|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koš-a za smeti
2.10.2007 16:12:28   
Skaana
Vse, ki imate bolj na novo urejene kuhinje - kje in kakšno izvedbo koša imate. Zdaj v bistvu že moraš imeti dva - enega za embalažo (rumene vrečke), enega za vse ostalo...
Jaz bom sicer imela prostor pod pomivalnim koritom, a me vse bolj mika tale varianta (klikni kuhinje, ajda, četrta slika)...

Mami, kdaj bo spet včasih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koš-a za smeti
2.10.2007 16:31:23   
dudi2006
Ful dobra zadeva. Jaz bi tudi to mela...če bi ločevalauser posted image

3+1=;)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2007 16:33:31   
*alja*
Ful dobrouser posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2007 16:50:08   
Strawberrie Cherrie
Ikea stiluser posted image , samo da je v Ikei tole dost bolj poceni. Drugače je pa to super idejauser posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2007 20:32:39   
sazi
mi imamo to že vsaj 10 let
je v bistvu izvedba Blanco selecta, ki je v uporabi na 2 načina
1. kot predal in se zapira na mehko
2. odpiranje z nogo - brcneš na vzvod pod vrati in se ti predal odpre sam (priročno, če imaš obe roki polni odpadkov) - si ne predstavljam kuhinje brez tega (se hitro razvadiš)user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2007 20:47:11   
NEVA-1
Tudi mi imamo to že vsaj 10let, od proizvajalca FRANKE, imam pa še zgorj odprtino-pokrov, da ni potrebo za vsak papirček omare odpirat...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2007 21:41:25   
Anonimen
To je dobro, ja.

Košev dejansko rabiš več, če želiš ločevati.
Steklo, plastika, bio odpadki, papir, ostalo, mogoče še kaj.

(odgovor članu Skaana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2007 21:46:57   
Anonimen
Kok pa stane pri nas takle koš? Ker sva bila z mojim prav začudena, ko sva videla, da so v nemčiji tam po 200 € in se dražje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.10.2007 22:21:13   
Skaana
Ej, veš da cene ne vem... Se bom mogoče jutri pozanimala, če ni prepozno. Žal pa pri Panlesu ni možno met na vzvod - videla pri Gorenju. In mi je bilo svetovno. Mi imamo zdaj kar navaden prostostoječ koš v stari kuhinji, seveda na pedalo in si težko predstavljam, da bi morala s "svinjarijo" v rokah še karkoli odpirat. Zato sem tudi spraševala.

Glede ločevanja pa ne vem, kako je pri vas. Slej ko prej bo tako kot pri nas zdaj, ko so uvedli t.i. rumene vreče v katere se oddaja le embalaža. In zdaj potrebujemo minimalno dva koša. Plus steklo, plus papir.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.10.2007 11:50:46   
sazi
v
Kok pa stane pri nas takle koš?

v tehnounionu pride tak na sistem predala cca 170 EUR, tak na odpiranje z nogo pa 300 - ta drugemu se reče luxus in ima čez poličko iz inoxa, navaden pa iz pocinkane in barvne pločevine - je a to cena za sam sistem - torej vodila, koše in za vse pritrditve in potem montiraš v navadno omarico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2009 23:59:51   
enamojca
Pozdravljeni,

tudi sama sem kar dolgo iskala koš za ločevanje odpadkov. Večina je popolnoma neuporabnih. In kakor pravijo kdor išče ta najde. Dobila sem koš, ki je dovolj velik in ki mu tudi vrečke ne izpadajo. Je zelo praktičen tako, da tudi otroka z lahkoto ločujeta. Imenuje se Ecologec , prodaja pa ga firma Plamas in se ga da videti tudi na internetu. Sama sem izbrala vgradno varianto za pod pult.

Lep dan, Mojca

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2010 16:47:27   
Zivahna
200-300 eur za koš??? Kam gre ta svetuser posted image
Jaz sem kupila kovinski senzorski koš za smeti v Merkurju, ki se odpira sam ko se približam z roko. Glede na prejšnjega ki je bil nožni je ta 3 x bolj uporaben. Spravljenega imam v kuhinji poleg hladilnika, ki je podobne alu barve.
Nikoli več nazaj na klasične koše ne grem ali pa tiste nožne, ki se kvarijo. Toliko denarja nimam 300 eur za to mi je ta varianta ki je nekajkrat cenejša čisto dovolj.

(odgovor članu enamojca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.6.2010 20:41:03   
Zivahna
http://www.genspot.com/video-298708/avtomatski-senzorski-kos-dustbin.aspx
V akciji pa zgleda takole.user posted image

(odgovor članu Zivahna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?