Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
polno dojenje samo z eno zizo? 23.7.2007 9:45:07
|
|
|
|
tinaaja
|
ali je mozno? namrec, nasa lumpa se je odlocila, da leva joska sploh ni vec intersantna. Ene 2x -3x na dan jo nekako prepricam, da morda pa bi vseeno tudi na levi malo spila (seveda menjam polozaje, prostore,..), vcasih v polsnu celo ornk sesa, vecinoma parkrat potegne in konec. Bog ne daj, da jo poskusam se gor spravit, ker to pa res ne gre in zapade v uzaljen jok. Ze od zacetka je leva bolj svoh in obratuje na ene 25% desne - sem poskusala razne trike, dojila najprej na levi, pol na desni, si crpala,... pac zgleda ni enako mocna. saj zaenkrat se nekaj mleka je v levi, ampak vsak dan je slabse s povprasevanjem nase pike in sklepam, da bo sla tud ponudba v franze dalec od tega, da mislim obupat ali jo nehat pristavljat, samo zanima me ali je kaksna uspesno dojila samo na eno josko?
|
|
|
|
RE: polno dojenje samo z eno zizo? 23.7.2007 10:28:27
|
|
|
|
piščanc
|
pri nas se je to začelo nekako po 6 mesecu pri starejši. nikakor ni hotela piti iz desne, predvsem ponoči, včasih sem jo še shecala, da sem jo na istem boku samo bolj desno prestavila. samo potem se je kmalu tudi odstavila. zjutraj in zvečer se je še crkljala, ampak do enega leta je tudi to nehala.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2007 12:52:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: polno dojenje samo z eno zizo? 23.7.2007 13:10:52
|
|
|
|
Mesečnica
|
Meni se to na srečo (še) ni zgodilo, imam pa idejo, kaj lahko storiš: iz leve dojke si mleko redno črpaj in ga shranjuj v zamrzovalniku, pa ga po potrebi porabi takrat, ko bo mala še lačna.
|
|
|
|
RE: polno dojenje samo z eno zizo? 23.7.2007 13:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinaaja, mi uporabljamo desno zizo več ali manj samo ponoči ... drugače pa nam obratuje le leva. no. včasih ga leže še nahecam. Pa je očitno dovolj. Naša odpustan teža je bila 3250g, pri 4 mesecih je pa imel 7 kg, torej mu nič ne manjka. Si pa vseeno probaj črpati, da ti ne bo vse čisto usahnilo. Če ne bo šlo, pa se bova menjale, ker Brina ne mara leve zize, naš Jure pa ne desne...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?