pomladno_dete
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Glih ta voziček sem gledala v Italiji. Z iso fixom stane 490 EUR. Tole pa ne bo res, tinky - ta voz nima isofixa, ampak autofix. Kar pomeni, da podstavek lupince fiksiraš v avto, lupinca se pa natika in snema s klikom. Isofix je pa dodatna varnostna pritrditev, odvisna ne samo od lupince, ampak tudi od modela avta - nimajo te možnosti vsi avti, pa tudi Trio4me tega nima. Vem, ker sem ga ravno kupila. evo, tuki sem ga izbirala. Cene pred ca 1 mesecem: v IoBimbo v Udinah: 490 € v sosednji Chicco štacuni: 499. na spletu (Italija, bimbiweb): 458 + 30 dostava v SLO. Pri nas - se ne splača kupovat, vsepovsod dražje, za vsaj 100 €, če ne še več. Glede sprehajalnih poti v parkih mislim, da ne bo problema. S temi kolesi je tko, ene morš pač malo bolj porivat, tiste tavelike pa malo manj. Ampak po porodu je treba itak kile zgubit, tko da ... Ne skrbi glede tega. Je pa lahek in fajn zložljiv, trda košara je super lušna Pa v rdeči barvi je - njami Ne vem, no, jaz sem kar navdušena. Sprobali ga bomo pa čez ca mesec in pol, dva . Bomo potem dete vprašali, pa ti lahko povem iz prve roke Priporočam, da se zapelješ v Italijo, npr. v Udine (oziroma v Reano de Roiale malo severneje), pa si malo oglej. Glede garancij pa - tudi pri nakupu prek spleta na bimbiwebu imaš čisto normalno garancijo. Prav tako pri nakupu v italijanski trgovini. S tem ne bi smelo biti posebnih komplikacij. Dobro izbiro želim. LP
|