pa grem delat in bo šel sin pač v privat varstvo, mi pa bomo delali naprej... No, tak je plan.

PRAV SI SE ODLOČILA DA BOŠ RAJE ZRAVEN SINKA DOMA KOT PA A BI DELALA.JE TO BOLJ POMEMBNO,TI PA DRŽIM PESTI DA TI TA ČAS USŠE NAREDITI DIPLOMSKO IN DA TUDI ZANOSIŠ V TEM ČASU.VELIKO SREČE IN USPEHA PRI OBOJEM(se opravičujem ker sem pisala z veliko-ne kričim-da ne bo katera mislaila,ker to baje pomenikričanje!!)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
5.5.2008 15:09:03   
oktavija
user posted image

user posted image  MAJSKE BORKE ZA user posted image    user posted image        

xx.05. - sasa78 (1.krog) - srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.05. - janin

xx.05. - db
xx.05. - Orhideje

xx.05. - Arual (8.krog)
xx.05. - Petri_
xx.05. - barbyka (4.krog)
xx.05. - BEBII
xx.05 - tinč407
xx.05. - Anya22
xx.05. - KatkaT
xx.05. - liam
xx.05. - imam
xx.05. - alexpetra
xx.05. - Majch (5.krog)
xx.05. - ninchi9
xx.05. - Monček (10.krog)
xx.05. - dreja81 - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - TIAPIA (5.krog)
xx.05. - Rosi*(5.krog)
01.05. - African queen - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - lani06
02.05. - witto  - user posted image user posted image  v nove boje
02.05. - kalaxy (7.krog)

03.05. - pikica36 - user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - Darja30 (8.krog)

04.05. - Bivy

04.05. - vesnica206

05.05. - *Mišika* (3.krog)
06.05. - katalina (10. krog)
06.05. - oktavija (31. krog)
07.05. - jazzz27
09.05. - cina
09.05. - Dee
10.05. - uršika*** (3.krog)
10.05. - trinity22
10.05. - pikicaa25 (5.krog)

11.05.- Tiki55

11.05. - nmag
12.05. - anonimnauser posted image (1.krog)

12.05. - ninčy (8.krog)
12.05. - mišk 
13.05. - lily32
13.05. - lovefever (5.krog)

13.05. - andre3a
14.05. - Barbk (7.krog)
14.05. - tinkatinka
14.05. - vita80
14.05. - neela
14.05. - nejkag(15.krog)
14.05. - kokica32 
15.05. - glen
17.05. - tropical
18.05. - prizma
18.05. - becky
18.05. - METULJ1 (15.krog)
20.05. - sanna

26.05. - sunny24
26.05. - limonita (2.krog)
26.05. - pearl_shell (3.krog)
27.05. - tinči25 
27.05.  - ursa30 
27.05. - D.mateja (7.krog)
29.05. - TEDIGO (2.krog)
29.05. - diamantina (7.krog)
30.05. - Joob
30.05. - pikipu (6.krog)
31.05. - EnaNobena (8. krog)
31.05. - spps (8.krog) 

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • Tiki55
  • TODY78
  • urskaj
  • sasa78 user posted image
  • spps
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • Majch
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image
  • anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam
  • tejci01user posted image
  • _sanja_*user posted image
  • lunica24user posted image
  • fragola
  • Pikica5
  • baci
  • sonček 85
  • nia*user posted image
user posted image        

user posted image  

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA ) 
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image   

-------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 24,5% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------  

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
24% - cina
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30, Orhideje
33% - frufru
37% - katalina
user posted image  
user posted image

U madona vidim, da sem v veliki prednosti pred vami v tekaških krogih za dojenčki!!!user posted image user posted image user posted image

Novim srečkam nosečkam - iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki vas je obiskala tetauser posted image - ne obupajte, tako kot jaz še nisem in srečno v naslednjem krogu!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 837
5.5.2008 15:24:06   
micamuca
Živijo punce,

jaz ta mesec navijam za vse vas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 838
5.5.2008 15:59:46   
Anonimen
ojla

spet malo navijam...samo mislim, da ne smem biti med navijačicami, če sem med borkami, ane? Razen, če mam kako dvojčico. Mejte se!user posted image

(odgovor članu micamuca)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
5.5.2008 16:11:22   
sonček85
ja okkktavija si res v veliki prednosti,samo ti jaz poočasi sledim 22.krog.pa upam da 31.krog-a ne bom dočakala da bom že pprej srečka nosečka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 840
5.5.2008 16:17:34   
oktavija

ja okkktavija si res v veliki prednosti,samo ti jaz poočasi sledim 22.krog.pa upam da 31.krog-a ne bom dočakala da bom že pprej srečka nosečka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav imaš!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 841
5.5.2008 17:28:55   
Rakica_80
Dejmo punce.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za vse nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čim večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.5.2008 18:23:36   
Barbk
No tole mi je pa že malo bolj všeč...več nas je boljš nam je.user posted image  Zdaj pa tkole babuške-jaz sem za, da se ta mesec vse preselimo na forum nosečnost in bom čvekale v pričakovanju naših user posted image . A gremo...user posted image  Sonček85 hvala ti...user posted image  Močno upam, da se tvoje besede uresničijo. Zdaj pa šibam... Aja samo še to-dajmo majske rozikeeeee!!!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.5.2008 18:31:03   
Raguel
Ena Nobena in pearl shell-user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 844
5.5.2008 19:01:24   
TIAPIA
Dajmo punce naj bo maj naš srečen mesec, da bomo hodile vse nasmejane in srečne.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.5.2008 19:21:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

No tole mi je pa že malo bolj všeč...več nas je boljš nam je.user posted image  Zdaj pa tkole babuške-jaz sem za, da se ta mesec vse preselimo na forum nosečnost in bom čvekale v pričakovanju naših user posted image . A gremo...user posted image  Sonček85 hvala ti...user posted image  Močno upam, da se tvoje besede uresničijo. Zdaj pa šibam... Aja samo še to-dajmo majske rozikeeeee!!!
ja ni za kaj.ja se pa srtnjam da gremo na uno temo.veliko lepega in veliko veselja med slončkanjem.lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 846
5.5.2008 19:41:18   
sonček85
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2622266&mpage=34&key=

ej to morate pregledati in prebrati.katastrofa kaj se dogaja.

no pa lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 847
5.5.2008 20:28:06   
sarcy21
Sonček 85 tale link katerega si dala te vrže ravno nazaj na to temo ne pričakujemo MAJA

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 848
5.5.2008 20:41:50   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav imaš!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce navijam za vaju!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker zdaj je pa že res čas, da se vama nasmehne sreča!!!!!
Dajmo Oktavija in Sonček85!!!! Naj bo maj roza!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 849
5.5.2008 20:43:46   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Sonček 85 tale link katerega si dala te vrže ravno nazaj na to temo ne pričakujemo MAJA

JP. Nekaj ne štimauser posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?