|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dolgotrajna bolniška in denarna pomoč
5.12.2007 23:27:42   
Skabi
Kolegica me je opozorila, da ti pri bolniški, daljši od 3 mesecev pripada enkratna denarna pomoč (približno 500 €), ne od sindikata, ampak od delodajalca. Njena računovodkinja jo je zabila, da je to samo za tiste, ki so res bolane, ne pa noseče????user posted image
Zanima me, če je katera dejansko dobila ta denar. Ste same opozorile na to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dolgotrajna bolniška in denarna pomoč
6.12.2007 0:11:30   
mojčca
Jaz sem ga dobila, imela pa sem rizično nosečnost. Sem pa delodajalca sama opozorila na to.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2007 0:53:25   
nizy
Jaz sem delodajalca danes opozorila na solidarnostno pomoč,pa so mi odgovorili,da je to za 6 mesečno odsotnost. Sem pa tudi nekje brala,da naj bi bila za 3 mesece tudi. Hja mal nas naokrog prenašajo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2007 6:15:33   
Anonimen
To je pa čisto odvisno, kje delate in kater KP velja za vas.

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2007 6:57:39   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

To je pa čisto odvisno, kje delate in kater KP velja za vas.

Ni čudno, da je toliko brezveznih bolnišk, eni za moje pojme še kako izkroiščajo bolniško. No, pa če lahko, pa naj. Blagor jim, če imajo takega zdravnika ali če koga na komisiji poznajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2007 9:08:15   
max81
jest sm jo lani dobila, mislim, pa da pripada vsakemur, ki je več kot 3M na bolniški...ne glede na vzrok bolezni

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2007 9:33:53   
ana b
Jaz sem med prvo nosečnostjo delala polovičen delovni čas (polovico je bila bolniška) in sem prav tako dobila solidarnostno pomoč.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2007 10:47:59   
Stefka
Tako kot je rekla al bina, odvisno kateri KP pripadate. Za drobno godpodarstvo je 6 mesecev.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2007 11:45:43   
honey
Za državno upravo je tudi 6 mesecev - ne glede na razlog odsotnosti. Preverjeno, sem bila noseča in sem jo dobila po 6 mesecih odsotnosti.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2007 23:18:38   
Peli
Pri nas je po 6 mesecih, ne vem pa kako je potem še s pomočjo od sindikata, so me takrat opozorili na to, samo se nism nč zanimala, ker nism članica sindikata.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2007 19:58:16   
Skabi
Kaj pa v šolstvu?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2007 15:31:44   
snorlax
Jaz sem dobila po treh mesecih, kolegica tudi. Razlog: pri eni rizična nosečnost, pri drugi poškodba na delu.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2007 16:16:03   
Taula
V šolstvu? Resno? Pa si sama zatežila ali so se sami spomnili? Po 3 mesecih na zavodu..ali skupne bolniške..se pravi 1 mesec na stroške delodajalca, 2 zavod?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2007 19:09:05   
snorlax
Nisem v šolstvu. Po 3 mesecih "čiste" bolniške. Jaz sploh nisem vedela za to, kadrovnica mi je rekla, naj napišem vlogo.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.12.2007 19:58:35   
Nikita***
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Za državno upravo je tudi 6 mesecev - ne glede na razlog odsotnosti. Preverjeno, sem bila noseča in sem jo dobila po 6 mesecih odsotnosti.

Ne bo čisto držalo. Za državno upravo je 3 mesece, vsaj jaz sem dobila tako. Na to možnost me je opozorila naša pravnica. Napisala sem prošnjo, pri naslednji plači sem imela nakazano.

Sicer je pa za računovodkinjo oziroma kogarkoli, ki se ukvarja z izplačilom solidarnostne pomoči, mirodajen bolniški list ali odločba komisije, kjer NE piše, za kakšno bolezen gre. Menim, da neka računovodka ni v službi zato, da daje takšne neumesne komentarje, sploh pa, ker ne pozna pravnih predpisov.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?