aezzy
|
pozdravljene, ima se katera ta "problem", da so malcice/malcki jezni na ocke ker/ko grejo v sluzbo? puncica bo jutri stara 1 leto ( ) in je v zacetku tedna tako zelo uzaljena, ker zjutraj gre in pride sele popoldne nazaj. vcasih ga zjutraj sploh ne pogleda, sploh noce k njemu v narocje, da je potem on zelo zalosten in meni je tako hudo. sicer greva ven mahat, ko se odpelje, samo tudi ko pride domov takoj sploh noce k njemu, je vidno vesela, samo k njemu pa noce, tudi joka. za vikend je ok,ker onadva zjutraj vstaneta (mami pa veselo spi!!!!),potem je pa spet ponedeljek....in spet vse jovo na novo. naj povem, da se drugace zelo veliko ukvarja z njo, skupaj bereta, gresta veliko sama ven, brez mene,skratka, zelo sodeluje in pomaga, jo previja (kot vecina danasnjih ockov!!). ampak mi je pa tako zelo hudo,ker noce k njemu. to se je pojavilo odkar sva prisli z bolnice, prejsnji vikend sva morali ostati za eno noc tam, ker je imela vrocinski krc. je res, da ni se povsem okrevala; je zdrava, samo je se vidno utrujena in se malce bleda. je mogoce to TO? imate kaksen nasvet? bi mogoce, ko pride domov jaz morala iti malo ven, da bosta sama? hvala
|