|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oblačila za dojenčka-društvo Butnšut
15.2.2008 13:48:37   
Wahoo RR

Pozdravljeni,
po sedmih letih mučenja in nenehnega življenja v strahu, sem se odločila, da temu naredim konec. Kaplja čez rob se je prelila prejšnji teden, ko mi je mož v stanju pijanosti in neutemeljene jeze ter besa, zmetal v koš vsa pripravljena oblačila za dojenčka ter me zmerjal z vsem mogočim in hkrati močno pretepel. Na srečo sva jo oba z otrokom (pride na svet v aprilu) dobro odnesla (razen manjših bušk). Ker tega maltretiranja in nenehnega strahu s 13-letno hčerko nisva mogli več prenašati, sva poiskali dom pri prijateljici. Na žalost tukaj ne moreva dolgo ostati, zato prosiva za pomoč. Odšli sva skorajda brez vsega. Ker se rojstvo otroka bliža z vso naglico bi nujno potrebovala oblačila ter opremo za dojenčka, prav tako oblačila za hčerko ter zame, saj sva odšli v naglici. Jaz imam oz. sem pred porodom imela št.
42-44. Stanovanjski problem bova poskusili rešiti na ustreznih institucijah, za pomoč v obliki oblačil in ostalega se obračava na vas, saj ste nam enkrat že pomagali. Situacija doma ni bila več vzdržna, zato bomo z otroci začeli na novo. Res lepo lepo prosim dobre ljudi, da nam pomagajo.
Sonja

Društvo Butnšut od 1.2. do 30.4.2008 organizira nagradno igro z naslovom POMAGAJMO ODPRTIH SRC.
DRAGI OTROCI IN DIJAKI, vabljeni te k sodelovanju v nagradni igri POMAGAJMO ODPRTIH SRC.
Kako lahko sodelujete? Pošljite nam spis, esej, pesmico, zgodbo na temo revščine ter pomoči ljudem, ki živijo okoli vas. Kako bi jim vi pomagali? Poznate koga, ki je pomoči potreben? Ali samo razmišljanje o tej temi….
Narišite nekaj na to temo ali
Izdelajte nek izdelek: broško, kip, okrasek, del nakita….. ter tako prispevajte izdelek na dražbo, katera bo potekala v mesecu novembru in v kateri bomo zbirali sredstva za obdaritev revnih otrok ob Dedku mrazu.
Napišete nam lahko tudi vaš predlog kako zbirati sredstva za pomoč revnim otrokom, izdelajte nam bolj zanimivo spletno stran, napišite kako si vi zamišljate dobrodelno društvo, vaš projekt pridobivanja denarnih sredstev.
Vsi izdelki tekmujejo v svoji skupini, kar pomeni, da si lahko priborite glavno nagrado.
Več na strani:
www.drustvobutnsut.com
Nagradno igro bomo razdelili še po starostnih skupinah, in sicer od 8 do 12 let ter od 13 do 17 let. Skratka sodelujte in si priborite nagrado.

Društvo za izobraževanje, šport, zdravje, mejne vede in humanost
Butnšut Bakovci, Vrtna ulica 15, 9000 Murska Sobota ali Mucherjeva 1, 1000 Ljubljana TR pri NLB: 02015-0254139042 Davčna številka: 72274689 Telefonska številka: 041*644-408
Email: drustvobutnsut@gmail.com
http://www.drustvobutnsut.com

Lp,
Wahoo RR

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oblačila za dojenčka-društvo Butnšut
15.2.2008 19:31:29   
Jančika_
Zgornji link ne dela. http://www.drustvobutnsut.com/.

Nikjer na njigovi strani pa ne zasledim, kako bi lahko pomagala konkretno tej mamici? Kam poslati oblačila?

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2008 22:31:54   
drustvobutnsut
Oblačila pošljite na naslov društva.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2008 17:20:03   
Jančika_
OK, hvala.

(odgovor članu drustvobutnsut)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2008 17:50:36   
Anonimen
A bi se dalo približno izvedeti velikost mamice? Ker imam kar nekaj oblačil v tej številki ki bi jih podarila pa me zanima zaradi dolžine hlač. Ker če je večja kot jaz ji bodo prekratke. Jaz merim v višino 165cm.

Pa zanima me če se da to dostavit na naslov v Lj. ali je nujno da se pošlje po pošti? Ker bi bila kar velika količina.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2008 16:06:20   
drustvobutnsut
Velika je 164 cm. Lahko dostavite tudi na naslov v Ljubljani. Ta teden nas ni, drug teden pa lahko. Hvala vsem že vnaprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2008 19:01:26   
drustvobutnsut
Še vedno lepo prosimo vse, ki ste pripravljene podariti oblačila, če jih lahko pošljete na naš naslov, torej na naslov društva. Zaradi varstva osebnih podatkov njenega naslova ne smemo posredovati. Prav tako tudi sama ne želi, zaradi situacije v kateri je, da se njen naslov objavlja. Zagotavljamo pa vsem, da mi vse tiste, ki prosijo za pomoč, preverimo, to pomeni, da jih obiščemo in se prepričamo ali so pomoči dejansko potrebni, da ne bi zlorabljali dobrodelnost ljudi in stvari preprodajali, kar se je že dogajalo. Sonja je v bolnici, tako da ji bomo člani društva vse stvari tudi pripravili za novega člana. Dosedaj še nismo prejeli nič, upamo, da bo v prihodnje več sreče in da ji bomo lahko pomagali.

Cvetka Vereš - predsednica društva

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2008 9:08:15   
Klara-1
Kaj pa starejša hči? Potrebuje oblačila, kaj za šolo...?

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2008 9:52:55   
drustvobutnsut
Hvala za vaš odziv. Tudi starejša hčerka potrebuje oblačila. Skratka v situaciji v kateri sta, imata le najnujnejše, zato vsaka pomoč pride prav.

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2008 17:01:24   
sandra85
pri septembrkah 2007 sem odprla dobrodelno akcijo glih za to družinico! počasi zbiramo, koliko se bo zbralo še nevem-upam, da čimveč! zbiramo denar, s katerim bom js pol nakupila le najbolj potrebno!
sama sem doma zbrala že kr nekaj stvari za dojenčka.
če pa bo spet karkoli potrebno zbirat za kakega dojenčka, mi lepo prosim pišite na ZS, ker to temo zelo malo prebiram (pa nevem zakajuser posted image )

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2008 18:18:24   
drustvobutnsut
Najlepša hvala.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2008 19:33:54   
zvezda71
Najprej bravo gospe za pogumen korak. Sem svetovalka  ženskam žrtvam nasilja, gospa me lahko kontaktira na SZ in ji pomagam z informacijami za čimuspešnejše urejanje njene situacije.
Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 12
28.2.2008 21:05:14   
nanka
Imam stolček za hranjenje, v kolikor bi gospe prišel prav ga dostavim na vaš naslov v Ljubljani.

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=106684&asortType=9&apage=1

< Sporočilo je popravil nanka -- 28.2.2008 21:12:56 >

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2008 22:30:21   
drustvobutnsut
Hvala za stolček, bi ga bila zelo vesela, saj kot rečeno nima ničesar. Čez vikend nas ni, lahko pa se zmenimo za drug teden kadarkoli. Res iskrena hvala vsem za pomoč, še posebej Sandri85.
Cvetka

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2008 21:37:30   
drustvobutnsut
Odziv na objavljeno zgodbo je velik in tudi ogledov je veliko, vendar pa še vedno na naš naslov ni prišlo nič za Sonjo. Toliko v vednost, če ima še mogoče kdo oblačila in opremo za dojenčka, Sonjo ter njeno 13-letno hčerko. Sta v težki situaciji in potrebni pomoči. Na naš naslov prihaja vedno več prošenj, zato vse, ki le lahko pomagate in prispevate kak kos oblačila, lepo prosimo za pomoč. Vsem že vnaprej najlepša hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 15
4.3.2008 21:51:31   
Jančika_
Poslala sem vam ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 16
5.3.2008 15:38:58   
nanka
Na stolček nisem pozabila, zanima me ali ste v Lj na naslovu dosegljivi dopoldne? Dostavim vam ga še ta ali pa nasldnji teden.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.3.2008 16:35:19   
drustvobutnsut
Ta teden smo sigurno. Za drug teden bi prosila, da se prej slišimo. Cvetka

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.3.2008 11:30:12   
spela77
Imam kar nekaj oblačil za oddat,od majic,hlač,puloverjev,poletnih kosov,kavbojk...Problem je samo ta da ne vem kako bi vam to dostavila,namreč sem iz Novega mesta.Če bi poslala po pošti bi bilo preveč poštnine,ker je oblačil kar veliko.
Sporočite mi če ste zainteresirani da se dogovorimo.

Moj gsm- 041 372 767 ali meil :spela77@gmail.com
LP Špela

Neposredna povezava do sporočila: 19
11.3.2008 18:23:15   
Anonimen
Imate ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?