Wahoo RR
|
Pozdravljeni, po sedmih letih mučenja in nenehnega življenja v strahu, sem se odločila, da temu naredim konec. Kaplja čez rob se je prelila prejšnji teden, ko mi je mož v stanju pijanosti in neutemeljene jeze ter besa, zmetal v koš vsa pripravljena oblačila za dojenčka ter me zmerjal z vsem mogočim in hkrati močno pretepel. Na srečo sva jo oba z otrokom (pride na svet v aprilu) dobro odnesla (razen manjših bušk). Ker tega maltretiranja in nenehnega strahu s 13-letno hčerko nisva mogli več prenašati, sva poiskali dom pri prijateljici. Na žalost tukaj ne moreva dolgo ostati, zato prosiva za pomoč. Odšli sva skorajda brez vsega. Ker se rojstvo otroka bliža z vso naglico bi nujno potrebovala oblačila ter opremo za dojenčka, prav tako oblačila za hčerko ter zame, saj sva odšli v naglici. Jaz imam oz. sem pred porodom imela št. 42-44. Stanovanjski problem bova poskusili rešiti na ustreznih institucijah, za pomoč v obliki oblačil in ostalega se obračava na vas, saj ste nam enkrat že pomagali. Situacija doma ni bila več vzdržna, zato bomo z otroci začeli na novo. Res lepo lepo prosim dobre ljudi, da nam pomagajo. Sonja Društvo Butnšut od 1.2. do 30.4.2008 organizira nagradno igro z naslovom POMAGAJMO ODPRTIH SRC. DRAGI OTROCI IN DIJAKI, vabljeni te k sodelovanju v nagradni igri POMAGAJMO ODPRTIH SRC. Kako lahko sodelujete? Pošljite nam spis, esej, pesmico, zgodbo na temo revščine ter pomoči ljudem, ki živijo okoli vas. Kako bi jim vi pomagali? Poznate koga, ki je pomoči potreben? Ali samo razmišljanje o tej temi…. Narišite nekaj na to temo ali Izdelajte nek izdelek: broško, kip, okrasek, del nakita….. ter tako prispevajte izdelek na dražbo, katera bo potekala v mesecu novembru in v kateri bomo zbirali sredstva za obdaritev revnih otrok ob Dedku mrazu. Napišete nam lahko tudi vaš predlog kako zbirati sredstva za pomoč revnim otrokom, izdelajte nam bolj zanimivo spletno stran, napišite kako si vi zamišljate dobrodelno društvo, vaš projekt pridobivanja denarnih sredstev. Vsi izdelki tekmujejo v svoji skupini, kar pomeni, da si lahko priborite glavno nagrado. Več na strani: www.drustvobutnsut.com Nagradno igro bomo razdelili še po starostnih skupinah, in sicer od 8 do 12 let ter od 13 do 17 let. Skratka sodelujte in si priborite nagrado. Društvo za izobraževanje, šport, zdravje, mejne vede in humanost – Butnšut Bakovci, Vrtna ulica 15, 9000 Murska Sobota ali Mucherjeva 1, 1000 Ljubljana TR pri NLB: 02015-0254139042 Davčna številka: 72274689 Telefonska številka: 041*644-408 Email: drustvobutnsut@gmail.com http://www.drustvobutnsut.com