|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Recept za spol otroka
23.1.2008 13:27:03   
Anonimen
Malo prepotenten naslov?! Vendar iz lastnih izkušenj!
Za fantka: ženska mora biti v ciklusu čim bližje ovulaciji ter doživeti mora orgazem!
Za deklico: ženska mora biti v ciklusu na začetku plodnih dni, se pravi čim dlje od ovulacije, brez orgazma!

Zakaj? Moški spermiji so lažji (se pravi, da potujejo hitreje, če ženska doživi orgazem) ter imajo kratko življensko obdobje (čim bližje ovulaciji!). In obratno za deklice: brez orgazma, ker živijo dlje kot moški spermiji in lahko počasi bibajo proti jajčecu!

Priznam: prvi deček je ratal user posted image , drugi deček je uspel user posted image , deklico sva pa naročila user posted image  in uspelo je.
Rezultati bodo znani čez devet mesecev! Beležite si ovulacijske dni!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Recept za spol otroka
23.1.2008 13:28:58   
Anonimen
ja. ja . jaz po bom mis alpe -adria

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2008 13:30:33   
Anonimen
Očitno bomo pr nas mel sam fantkeuser posted image ....orgazem pa touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2008 13:31:02   
Sulfinija
Meni osebno bi bilo čisto vseeno ali bi imela punčko ali fanteka glavno mi je,da rata enkrat ker že pet let čakamo na našo user posted image  in,da bi nosečnost potekala brez težav in večjih komplikacij.Za spol pa mi je čisto vseeno.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2008 13:32:39   
Anonimen
Men tud dol visi za spol drugač.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2008 13:40:00   
piščanc
jaz se kar strinjam z napisanim receptom.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2008 13:44:45   
neela
...in kakšen je recept za dvojčka - fantka in punčko??? Pol orgazma???? user posted image user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2008 13:47:31   
taška30
Sem že slišala za to, ja. Čeprav orgazem s tem po mojem nima nič.
Je pa baje dokazano, da ženska semenčica dlje preživi kot moška. Torej je bolj možno, da če imaš odnos 3-4 dni pred ovulacijo, potem pa nič več, da bo jajčece oplodila ženska semenčica.

Čeprav, pri nama teorija pade. Obe user posted image  smo naredili na morju, kjer smo seksali vsak dan tud po 2x, torej je bilo na razpolago ful 'hitrih' moških semenčic+orgazem.
Samo midva sva se pač odločila, da bodo punce.user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2008 13:48:08   
taška30
2x je objavlo, ne vem zakaj.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2008 14:50:35   
Shuka
Mal glupa tema, glede na to, da tu na upajmo skupaj smo večinoma na postopkih.user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?