Tejcha
|
Ojla! Najprej vse najlepše Klemnu, Timoteju in Zali! za nove samostojne korake! Je šlo hitro tole, kaj? Js skor ne morm verjet, da je tudi že pri nas skoraj leto okoli. Sem zadnjič pri eni prebrala v podpisu, da ni šans, da se porodniška že izteka, če je šla pa šele predvčerajšnjim rodit. Tudi meni se zdi približno tako, čeprav se je v tem času zgodilo res ogroooomno. Iz nebogljenih štručk so zrasli pravi mali lumpi in lumpike. Najlepša hvala za vse čestitke! Zdej pa še moj dolg za "tafirbčne": IZVIRNO SPOROČILO: Dajanax Pri nas je sicer v planu, ampak nič definiranega glede časa... Enkrat... No, Dajanax, tudi pri nas je blo tako. In ker se zarečenega kruha največ poje (pre cca 1 mesecem bi se skor skregala s stricem, ko mi je rekel, zakaj se še kar za enga ne odločiva...), ga bomo sedaj tudi mi pridno popapcali. Kljub temu, da mala biba ni bila ravno načrtovana (vsaj še par mesecev), se je veselimo ravno tako, kot bi bila. Moje je sicer malo prizemljilo, ker so bili prepričani, da bom zagotovo prej poštimala faks, vendar že veselo razlagata okrog, da bosta pa sedaj lahko mučkala vsak svojega. Tako, da ne bo panike. Js se bom pa tudi resno lotila preostalih izpitvo in se šla vsaj dogovorit za diplomsko, preden sem nam aprila pridruži mala štručka. Počutje: čisto nosečniško. WC školjka je (zopet) postala predmet objemanja in upam, da bo to obdobje čimprej minlo. Ves čas bi spala in ugotavljam, da mi tudi sapa poide precej hitreje kot prej. Fitnesu sem se seveda odpovedala, sprehodov in laufanju za Tilnom pa seveda ne. Ugotavljam, da bo tale nosečnost res minila precej hitreje kot prejšnja. Vsega, kar bo prinesla s sabo, me ni strah. Ravno nasprotno. Prav veselim se! Kako bo pa kombinacija bušija in "tavelikega" škratka, pa bom sproti poročala. Konec koncev vas bom tako verjetno večkrat pocukala za rokav, ker vas je kar precej z majhno razliko. Nasveti pa so vedno dobrodošli. Punčka/fantek: Čeprav sem vedno sanjala o tem, da bi imela (najprej) parček, morm priznat, da mi je res čist vseeno. Samo, da bo zdravo! Zlajnano, a ne? Če je pa res... če bo fantek bo fajn, ker bosta imela lumpa ves čas družbo z enakim/podobnimi interesi, če bo pa punčka, si bom pa končno lahko dala duška z mašnicami in metuljčki. Pa še taglavna "stara mama " bom, ko bomo tako daleč. Imeni sva pa že izbrala, in sicer za Zoja in za Žiga. Kura, sem se razpisala. Grem dat počasi kosilo kuhat in še kakšen stroj cot prat. V petek gremo namreč koooončno na morje in bi bilo dobro, da začnem počasi skupaj spravljat kupe. Borovnička, za fešto. To ste se pa res morali imeti luštno. Veš, res držim pesti, da se boste tudipri vas čimprej veselili dveh črtic na testerju. Yennika, pri vas je uspelo? Drgač pa glede vaših lušt: V AKCIJO! Brez muje se še čevelj ne obuje. Al zdej sam trenirate , da boste potem, ko se boste odločile za zeleno luč že profiji? . Bi pa glede na Borovničkino bolečo preizkušnjo predlagala, da se pozanimate pri G, če se že lahko greste... Mene je bilo namreč prvega pregleda ravno zaradi tega fuuuuuuuul strah. In ko je rekla, da je vse ql, so mi začele solze teči v potokih... Vidim, da ste v glavnem že vse v službi. Js sm ta tempo preizkušala mesec in pol, ko sem delala počitniško. Na koncu smo bili že kar ulaufani in je vse šlo. Sedaj, ko sem pa doma, se mi pa zopet nabirajo kupi. Zdej pa res šibam. Uživajte! Tea, Tilen in .