Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 11:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje bolj obrnjenost otroka. Vsaj meni je tako rekel G, ki mi je NS naredil vaginalno. Ali pa sem ga vsaj jaz tako razumela.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 11:24:38
|
|
|
|
sayuri
|
Jaz sem imela NS preko trebuha. Včasih pa naredijo tudi vaginalno - če preko trebuha ne more "priti" do otročka in izmeriti vse potrebno.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 11:27:12
|
|
|
|
Maxica
|
Tudi jaz sem obakrat imela NS prek trebuha.
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 11:36:42
|
|
|
|
Nika v službi
|
Dr. Pušenjak mi je naredil NS preko trebuha, pa imam oz. sem imela v času nosečnosti kar krepko preveč kg. Mogoče tudi aparature niso najbolj kvalitetne, pa se slabše vidi.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 11:42:30
|
|
|
|
lutka
|
Tudi pri meni je naredila nuhalno, vaginalno. Sicer je najprej poskusila preko trebuha , vendar se en plod ni videl vredu ( dvojčki) zato mi je potem naredila še vaginalno nuhalno svetlino. lp
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 12:47:19
|
|
|
|
TONČI.
|
Prvič mi je NS delal Pušenjak prek trebuha. V drugič mi je pa v njegovi ordinaciji delala NS dr. Šajina Sitar. Ker ni uspela prek trebuha mi je vaginalno. me je bolel. Ona je pa cel pregled sopihala. AH kje je ta otrok, ahhhhhhh a bo kej,............ Pa z UZ me je po matr. vratu drezala, da bi se ji otrok ja obrnil, da bi lahko izmerila. Tko da ni problem kilaža al pa Uz, po moje je blj spretnost dr.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 12:57:07
|
|
|
|
NinKa
|
Prvič mi je dr. Strahova naredila vaginalno. Sem bila presenečena, ker mi je prvotno bilo rečeno, da je normalen UZ preko trebuha. Sedaj drugič mi je pa dr. Pušenjak naredil normalno preko trebuha. Po moje se G. odločijo za eno ali za drugo varianto glede na to, koliko se vidi. Če se preko trebuha slabo vidi, se naredi pač vagialno.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 13:01:24
|
|
|
|
Naja30
|
Meni so delali 2x preko trebuha. Dokler nisem tu gor prebrala, sploh nisem vedela, da se dela tudi vaginalno, če se preko trebuha ne vidi.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 18:17:15
|
|
|
|
eya
|
Meni jo je naredila kar preko trebuha.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 18:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam popolnoma isti problem... kg in maternica čist zadaj Nuhalno so mi naredili vaginalno. Plod je bil vaginalno zelo dobro viden in vse podatke je z lahkoto pridobil. Tudi spol mi je napovedal in so ga na morfi samo še potrdili...
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 19:53:42
|
|
|
|
Aurea
|
Sprva je G poskušal normalno, potem pa se ni in ni hotel pravilno obrniti, zato je bilo potrebno še vaginalno.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 20:04:44
|
|
|
|
frutka_
|
Pikica meni so tudi delali vaginalnega, ker gin. ni mogel lepo zmeriti svetline preko trebušne votline. Nazaj obrnjeno maternico sem imela tudi jaz. V pravilno položaj se je postavila po 12.tednu. Pušenjak pravi, da imajo maternico obrnjeno nazaj prej suhe žensko kot močnejše... KOliko kg pa imaš? Jaz sem ob zanositvi imela na 178cm/65kg.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 25.2.2008 20:27:56
|
|
|
|
*medica*
|
men je tud naredu vaginalni pregled..ker prek trebuha ni nič videl..ampak nimam problemov z maternico temveč sem pač mal bol salasta čez bušija ..
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 26.2.2008 8:23:51
|
|
|
|
cleopatra
|
men je Pušenjak delal vaginalno, ker se preko trebuha resnično nič ni videlo, samo neke sence, pa sem bila takrat čist brez odvečnih kg, zdaj pri drugem mam naslednji teden in upam, da se bo čez trebuh več videlo
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina - vaginalno? 26.2.2008 9:09:53
|
|
|
|
pokaa
|
Maternica je pri ženski lahko obrnjena naprej(aVF) ali nazaj(rVF). Nazaj jo ima četrtina žensk in to nima nikakršne vezes kilogrami, take so pač anatomske možnosti, tako kot ima en majhen drug pa velik nos . NS se dela z vaginalnim Uz kadar se plodek pač prek trebuha ne vidi in tudi tu ne odločajo kg ampak tip tkiva ki ga imaš na trebuhu, tud pri suhicah se včasih ne vidi nič ker so taki odboji. Tako da ne skrbi, če ne gre zgoraj gre pa vaginalno, glavno je da to lepo opraviš in da so rezultati dobri .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?