Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Preventivna cerklaža - izkušnje 2.11.2007 21:01:07
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Glede na izkušnje moževe tete, ki je pri vseh nosečnostih (3) imela cerklažo. Naredijo jo tako kot si rekla nekje do 16 tedan, če je PUšenjak reku, da prej mu gre verjetno verjet. SO pa njej to naredili pod narkozo, odstranijo pa brez nje nekje okrog predvidenega datuma poroda. Če ne počivaš dovolj imaš lahko take probleme, kot je imela ona, da se ji je zaradi teže otročka in seveda preveliko stanja, hoje... ta zanka zajedla in so ji potem zelo težko odstranli, tak da po moje je veliko bolje, če veliko počivaš in čim manj hodiš. No toliko jaz vem po njenih besedah. upam, da boš imela čim manj komplikacij in zdravega otročka!
|
|
RE: Preventivna cerklaža - izkušnje 4.11.2007 22:52:00
|
|
|
|
SIBI
|
Sama sem imela narejeno cerklažo v 13. tednu nosečnosti zaradi preventive, ker sem prvič imela ss v 16. tednu. Zaradi tega nisem nič kaj bolj počivala, ravno nasprotno sem se počutila veliko bolj varno. Res je, da so pri narejeni cerklaži možne pogostejše infekcije (neglede na to ali je preventivna ali urgentna). Jaz omenjenih težav nisem imela, so mi pa vedno delali sanford teste urina ravno zaradi infekcij. V bolnišnici sem ležala 4 dni. Je pa res, da moraš paziti na pojav popadkov pri cerklaži, ker se lahko raztrgaš. Mislim, da moraš iti takoj v bolnišnico, ko le te začutiš. Jaz sem sicer rodila s CR, ker otrok ni imel pravilne lege in so mi cerklažo kar pred CR odstranili. Jaz sem sicer bila celo nosečnost doma, ker sem imela rizično nosečnost in sem tudi sladkorna bolnica tako, da ti glede bolniške ne znam svetovati. Vprašaj svojega gin. 28.11.2006 je na svet privekal najin sonček Taj !!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......