Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: a proda katera angelsounds ali bebesounds 23.1.2008 15:39:00
itata
jaz sem šla pa novo odpirat temo... prodam ja - javite se mi na mail! bi pa poslala po pošti (po povzetju), ker sem tik pred rokom in se mi ne vozi glih okol
RE: a proda katera angelsounds ali bebesounds 16.2.2008 17:08:40
Moti
Jaz prodam novega še zapakiranega roza barve. Imam še dva. Imam pa še enega, ki sem ga odprl samo za preizkusit in posnet srčni utrip naše Lučke (in dela lepo). Več na ZS.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 17.2.2008 8:23:39 >
RE: a proda katera angelsounds ali bebesounds 17.2.2008 12:32:00
Moti
Sliši se enako kot pri ginekologu. Lahko da je mogoče bolj piskajoč zvok, al pa bolj zamolkel. Odvisno kako blizu srčka nastaviš napravo. Sliši se bitje srca, približno 2 x hitrejše kot pri odraslem. Poskušaj prisloniti k svojem srcu, pa boš imela potem boljši občutek. Tudi glasnost lahko poskusiš spremeniti. Ni nujno najboljše največja glasnost. Pa napravo je treba kar čvrsto pritisniti. Če je zrak med kožo in sondo se ne sliši nič. Lahko ti pa na privat mail pošljem mp3 posnetek iz našega srčka.
RE: a proda katera angelsounds ali bebesounds 4.4.2008 9:51:14
Čmrlika
jaz imam bebesound...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
RE: a proda katera angelsounds ali bebesounds 3.5.2012 21:13:53
Marhzeljka
živijo.
mene pa zanima če ima kdo angelsounds ali babysound za prodati po simbolični ceni? Bom zelo hvaležna. Nov stane z popustom kar 50eur, to mi je pa še vedno predrago. Prosim če ima kdo za prodati, ker ga ne rabi več, bi z veseljem kupila. Lp