|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudni zvoki
15.9.2007 15:09:56   
Klaudia
Sem v 37. tednu. user posted image  danes brca kot nora. Moj trebuh je kot zgleda postal boksarska vreča... user posted image

Zanima pa me sledeče... danes se mi je prvič pojavilo, da se ko brcne zasliši tak čuden zvok. Kot da bi prelomil suho trsko. A je to normalno in samo za brez veze kompliciram?

P.S.- se vidi da sem 1. noseča user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čudni zvoki
15.9.2007 15:58:09   
Anonimen
Še nikoli nisem slišala nobenega zvoka ob brcahuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2007 16:21:08   
Klaudia
Sej lih zato sprašujem. Do sedaj se mi je to zgodilo 3x.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2007 16:32:31   
TinaUros
Ojla
Sem v 32t, pa se mi je tud meni zdelo, da sem 1x slišala zraven brce tud en pok....sm nisem vedla oz sem si mislila, da sm jst neki slišmuser posted image . Zdaj pa, ko berem to...no, vse je mogočeuser posted image

Lep dan

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2007 21:36:19   
svetla77
Živjo,

jaz slišim točno take zvoke (kot bi pičila trska) parkrat na dan. Sem v 39. tednu in velikokrat pomislim, da mi je že kaj drugega počilo in da se bo kmalu kaj izlilouser posted image . Res neprijeten občutek. Zgleda pa, da je to očitno normalnouser posted image .

LP

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2007 22:07:45   
Naja30
Nisem slišala pokanja, ko je brcala. Če bi, bi se sigurno ustrašila. user posted image  Zdaj pa vidim, da je to normalno. Da vem za drugič! user posted image

(odgovor članu svetla77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.9.2007 7:17:08   
Blejka26
tudi jaz nisem slišala nobenega pokanja-mene bi bilo kar grozauser posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2007 19:34:42   
Solero
Meni tudi kdaj pa kdaj ob brcanju pokne. Sem 38. teden, prvič sem to opazila teden dni nazaj, kot da bi počil z elastiko, tudi mož je slišal. Hecno, ne?!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?