|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oprosti mi...
11.9.2007 13:58:03   
Anonimen
Tretje leto gre že naokoli odkar je del mene umrl. Navidez živim povsem normalno družinsko življenje, a duša vsak dan joče. Pred 3 leti sem naredila nekaj kar bom vedno obžalovala in če bi mogla bi zavrtela čas nazaj, pa ne gre. Kljub zanesljivi zaščiti sem zanosila. Oba z možem sva bila šokirana, saj sva se z dvema otrokoma in eno slabo, nestabilno službo komaj prebijala skozi mesec. Sama sem še študirala. Dnevi težkih odločitev so bili pred mano, v možu pa opore nisem našla, enostavno je odpovedal. Še danes sem jezna nanj, da mi v tistih trenutkih odločitve ni ponudil opore, da se enostavno ni bil pripravljen pogovarjati in iskati rešitev. Edino kar je predlagal je bil splav. Spominjam se vsake ure tistega dne, vsake minute, vseh obrazov in besed, ko so mi ga iztrgali iz mene. Ne morem opisati bolečine, ki jo nosim. Jezna sem nase, da se nisem bila sposobna in prisebna postaviti zanj, jezna na ekonomski položaj v katerem sem se znašla takrat, jezna na državo, ki ne podpira družin, ki se znajdejo v takem položaju. Nikoli nisem z nikomer govorila o tem, a breme krivde je vsak dan večje in če bom s tem komu pomagala pri odločitvi, sem naredila največ. Sebi ne morem več, lahko rečem le OPROSTI MI, OTROČIČEK MOJ.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oprosti mi...
11.9.2007 13:59:32   
pety78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2007 14:01:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

pa en user posted image  zate. upam da bo čas pozdravil rane!

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2007 14:03:49   
Mešamdrek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2007 14:14:46   
altati
Verjamem, da je hudo.
A preboleti bo treba, že zaradi ostalih okrog tebe,
Čas pa celi rane in tudi tvojo bo zacelil. Verjemi!

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2007 14:36:43   
Felicity
user posted image     user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2007 14:43:25   
blue sky
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2007 14:57:28   
purple
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2007 15:08:44   
piščanc
joj, kar na jok mi gre. še posebej ob zadnjem stavku.

pogovori se z možem, mogoče tudi on tako na skrivaj trpi, pa ti noče povedati. če pa ne, je pa skrajni čas, da izve za tvoje trpljenje.

ker to je trpljenje. veliko. pa ne bit huda nanj, nihče ne ve kakšno trpljenje je to, dokler ga ne izkusi.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2007 15:37:07   
nora
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2007 15:37:21   
Naja30
Meni tudi gre na jok. Vem, kako je, če izgubiš majceno bitjece, ki je komaj začelo biti tvoje. Jaz nisem delala splava namerno, ampak je plodu nehal biti srček v 10t. Najhujši dan mojega življenje je bil dan, ko so ga dali ven. Še danes me boli, ko pride tisti dan. Čeprav imam tudi sama hčerkico, ki mi pomeni vse. Tako da te razumem. user posted image  Ne vem, kaj naj ti drugega rečem kot to, da naj te tvoja dva otročka vsak dan sproti osrečujeta, tole pa poskusi prebolet.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2007 15:41:46   
mojamura
user posted image  vem kaj preživljaš, ker imam podobno izkušnjo za sabo....le da je tega že 8 let
user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.9.2007 17:12:29   
Anonimen
Nisi edina!
Jas sem naredila isto user posted image user posted image user posted image Sedaj bi bil moj otrok star 8 mesecev!
Ampak v tistem trenutku drugače ni šlo! Kljub temu da sem dojila sem zanosila (čeprav pravijo da ne moreš) i Drugega izhoda nisem videla, čeprav mi je žel! Oba sva bila brez služb in si nisva upala! razlika je le v tem da je mene moj potpiral in se z mano pogovarjal.

Sedaj mi je žel in se vsak meses spomnim koklk bi bil star! Najhuje pa je da si več ne upam zanosit, ker se bojim da je vseeno kaka višja sila nad nami in me bo kaznoval, ko bom hotela met otroka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.9.2007 17:15:10   
dory
ko tole berem mi gredo kar kocine po konci....ko se spominjam,kaj bi sama kmalu nardila....upam,da bo cas kmalu zacelil rane...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.9.2007 17:16:15   
dory
Kljub temu da sem dojila sem zanosila (čeprav pravijo da ne moreš)
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nic prijetna situacija ampak....kje si pa prebrala,da gre dojenje in zascita skup?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.9.2007 17:16:30   
Maxica
user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.9.2007 17:29:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

Kljub temu da sem dojila sem zanosila (čeprav pravijo da ne moreš)
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nic prijetna situacija ampak....kje si pa prebrala,da gre dojenje in zascita skup?

Nikjer! Gospa ginekologinja mi je tole rekla! Gospa če dojite (polno), ne rabite druge zaščite in jas sem nasedla!

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.9.2007 17:42:48   
Anonimen
In jas sem nasedla user posted image  Sama si odgovorna kdaj sexaš in kako, ne pa zdravnik

Prva anonimna, verjamem, da ti je hudo. Drži se user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
11.9.2007 17:50:16   
karmy
če ti je to ginekologinja povedala, potem ti priporočam da se pogovoriš z njo... ampak tudi tabletke so samo 99,99% kar pomeni da je še vedno 0,01% možnosti da zanosiš :P pa kondom tud loh poči, pa tabletke lahko zatajijo...face it... res 100% zaščite ni....mogoče če kombiniraš zaščitouser posted image

moja mama je tud splav naredila, ampak zarad tega ker je ravno pred kratkim (takrat) raka na maternici prebolela, in so ji zdravniki svetovali tako

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.9.2007 18:13:53   
*alja*
Tudi jas sem že bla naročena na splav in sem si premislila tisti dan ko sem morala it!

In hvala bogu imam zdaj zdravo prekrasno punčko, vsi drugi problemi so se pa nekako porihtali (čeprav ni blo enostavno)!

Tebi anonimna pa priporočam da preboliš, ker te potrebujejo drugi družinski člani in nič ne pomaga objokovat nekaj kar več nemoreš popravt!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.9.2007 18:55:47   
tulip
Oprosti tudi sebi. user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.9.2007 18:59:43   
lukec
Hudo je in verjetno ne bo nikoli čisto dobro. Življenje nas pač postavlja v različne situacije in mi smo le ljudje, in se ne moremo vedno odločiti pravilno. Bodi močna in objemi svoja dva sončka, ki potrebujeta mamo. Tale pa še od mene user posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.9.2007 19:24:10   
silvya
Hudo je, popravit se ne da. Huje pa je to, da trpiš in o tem ne spregovoriš z možem. Tudi on nosi del krivde. Mogoče se obremenjuje enako kot ti. Brez pogovora sta vsak na svojem bregu, namesto da bi si pomagala.
Vem kako hudo je izgubiti otroka, ker sem tudi jaz, pred tremi meseci in pol, izgubila punčko. In vem, da je breme lažje, če ti ga kdo pomaga nosit.

Potolaži se in misli na otroka, ki te potrebujeta.

LP
Silvya

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.9.2007 20:13:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
11.9.2007 20:42:15   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?