|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malinov čaj
1.4.2008 14:28:53   
Taula
..za mehčanje MV. Brala sem da naj bi pomagal po 36 tednu. Kje se ga dobi (v Lj) če ga ne bodo imeli v lekarni?

Hvala.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Malinov čaj
1.4.2008 14:41:55   
lenča30
user posted image ja drži kar pravijo o malinovem čaju. Dobiš ga v SANALABORJU.Jaz
sem ga kupila v Domžalah, stane pa mal čez 2€ ena vrečka.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2008 14:45:01   
Taula
1 vrečka je za 1x ali kako?

Hvala za infouser posted image

(odgovor članu lenča30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2008 14:48:55   
Aurea
Ja, za 1x user posted image  (potem ti ga ostane še toliko, da ga daš prijateljicam, ki prevzemajo štafeto user posted image )

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2008 14:49:28   
lenča30
NE KJE PA, SAJ SO NAVODILA NA VREČKICI ČAJA,
DVA DECI  PA POL PRELIJEŠ DVE KAVNI ŽLIČKI
MALINOVEGA ČAJA PUSTIŠ PET MINUT IN GA NATO ODCEDIŠ.
JAZ GA PIJEM MAL MLAČNEGA. ČE PA KAJ NUCA TI PA SPOROČIM ČEZ DVA TEDNA.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2008 15:00:24   
Taula
Sem mislila, da je ena vrečka za 1x za piti.user posted image

Bom kupila, drugi teden pa povem kaki okus je. Samo da me ne spravi takoj v P.user posted image

(odgovor članu lenča30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2008 16:24:28   
Tejchy
Kaj to je fajn piti tik pred porodom al kako? Da se MV zmehča, da se lažje odpreš?? Da je porod lažji al zakaj?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2008 16:37:31   
marty5
Pije se ga lahko od 35. tedna dalje in naj bi zmehčal porodne poti....Jaz sem ga pila v 1. user posted image  in je bilo po besedah G tik pred porodom vse zmehčano in nared, da user posted image  prikuka na svet. In res - sem imela lahek in hiter porod.

Lahko, da gredo zasluge čaju ali pa tudi ne - ampak v 2. ga bom tudi pila. Škodit ne more user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2008 17:11:48   
jajula
škodt res ne more, ampak men ni pomagal. sm ga pa kupla u uni zeliščni lekarni v city parku, pa so mi rekl, da ga loh začnem pit tri tedne pred pdp, nč prej

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.4.2008 19:51:46   
Anonimen
Kupi raje na tržnici malinove liste. Je sigurno boljši tak domač. user posted image

(odgovor članu jajula)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2008 19:58:46   
*tajda*
jst sem kupila na tržnici ta čaj,rodila sem na rok,odpirala sem se pa fuull počasi tko da ga v drugo ne bom več pilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2008 20:26:25   
Anonimen
Jaz sem ga tudi redno pila, pa sem bila 3cm odprta pred rokom in še dve uri na porodni mizi. user posted image  Nikamor ni šlo. user posted image  Dokler nisem dobila EA, potem pa je zalaufalo. user posted image

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2008 17:36:00   
*tajda*
jst sem pa komaj čakala da sem se odprla 3cm,je bilo zelo hudo,končno dobila Ea,pa dve svečki v tazadnjo pa flašo umetnih,no pol sem se pa začela bolj odpirat..tko da malinovi listi pri meni niso nč kaj pomagaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2008 13:34:32   
Anonimen
Off topic *tajda*... Zakaj ne prideš nič k Septembrkam na čvek in user posted image ?

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.4.2008 15:19:12   
Srčekgirll
Men je na LJ tržnici pravu gospod, k zelišča prodaja, da ni važno kje in kakšn čaj od maline kupiš sam da je malinov čaj.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.4.2008 20:08:45   
ThinkPink
Meni malinov čaj ni niti malo pomagal. Sem ga po 37t pila kot piše v navodilih, pa se nisem in nisem odpirala, čeprav sem imela morilske popadke. Odpirati sem se začela komaj po EA. Pred tem pa....uh

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.4.2008 20:35:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink

Meni malinov čaj ni niti malo pomagal. Sem ga po 37t pila kot piše v navodilih, pa se nisem in nisem odpirala, čeprav sem imela morilske popadke. Odpirati sem se začela komaj po EA. Pred tem pa....uh

Sva že dve. user posted image

(odgovor članu ThinkPink)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?