|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
14.7.2008 13:05:28   
*nina*
sam res punce kje se pa potepate?

Jaz tudi komaj čakam pregled, ki ga imam drug teden v sredo, zadnjega sem imela 18.6 in se mi zdi tako daleč nazaj.
danes celo noč nisem spala, sem okol pol petih zjutraj še kar v luft gledala, pa zdele bi lahka celo dopoldne ležala in spala pa tudi ne morem zaspati. Me je kar glava začela boletuser posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
14.7.2008 13:21:50   
nanaa
Živjo punce,

evo jaz se po treh tednih dopusta vračam. Bilo je super, bila sva v Bohinju in na Krku. Pri meni še vedno zmaga morje.
Danes pa sem že v službi, ki se ni začelo najbolje. Najprej skoraj ne bi prišla, ker je bila cesta zaprta, potem pa nama je še v Domžalah crknil avto user posted image . No še dobro, da se to ni zgodilo na morju. Sva pa tako jezna, ker sva preden sva šla na morje, dala avto pregledat in zmanejat vse potrebno. Pa je rekel mehanik v Domžalah, da ni bilo dobro narejeno. Sedaj pa zaupaj še komu user posted image , sem tako jezna šele potem pomisliš kaj bi se lahko zgodilo pri 130 na uro tebi pa premze ne primejo.

Ah upam, da se dan bolje konča, imam danes popoldne pregled.

Drugače pa iščem svojo zamenjavo za porodniški dopustu in se mi zdi tako čudno :)

Punce uživajte pa se javim.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
14.7.2008 14:02:53   
Ana Luna
Halo, punce, kako? Vidim, da ene že kar pridno čutite svoje malčke, kako brcajo. Jaz sem v 20. tednu, pa še kar nič ne čutim, razen zadnje dni občasne bolečine in napetost (tako kot na začetku nosečnosti) v spodnjem delu trebuha. user posted image A je še katera med vami, ki je na podobnem? (Se kar mal sekiram, čeprav vem, da je še vse normalno.)
Sicer mam pa v četrtek morfologijo in upam, da slišim same lepe novice, morda tudi izvemo spol.
Lep deževen dan vsem decembrkam!

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
14.7.2008 14:34:13   
Anonimen
Alo punce!
Ma res je mrtvilo tukaj ... men pa tako dolgčas, ko ne morem nikamor. Mal prej sem iz pregleda na polikliniki prišla, kjer so mi na silo stegnili nogo in mi montirali longeto gor in zdaj imam s spodnje strani noge gips od gležnja do riti, pa ker sem noseča, mi ne dajo nobenih potibolečinskih sredstev ... kar mi je logično, sam ko saj ne bi tako hudo bolelo.
No saj bebica pa veselo brca in brca, kot bi mi hotela povedati, da je z njo vse vredu in da bo tudi z mano vse vredu ... komi čakam, da jo drugi teden na morfologiji zopet zagledam ... pa prav zanima me, kaj bo moja G rekla zaradi noge.

Punce ... jaz upam, da bo meni čim prej boljš, in da nobeni od vas tega ne bi bilo potrebno doživet!

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
14.7.2008 14:47:20   
pike
Ana luna jaz sem v 18 tednu in še tudi nič konkkretnega ne čutim. Včasih se dogaja nekaj tam doli - kot bi me nekaj narahlo ščipnilo vendar pravih brcik še ni. ene to doživijo prej ene pa pozneje. Mi je prijateljica danes povedala, da je prav brcike začutila na začetku 6. meseca. Vreme se je pri nas končno malo zjasnilo tako, da lahko na en sprehod mahnem. Drugače pa se že veselim dopusta na morju. Grema tudi na Krk. Upam, da bova v 3 urcah doli, saj ne maram dolgih voženj z avtom. Pregled pa me čaka takoj po morju 7.8.2008. Sem imela prejšnji teden pregled in zdaj že ponovno komaj čakam. Lep dan in pozdravček.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
14.7.2008 15:05:04   
5ra_28
Joj, vse lepo hodite na morje, ali pa ga planirate. Meni pa ga je na prejšnjem pregledu odsvetovala zaradi takratnega majhnega rjavega izcedka. Čeprav se od takrat dalje več ni ponovil. Morfologijo pa imam naslednji teden, pa upam da bo zdaj vse ok.

Jaz pa rahle premike čutim nekje od konca 18t, zdaj sem v 20t, pa sem včeraj zvečer in danes prvič začutila bolj močne brcike. Se vidi, da raste in pridobiva na močiuser posted image .

Uživajte na morju tiste, ki lahko greste še za nas, ki ne moremo. user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
14.7.2008 19:45:50   
CIPRESA
Jaz čutim brcike že kar konkretno v mehur in trebuhuser posted image Spet bomo imeli živahnega navihanca kot je bil Žiga. Najbolj neprijetno je recimo v službi ko vstajam skoraj na vsake pol ure in hitim na WC ker tamal noče nehat brcatv moj mehuruser posted image in pol iztisnem iz sebe tisti dve kapljici user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
14.7.2008 21:53:14   
medika 13
decemberke pozdravljene!

skoraj je že pol nosečnosti za mano jaz pa se vam prvič javljam ... upam, da še imate prostora za eno decemberkouser posted image
ker se kar čveke in je praktično nemogoče prebrati vse kar ste napisale, se tega tudi nisem lotila, pa saj vas bom imela še v prihajajočih mesecih čas spoznat

verjetno se sprašujete zakaj sem tako dolgo čakala, da sem prišla med vas ... moja zgoba je kar malo daljša .... če začnem na začetku ... že lani sem bila decemberka pa se je moja user posted image žal končala v 20t z UPN zaradi kromosomske napake najine male pupe, ki je imela trisomijo 13 .... mogoče je zgolj naklučje ali pa čudež, da sem spet decemerka ... ampak tudi letos se ni preveč dobro začelo, že prvi mesec sem bila v bolnici ... sedaj čakam na rezultate AC, ki sem jo imela 14dni nazaj .... ampak letos sem prepričana, da se bo vse dobro končalo in bom decembra, tko kot ve, v  naročje prvič stisnila malegauser posted image Rok imam 13.12.

No to bo zaenkrat kar dovolj.
Pozdravček vsem!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
15.7.2008 7:31:57   
nanaa
Dobro jutro,

moja službena motivacija je na psu, sploh se mi več nič ne da, čakam zagon.user posted image

No moj včerajšnji dan se je včeraj saj dobro končal z pregledom pri G. Poslušal je srčka pa pohvaljena sem bila, ker se nisem nič zredila (imam že zalogo od prej). in moj najslednji pregled je 13.8., ko imam morfologijo. Delal mi jo bo moj ginekolog, ali se boste ve prijavile še kam samoplačniško na morfologijo (drugo mnenje). Jaz ne vem ali bi ali ne.

Otika upam, da bo tvoja noga čim preje ok, a slikali ti tudi niso noge?

Pike uživaj na Krku, jaz sem ravno prišla pa bi spet šla user posted image , se mi zdi, da je letos veliko decembrskih nosečk dol. Sem opazovala po plaži, ne vem mogoče samo bolj opazim, ali so nosečke ali pa mamice z dojenčki. V kateri del pa greš, mi smi bili v Malinski? Sva pa šla z mojim tudi v Baško en večer obujat spomine saj sva šla prvič skupaj tja na morje user posted image  , 9 let nazaj, in je bilo prav lepo.

Medika 13 prav lepo pozdravljenauser posted image , sem vesela, da si se nam pridružila.
Se te pa spomnim od lanskih nosečk, tudi sama sem bila lanska decembrka, ki se je slabo končalo. Imela sem SS, potem so odkrili pregrado, operacija, sedaj pa sem zopet decembrska nosečka kot ti :).  Bova držali pesti, da bo sedaj vse vredu user posted image

Se tipkamo.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
15.7.2008 8:26:54   
nadya
Ojla!

Kako ste kej? Bolj poredko se javljam, vas pa zato vsak dan berem. Vmes sem bila malo na dopustu in sicer sva z mojim šla v hribe, kjer nama klima bolj odgovarja.
Z mojim malčkom sva ok, edino imam pekoče urininiranje že kakšen mesec. Vmes sem 3x pregledala urin in je bilo vsakič ok. Čez vikend pa me je spet nevzdržno peklo zato sem se kar k dežurnemu ginekologu odpravila. Spet so mi pregledali urin in je bil spet okuser posted image . Potim mi je mal v nožnico pogledal in rekel da je kar precej izcedka. Imela sem canesten kuro 10 dni nazaj pa mi ni nič pomagalo, zato je zaključil da gre za kombinacijo glivičnega in bakterijskega vnetja, dobila sem antibiotike za v nožnico. Včeraj sem se komaj  pripravila da si to kemijo not stlačim, ampak sem si in dans je res mal boljše. Dobila sem antibiotik Klimicin. Še pet dni ga moram aplicirat pol pa konc. A je še katera jemala kakšen antibiotik?
No pa še dobra stran; mi je na urgenci naredil eno mini morfologijo. Našemu malčku (fantek bo user posted image ) se je srček lepo  razvil, možgančki tudi, ima že male ledvičke želodčno prepono...vse je bp. Je pa med pregledom non stop požiral plodovnico in se igral. Sem bila full navdušena user posted image . Tudi slikice mi je sprintal user posted image

Maternični vrat je bil dolg 3cm in lepo zaprt. Posteljico imam spredaj tako da bom brcike čutila malo kasneje je rekel, čeprav se meni zdi da jih včasih že malo čutim.

Medika 13: navijam zate, da bo s tvojim malčkom vse v redu. Držim pesti!
Otika: upam da bo šel tale gips čimprej stran, še prej pa bolečina. Vem da ti je neprijetno, ampak važno da je tvoja bebica ok.
Nina: tudi jaz ne morem spati oz mam bolj rahel spanec, sploh pa zdaj ko so te nevihte ponoči in se bliska in grmi.

Lp

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
15.7.2008 8:38:31   
zverinca
Dobro jutro!!

Zajtrk, kava, čvekalnica.... moja2 sta se odpravila, jaz pa uživamuser posted image user posted image user posted image

Medika dobrodošla!! Želim ti in upam s tabo na dobre izvide, da bomo decembra skupaj delale gužvo v porodnišniciuser posted image

Jaz imam pregled jutri in že komaj čakam, da vidim našega mladiča (ne vem spola in tudi ne bomo vprašali) ki že kar pridno brca. Brce čutim že tudi čez dan, ne samo ko mirujem. Je prav fino, komaj čakam da bojo brcike tako močne, da se bodo čutile na ven, da bo lahko še moj čutil.

Nadya samo da so ti ugotovili kaj je, da te peče. Ja je kemija, samo bolje da se pozdraviš kot pa bog ne daj da bi se kaka okužba prenesla na dojenčka. Itak so ti verjetno dali minimalno potrebno dozo, da se pozdraviš. No, pa saj praviš, da si danes že bolje, lepo! Jaz sem v prvi nosečnosti imela dva uroinfekta in sem bila tudi na ant., tokrat je mir.

5ra ti pa le vprašaj na naslednjem pregledu če ti morje še odsvetujejo, ker je morje in plavanje blagodejno za user posted image , bazene prej odsvetujejo - kemija v vodi za čistočo, veliko ljudi...

no, fajn bodte, pa glejte da boste bolj čvekeuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
15.7.2008 9:16:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

Otika upam, da bo tvoja noga čim preje ok, a slikali ti tudi niso noge?

Pike uživaj na Krku, jaz sem ravno prišla pa bi spet šla user posted image , se mi zdi, da je letos veliko decembrskih nosečk dol. Sem opazovala po plaži, ne vem mogoče samo bolj opazim, ali so nosečke ali pa mamice z dojenčki.

Alo!
Nanaa, ne niso me slikali ravno zaradi nosečnosti, ker bi rendgenski žarki škodovali bebici ... so mi naredili nek test (s premikanjem noge v vse možne smeri, do točke bolečine) in pač na podlagi tega ugotovii diagnozo. No saj drugače je včeraj doma še svinjsko bolelo ... pa ne toliko koleno, kot kolk od prisiljene drže, ampak potem okrog 2h ponoči je pa malo pojenjalo in sem lahko zaspala. Se je pa moj izkazal ... kakor je bil na začetku malo hud name, mi zdaj streže od spredi in odzadi ;)

Drugače pa pomoje ni nič več nosečk kot ponavadi, sam ti oz. jaz oz. me jih zdaj bolj opazimo ... ko sem bila tisti vikend na Pagu in smo šli en večer v Novaljo, se mi je zdelo, da se naokrog vozijo sami vozički user posted image .

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
15.7.2008 9:23:55   
pike
Nanaa midva greva v hotel Beli Kamik v Njivice, vendar bova šla obiskat tudi druge plaže na Krku. Drugače pa mi je tukaj všeč to, da imava tik ob plaži borov gozdiček in bova lahko v senci. Imam zelo svetlo polt in če bi se cel dan sončila, bi dobila alergijo.
Drugače pa se počutim o.k.
Včeraj, ko sem ležala sem na sredini trebuščka začutila premik in kot bi mi le na enem mestu trebuh še bolj otrdel ampak samo za pol minutke. Mislim, da se je otročiček malo raztegoval.user posted image Midva sva včeraj že dobila previjalno komodo Lana iz Lip poljčane. Naročila sva jo v Baby centru. Bila je v akciji in sva zanjo odštela 203 Eur, je pa zelo praktična, ker jo uporabljaš še kot omarco za oblačila. Kaj pa ve? Ste že šli v nabavo? Se tipkamo, lep pozdravček.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
15.7.2008 9:43:31   
nanaa
Nadya kako ti pa pregledajo maternični vrat? 
Tudi sama sem imela uroinfekt v 12 t in sem dobila antibijotike sem bila čisto prestrašena. Pa je rekl G. da je to potrebno zdravit, da drugače lahko naredimo večjo škodo. Je pa zanimivo, da me ni nič bolelo, peklo sam bakterji so mi našli na urinu. Pa rekel mi je naj ne pijem sladkih sokov, tako da sedaj pijem samo vodo in pa 1x na dan si preventivno skuham brusnični čaj.

Jaz sem ga tudi vprašal glede kopanja in je rekel, da v jezeru ne (verejtno ker je premrzlo) na morju pa sem plavala ene 10 - 15 min šla ven iz vode si preoblekla kopalke pa v senčko.

Otika upam da bo kmalu bolje, svojmu user posted image  se pa kar pusti razvajti, se je verejtno jezil nate, ker se je ustrašil.

Ja ne vem res, verejtno samo vidimo nosečnice pa dojenčke user posted image . Včeraj je bil prav hec greva z mojim  user posted image  iz trgovine in vidiva mamico z vozičkom in se oba istočasno obrneva in gledava nazaj kakšen voziček ima, sva se tako smejala user posted image .

Pike a veš, da sva tudi medva hotela najprej v ta hotel, pa smo se potem odločili za Hotel Malin, ker so bile menjave sobota - sobota.
Drugače priporočaš hotel, kakšna je hrana, sobe?

O super, da sta naročila previjalno, pošlji link da vidimo kakšno?

Se tipkamo.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
15.7.2008 10:05:17   
tejci01
pozdravljene pupike

tudi midva se zanimava za to previjalno, ker se mi zdi da je bolj uporabna ker je širša. Kakšne barve sta jo kupla? Meni je všeč barva natur ali češnja.
Zdaj sem v 19 t in se mi zdi, da ne še prav čutim kakšnih brcev, razen to da mi včasih trebuh postane bolj trd. ne vem če je to to, bomo pa počakali na prave brcike.
Prejšnji teden ko sem bila na pregledu, mi je povedal še za spol, pa je reku da bo user posted image . Moj ni prav navdušen, ker bi imel raje hčerkico. Sem mu rekla, da bo pa v drugo punčka.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
15.7.2008 10:30:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tejci01
Moj ni prav navdušen, ker bi imel raje hčerkico. Sem mu rekla, da bo pa v drugo punčka.

Kaj so vsi tipčki mahnjeni na hčerkice? user posted image Moj je sicer rekel, da mu je vseeno, samo da bo otrok zdrav, ampak da ima vseeno občutek, da je punčko naredil in da bo Neža ... men je tolk smešen, ker se z mojim trebuhom vedno pogovaraja, kot da je notri definitivno punčka, pa še nič ne veva kaj je ... upam, da bova drug teden na morfologiji zvedela.
No pa saj jaz imam tut bolj filing, da je punčka ... ker vedno, ko gledam otroško opremo in to, me punčkaste zadeve veliko bolj pritegnejo. Kaj pa ostale ... imate kak občutek kaj nosite pod srčkom? In tiste, ki ste že rodile ali vsaj izvedele, kaj pričakujete, a vas je občutek varal?

(odgovor članu tejci01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2241
15.7.2008 10:37:17   
nadya
Nanaa: maternični vrat ti preveri z vaginalnim ultrazvokom. Drugače je pa mene peklo ko hudič in sem mislila da imam uroinfekt, izvid urina pa je bil vsakič bp. Tako da so sedaj ugotovili da imam bakterije v nožnici (vnetje) in sem dobila klimicin globule (antibiotik za v nožnico). Upam da bo čimprej mimo ker sem kar precej živčna zaradi tega.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
15.7.2008 10:38:18   
zverinca
Jaz sem v prvo vedela, čutila da je punčka in tudi na UZ so mi potem potrdili. Sedaj pa nimam pojma, mogoče zato ker je na enem UZju G nekaj videla med nogami, pa čeprav se je potem popravila da je popkovina... ampak vseeno ne vem, nimam nobenega občutka in tudi ne bomo vedeli do decembra, no edin če se res veeeelik lulček pokaže na UZ da bi ga še jaz videlauser posted image user posted image user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
15.7.2008 11:40:38   
5ra_28
Zvernica: Ja, saj bom na naslednjem pregledu, morfo, 21.07. tudi izvedela, ali imam podaljšano bolniško (do zdaj 1 mesec), ali grem nazaj delat user posted image . Saj mi ni morja kot morja odsvetovala, le dopusta, ker sem imela takrat rjav izsedek in če bi bilo kaj narobe, verjetno ni fajn skakat po bolnicah po tujini, sploh če te zadržijo.

nanaa: meni je moja G dala še napotnico za enak pregled, ki bo po morfologiji pri njej. Ne vem pa, če to vedno naredi.

Novim dobrodošle, ostalim pa vso srečo pri različnih težavah, ki jih opisujete.

Končno smo trije:)

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
15.7.2008 11:58:33   
pike
tejči 01 midva sva vzela previjalno v natur barvi, ker v isti barvi bom kupila tudi posteljico. Ko grem na pregled tudi mene najbolj od vsega pomiri, da je otroček zdrav in da je vse o.k. Nato pa vedno vprašam, če se vidi kaj bo user posted image ali user posted image . Pri 12 tednih mi je rekel, da je itak prezgodaj, da bi kaj ugotavljali ampak, da bolj zgleda, da bo fantek. Tudi jaz sem vedno do sedaj nekak mislila, da bo fantič. No na zdnjem pregledu 16 t pa je rekel, da nič ne štrli in da je verjetneje punčka.  Moj dragi ima 3 nečakinje vsako leto enauser posted image in zdaj pričakujejo, da bi pa le biluser posted image . Bomo videli, samo da bo otroček čil in zdrav.user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
15.7.2008 12:02:32   
*nina*
hojla punce, takole pa sem malo pospravila po stanovanju, sedaj pa še kosilo skuhat pa bouser posted image
tudi meni včasih trebuh na določeni strani utrdi, sem pa na sredini 17t in brcik še ne čutim, pravijo pa da tiste, ki nosijo zadaj prej čutijo brcike ( bomo videli user posted image ). Mogoče pa je to utrdevanje trebuha lega naših bebicuser posted image kdo ve?.user posted image ali še katera nosi zadaj?

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
15.7.2008 12:28:39   
PikicaT
Čau vsem souser posted image !

Ste se pa razisaleuser posted image .
Vidim, da že vse kupujete opremo. Jaz sem šele v razmišljanju. Ampak vidim, da bomo tudi mogli počasi začeti, da se ne bo na koncu vse preveč nabralo.
Tudi jaz baje nosim bolj zadaj. Jutri bom dopolnila 16 tednov in še ni ne duha ne sluha o brcikah. Jaz sem pa mislila, da če nosiš bolj zadaj, začutiš tudi kasneje. Ne vem no... Povem potem, ko bom na temuser posted image .

Jaz pa še ta teden v službi, potem pa tudi 14 dni zasluženega dopusta. Komaj čakam! Samo upam, da nam bo vreme naklonjeno. Tole včeraj je bila prava zimauser posted image .

PikicaT

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
15.7.2008 12:42:56   
katja_p
Nama je pa čist vseeno, kaj bo, itak sma pa od vsega začetka že čutila (ne znam razložit kako), da bo user posted image  in zaenkrat res tako kaže user posted image  Edino moj se zdaj mal sprašuje, kako bo z njo igral fuzbal user posted image

Vidim, da ene že kupujete pohištvo. Js imam doma že zibko (bom imela kar svojo, ker je kot nova). Bomo pa v Baby centru kupili novo prevleko in pa jogi pa kouter in poušterček ... Pač te stvari. Kar se pa tiče previjalne ... Js bom tud vzela nekaj. Doma imam sicer tisto podlogo za rpevijat, a nimam nobene komode ali mizice, tako da bom to kupila. Neki, kar imapredale, da lahko noter daš pleničke pa robčke in kremice ...

Ampak te stvari so pa tako drage, da adijo pamet user posted image ! Js bom vzela kako nevtralno barvo, da bom še za naslednje otročke mela user posted image

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
15.7.2008 12:53:28   
uršula83
O dober dan!

Danes pa ne bo neurij??? Zanimivo...
Punce kar kupujete, mene tut ful drži...do sedaj sem kupila samo ležanik, ker mi je bil tko blazno ušeč...
Sej js bi že kr kupovala, samo moj user posted image  je pa malo bolj previden...in kr mal teži če hočm kr kupit...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
15.7.2008 14:51:23   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

ali še katera nosi zadaj?

Jaz nosim v križu, sem že prvič našega Žiga tako nosila in sedaj zopet. In spet me boli križ ko user posted image vsak danuser posted image

In danes sem točno na poloviciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa mislimo -  in tudi na NS so mi rekli da bo zgleda punčkauser posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 15.7.2008 14:53:06 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?