AiMa
|
Nikoli se ne bom naveličala ponavljat,da še sreča,da v obdobju mojih nosečnosti ni bilo računalnikov Ničesar prebrala,nič me ni strašilo,jedle smo vse po vrsti,brez strahu in obremenitev.Nosečnost smo jemale kot naravno stanje,ne pa kot bolezen ali nekaj,da te mora biti na vskem koraku,mesec za mesecem strah.Preveč stresno bi bilo in to škoduje. Le tiste,ki so na nesrečo imele rizično,so se več pazile,s počivanjem nikakor pa ne sprehrano,razen seveda količinsko. IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Nikoli se ne bom naveličala ponavljat,da še sreča,da v obdobju mojih nosečnosti ni bilo računalnikov Ničesar prebrala,nič me ni strašilo,jedle smo vse po vrsti,brez strahu in obremenitev.Nosečnost smo jemale kot naravno stanje,ne pa kot bolezen ali nekaj,da te mora biti na vskem koraku,mesec za mesecem strah.Preveč stresno bi bilo in to škoduje. Le tiste,ki so na nesrečo imele rizično,so se več pazile,s počivanjem nikakor pa ne sprehrano,razen seveda količinsko. Neva6, če bi izbirala, ne bi našla bolj primernih besed, ki označujejo moj pogled na vse skupaj! Bravo za tako pametno izjavo !!! Zelo vesela sem, da obstaja še kdo, ki ne jemlje nosečnosti kot bolezensko stanje, ampak kot blaženost in povsem naravno dejstvo. Mislim, da imamo ljudje preveč časa in da zato prihaja do takšnih kompliciranj okrog vsega. Bravo še enkrat.
|