|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev 12.teden
1.4.2008 17:47:57   
sončnica5
Pozdravljene!

Kar groza me je ko berem izkušnje žensk, ki so na UZ izvedele, da srček ne bije več. V soboto sem imela manjši krvav izcedek, v nedeljo le še sledovi na WC papirju... lahko si mislite, kakšen šok je bil to zame, saj sva z možem lani junija v 6. mesecu nosečnosti izgubila punčko zaradi DS...

Zanima me, ali je katera od vas imela tudi kakšno krvavitev v 12. tednu pa je bilo potem vse ok... v četrtek imam reden pregled pri 12. tednih - in že sedaj me pošteno stiska pri srcu...

Hvala za vsako vašo izkušnjo in vso srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev 12.teden
1.4.2008 17:57:17   
aleksandra silvija
Držim pesti zate.
Poglej, krvaveti sem po malem začela v 5 t. n--tako sem sploh izvedela, da sem noseča, ker ni bilo prave menstruacije, krvavitev se pa tudi ni ustavila.
Tako sem krvavela s presledki do 16. t, ko sem krvavela zelo močno(tokrat je bil vzrok hematom, prej nepojasnjene krvavitve).
trenutno semv 28/29t in še vedno občasno-recimo 2-3-krat na teden občasno malo krvavim.
P.S.
Ravno danes sem oprala prve cotke za prihajajočega in težko pričakovanega dojenčka!

Želim ti vse dobro, da se nosečnost lepo izteče! Veš, zaradi krvavitev so me zdravniki precej strašili, ampak kakor berem precej žensk med nosečnostjo krvavi in donosijo zdrave otročke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2008 18:02:10   
sončnica5
Hvala ti za spodbudne besede... tako me je strah, saj ne bi rada doživela tragedijo, ki sva jo z možem doživela lani... tako me je strah četrtka...

Še enkrat hvala!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2008 19:06:14   
Taula
Jaz sem krvavela parkrat, pa sem sedaj tik pred ciljem. user posted image Ene krvavijo, pa ni nič narobe, ene pa ne krvavijo in otroček žal umre. Mogoče imaš kaki hematon.user posted image  Boš videla v četrtek.

Srečno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2008 19:44:42   
Acjom1
Meni je rekla ginekologinja, da ima vsaka četrta nosečnica občasne rahle krvavitve in da niti ne vejo vzroka, niti nimajo nobenega vpliva na potek nosečnosti. Tako da se ne preveč sekirat (saj vem, da je težko) in razmišljaj pozitivno, ker je to tudi najboljše za user posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2008 21:09:21   
malimisek
Krvavitev pri 11 t in 3 dni. Danes je mali star skoraj devet mesecev.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2008 8:49:19   
SpeliG
Na naših aprilskih klepetih je bilo več punc na forumu, ki so v začetku krvavele in so zato takoj ostale na bolniški, in zdej veselo rojevajo ker je april že tu!

Tako da se lepo pomiri, čim več počivaj in verjami da bo vse OK, veliko sreče ti želim!

(odgovor članu malimisek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2008 11:30:40   
sončnica5
Drage punce,
hvala za vse spodbudne besede...

Obilo zdravja in vse dobro tudi vam!

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2008 13:36:15   
cebrca
Močno sem krvavela in prehoda iz 12. v 13. teden. Niso našli vzroka. Čez dva dni pa so našli hematom. Trajalo je približno tri  tedne, na začetku močna krvavitev, potem pa vedno manj. Sem pridno počivala in danes sem 23. teden in z user posted image je sedaj vse OK. Ne najdejo vedno vzroka za krvavitev, lahko pa veliko pomagajo.
Kar pogumno naprej, dokler srček veselo bije in je z malim korenjakom vse OK, ne bo hudega.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2008 8:56:36   
sončnica5
Hvala cebrca, se prepričujem da bo vse ok... danes imam pregled...

Vse dobro in obilo zdravja!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2008 11:44:55   
Anonimen
Zdravo!

Tudi jaz sem krvavela tam nekje pri 11t. G mi je predpisala bolniško in magnesol. Sicer je krvavitev bila bolj temno rdeča-rjavkasta, ampak je trajala točno 9 dni. Kasneje je bilo z nosečnostjo vse vredu.

Naš škratek pa je sedaj star 13 mesecev in nam pridno nagaja user posted image

Pozitivne misli in malo počitka nikoli ne škodi. Pa ena veliiiiika user posted image  za srečo! Javi, kako je bilo na pregledu!

LP, Jasna

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 3.4.2008 11:45:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2008 11:54:42   
NancyF
Oj!
Ko sem bila v prvo noseča, sem začela krvaveti ravno v 12. tednu in sem imela ss. Ko sem zanosila drugič, se mi je dogajalo isto. Menda naj bi bilo to normalno, toda ne sme boleti. Menda se vgnezduje, zato občasno lahko pride do kakšnega izcedka. Toda brez skrbi. Upam, da bo vse ok in držim pesti za tvojo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2008 11:56:03   
NancyF
P.S.

Pozabila sem napisat, da sem sedaj v 28. tednu nosečnosti in je bilo vse ok, kljub krvavenju v začetku nosečnosti.

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2008 15:00:14   
sončnica5
Vsem, ki ste bile z mano, sporočam, da je z otročkom zaenkrat vse ok...

Hvala za vso oporo in obilo zdravja...

Pozdravček!

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2008 15:47:36   
tane
sončnica5,user posted image user posted image user posted image , pa ne govori za zdaj, iz ta hujšega sta, zdaj bo pa vse o.k.

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (14%)

Betka (21%)

ali Blažka? (65%)

Število vseh glasov: 389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!