|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČAJ
13.11.2007 17:08:29   
Laubica
Tiste ki dojite-ali dajete tudi kaj čaja otročku?In kakšen čaj?Jaz sem mu sama skuhala z malo janeža in kumine -pa ga je to tako pognalo da mu ne upam več datuser posted image Ker vem da sem 1. sinu tak čaj zmeraj dajala pa ni bilo take reakcije,ta sin pa ko popije čez 10 min. je 6x kakal,je imel pol čisto rdečo ritko revčekuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČAJ
13.11.2007 17:36:10   
sandra85
zato pa se daje ta čaj-da se lažje pokaka in da grejo vetrovi vnuser posted image
moj tega čaja ni maral, pa sem mu kupila plantex-za odvajanje vetrov, ker ga je napenjalo...

dojim in sem mu dajala čaj iz zrnov kumine in janeža že pri 1 mesecu

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2007 17:44:31   
Anonimen
Jaz mu tudi skuham domači čaj (janež + kumina) in je ok. user posted image  Ga pa ne mara glih preveč. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2007 18:28:16   
Laubica
Torej ste tudi ve dajale tak čaj-no bom poskusila naredit še bolj nežnega pa da vidimo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2007 19:34:25   
only_me
jaz mu pa dodajam hippov instant komarčkov čaj. Ga ma rad. Najprej pa sem mu kupla negi galexov čaj, ki sem ga mogla precejat, pa še sladkat ga nisem upala - pri tistem pa se je kremžil. In ko sem ga poskusla sama, sem vedela zakaj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2007 11:50:43   
mateyka
sej ne rabiš dajat čaja, če ni zaprt/a?

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2007 12:56:09   
ThinkPink
Jaz imam tudi Hippov komarčkov čajek, vendar ga spije morda le 10-20ml na dan. Je pa dojena in mislim, da zato ne rabi preveč dodatne tekočine, saj mleko na začetku tudi odžeja.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2007 23:32:11   
kšpela
izvirno sporocilo:ThinkPink

Jaz imam tudi Hippov komarčkov čajek, vendar ga spije morda le 10-20ml na dan. Je pa dojena in mislim, da zato ne rabi preveč dodatne tekočine, saj mleko na začetku tudi odžeja.

isto jaz

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2007 9:54:41   
Rivi
Zivjo.
jaz pa samo dojim in nic ne dodajam. pri prehrani pa nic kaj ne pazim in je tamala cisto ok, no, le vcasih se pred kakanjem malo napenja.

(odgovor članu kšpela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2007 10:01:52   
Naja30
Prve 4 mesece nisem nič tekočine dajala, ker se itak napije z dojenjem. Potem pa sem ji začela dajat hippov čaj, pa mi je še danes žal, ker se je zelo navadila nanj. Šele pri 11m je začela malo vode piti, drugače obvezno čaj, kompote, sokove.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2007 12:15:20   
Freycha
če mu daješ čaj zato, da preženeš vetrove oz. za lažje kakanje, potem mu ga pač dajej.Če pa misliš, da je žejen, potem mu pa raje vodo daj. Če bo žejen bo pil, sicer mu verjetno voda ne bo kaj prida odgovarjala....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2007 13:40:15   
Ronči
Jaz ga skuham vsak dan: komarček, janež in kamilica. V 1 dcl dam pol kavne žličke, čisto malo, da spremeni okus. Včasih ga ne spije prav nič, včasih par požirkov, se je zgodilo tudi, da je popila skoraj deci.
Je pa polno dojena.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2007 13:48:26   
Ninica
Jaz dojim. Poskusila sem ji že dat čaj za pit, ampak noče. Če noče je pa sploh ne bom silila. Na srečo je pa ne napenja.user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2007 17:17:57   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

če mu daješ čaj zato, da preženeš vetrove oz. za lažje kakanje, potem mu ga pač dajej.Če pa misliš, da je žejen, potem mu pa raje vodo daj. Če bo žejen bo pil, sicer mu verjetno voda ne bo kaj prida odgovarjala....

Ja mislim če je žejen-ker mi je ena rekla da če je dojen tudi rabi še malo tekočine.Kaj pol mu naj samo vodo prekuham in ponudim?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?