|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testi za ugotavljanje ovulacije
8.8.2007 21:45:24   
Kaja08
Pozdravljene punce!
Sem nova članica foruma RR, zato mi ne zamerite, če je bilo moje vprašanje že kdaj postavljeno. Zanima me, ali ima katera izkušnje s testi za ugotavljanje ovulacije? S partnerjem se sedaj tretji mesec trudiva za user posted image  , zato sem kupila teste, da bi vedela, kdaj imam ovulacijo. Žal mi nikoli ni pokazalo obeh črtic. Koliko so ti testi zanesljivi? Hvala za odgovor in baby power!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testi za ugotavljanje ovulacije
8.8.2007 21:57:10   
metuLJchy
katja mislim da so mi punce cca 1 mesec dni nazaj kar lepo na to vprašanje odgovorile...mislim da v želimo si novega člana, lahko pa v iskalnik vtipkaš test za ugotavljanje ovulacij...meni ni nič pokazalo, oz. zelo slabo vidno črtico...tako da sem se odločila da ne bom več dnarja metala za te teste ker so kar dragi...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2007 6:37:49   
Majabo
tudi jaz sedaj v trgovini ko pridem do omenjenih testerjev kar ovinek naredim, samo živcirajo me user posted image
zdaj sem v fazi odvajanja uporabe user posted image user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2007 8:47:40   
Skye
Kaja kako pogosto pa si delala test?

Mogoče pa si vrhunec LH zamudila.......test je potrebno delati najmanj 2x na dan...zjutraj in zvečer...tako je sigurno da je ne zamudiš.

Jaz imam že kar nekaj prakse s temi testi. Včasih se mi je zgodilo, da mi je zjutraj test pokazal močno pozitivno, zvečer pa je bila druga črtica zelo šibka ...in obratno.

Najbolj sigurno pa je, da si meriš bazalno temperaturo, v kolikor je to možno. Na dan ko se ti le ta dvigne za nekje od 0,2 do 0,5 stopinj in ostane povišana 3 dni pomeni, da je bila ovulacija dan pred prvim dvigom.

Upam, da sem ti lahko vsaj malo pomagala.

Lep pozdrav
Skye

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2007 9:07:39   
mihi78
Tudi jaz se jim izogibam. Mogoče bi bilo bolje, da se z G dogovoriš, če imaš možnost, da tvojo O spremlja s pomočjo UZuser posted image Samo predlog. To bom naredila tudi sama v SEP, če seveda konec meseca ne zagledamo user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2007 9:13:51   
koala
Večina punc, je imela bolj slabe izkušnje z temi testi. Jaz jih sicer nisem nikoli kupovala, vem pa da so bile punce z temi kupljenimi pri nas večinoma nezadovoljne. Kupovale pa so jih na ameriški spletni starni testsforless.com, z temi pa so bile bolj zadovoljne.

Tudi jaz bi ti svetovala da raje meriš bazalno temperaturo, vse imaš dobro opisano v knjigi Zanesljivo in naravno.

Pa da čimprej ugledaš magični dve črtici.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2007 9:19:43   
dajamaja
Kaja, uporabljala sem teste Today in kot piše v napotkih vsak dan isti čas v dnevu in ne prvi urin. Navodila vsebujejo tudi čas testa v dnevih glede na dolžino cikla. Če tega nimaš javi, da ti dam tabelco. Meni je test lepo pokazal in dneve pred in po, so črtice šibkejše. Testi so dragi, se ti pa po mojem mnenju splača poskusiti, ker je še vedno lepše zanositi po naravni poti user posted image . Držim pesti! 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2007 10:26:54   
tinaaja
Kupovale pa so jih na ameriški spletni starni testsforless.com, z temi pa so bile bolj zadovoljne.

men so ti pokazali. pa se kombo varianto narocis in je ful ugodno

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2007 15:59:58   
Kaja08
Skye, v bistvu sem test delala samo enkrat na dan - ponavadi popoldne ali zvečer. Mogoče bi jih morala res večkrat delat. Ta mesec sem presedlala na metodo merjenja bazalne temperature, tako da upam, da bo to bolj verodostojen kazalec ovulacije. Hvala vsem za odgovore!! user posted image
lp, Kaja

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2007 21:01:25   
Anitka
Jaz sem že tudi uporabljala teste, ki sem jih naročila na www.testsforless.com in sem bila z njimi zadovoljna, saj so mi prav pokazali. Sem si pa naročila combo paket 25+5, ki je precej ugoden. 

< Sporočilo je popravil Anitka -- 9.8.2007 21:02:37 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2007 14:13:14   
Kaja08
No, kul. Počakam do datuma, ko NE pričakujem user posted image  in če bo teta s Kravca vseeno žal prišla, si bom pa res naročila komplet. Hvala še enkrat za informacije user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2007 14:19:34   
marjana.r
jst sem tudi hotela kupit tester, kot mi je svetoval G. sam ko pa sem vidla ceno...sem se na veliko ognila user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2007 22:32:53   
upajoča
Dost zanesljiv je test Today meni je kar točno pokazal ,glede na uz. lp upajoča

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?