Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko se pri 6 oz 7 tednih vidi na UZ? 3.9.2007 9:37:52
|
|
|
|
mml
|
Pri meni se je v 7. tednu (6 4/7)videla samo gestacijska vrečka, brez ploda, sem bila že kar malo obupana..., konec 7. tedna je bilo stanje isto. V 10. tednu pa mi je lepo mahal , tako da nikar ne skrbi. Plod in srči utrip se morata videti do konca 8. tedna, prej se pa lahko, ni pa nujno
|
|
RE: koliko se pri 6 oz 7 tednih vidi na UZ? 3.9.2007 9:40:10
|
|
|
|
PBJ
|
Pri meni se je šele v začetku 8. tedna videl plod, prej samo gestacijska vrečka. Tao da, boš kmalu videla tudi plodek. Pusti času čas.
|
|
RE: koliko se pri 6 oz 7 tednih vidi na UZ? 3.9.2007 9:52:18
|
|
|
|
Raho
|
V 6 tednov 2/7 - Gv in plod z utripi
|
|
|
|
RE: koliko se pri 6 oz 7 tednih vidi na UZ? 3.9.2007 12:07:41
|
|
|
|
nana35
|
Jaz ne razumem zakaj ne naredijo vaginalnega UZ,če se vidi le vrečka in tako nosečnice samo spravljajo v dvome?Ali pa te naročijo v 8.tednu?Ker sem zanosila po IVF-u,sem bila oz.smo bile vse naročene točno v 6.tednu.Imele smo vaginalni UZ in se je videl utrip pri vseh in izmerili so plodek.No,ne vem če se motim,ampak pri nas se je pač točno vedel datum zanositve,pri tebi pa je mogoče še manj,ker si lahko zanosila malo kasneje.To sem že večkrat razmišljala,ko so punce pisale tako in bile v strahu.Jaz pa na to,da bi bila le vrečka,sploh nikoli nisem pomislila,ker ne poznam nobene,ki bi mi to rekla kdaj prej.Pa tudi ponavadi naročijo v 8.tednu ali kasneje,tako da takrat je že sigurno videti utripe.
|
|
|
|
RE: koliko se pri 6 oz 7 tednih vidi na UZ? 3.9.2007 13:07:55
|
|
|
|
Zofy
|
Pri meni se je v 7. tednu lepo videl plod in utrip. Videlo se je tudi, da že ima okončine, pa kljub temu, da sem zanosila malo kasneje, saj nimam ciklusov na 28. dni. Tako da ne vem kako to, da se v tem času nekaterim še ne vidi
|
|
|
|
RE: koliko se pri 6 oz 7 tednih vidi na UZ? 3.9.2007 13:41:17
|
|
|
|
lana38
|
To je odvisno od kvalitete UZ, kaj se vidi. Pri meni je bil viden že srček v 5T in 6/7. LP
|
|
RE: koliko se pri 6 oz 7 tednih vidi na UZ? 3.9.2007 14:49:14
|
|
|
|
amalia
|
Jaz sem imela v 6. in 7. tednu vaginalni UZ, pa se je videla le gestacijska vrečka. V sedmem tednu mi je gin. rekel, da je plod za dva tedna manjši, kot pa naj bi bila dejansko noseča.Tretji UZ sem imela, ko sem bila noseča 11t 1/7d, pa je bil plod zelo lepo viden ter le še za za 6 dni manjši kot pa naj bi bil po datumu ZM Mislim, da je pri vsaki nosečnici drugače, čeprav naj bi bile naše pikice v prvih tednih zelo primerljive velikosti. Želim ti vse dobro in zdravo . Pa sporoči, ko bo kaj novega. Lp, A.
|
|
|
|
RE: koliko se pri 6 oz 7 tednih vidi na UZ? 5.9.2007 13:24:14
|
|
|
|
...Martina...
|
Jaz pa sem komaj v 5 t in ko sm klicala gin. mi je dala datum šele 25.9. Takrat bom v 8 t. Mislite da je ravnala prav? lp m
|
|
|
|
RE: koliko se pri 6 oz 7 tednih vidi na UZ? 5.9.2007 13:43:41
|
|
|
|
NATALI99
|
Martina, sem v 6.tednu nosečnosti, pregled imam 19.9.. Meni je G rekla, da je takšna praksa, da te naroči v 8.oz.9-tem tednu. Tako da, brez skrbi!
|
|
|
|
RE: koliko se pri 6 oz 7 tednih vidi na UZ? 5.9.2007 15:41:15
|
|
|
|
baby1
|
Jaz sem bila noseca 6 tednov,ko mi je ginek. potrdila nosecnost,pokazla otrockov utrip srca in ga izmerila.velik je bil 9mm.videti je bil pa kot fizolcek
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?