|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igra se z lulčkom
19.7.2007 7:39:31   
kjava
Moj skoraj triletnik se zadnje čase šlata za lulčka in to kar naprej. Pravi, da ga ne srbi. Ne vem kako naj ga odvadim, glih ignorirat ga ne morem, ker to dela čisto povsod, tud npr. v trgovini,kjer ga je zadnjič že en ˝stric˝, za katerega vem, da je že nadlegoval otroke, sprašval, če ga lulat, pa če mu je nerodno itd.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Igra se z lulčkom
19.7.2007 8:57:13   
Anonimen
Moja Maša si zadnje čase šlata luliko,tudi kjer koli.Pa sem jo vprašala če jo peče,pa je rekla da jo kr tko šlatauser posted image

Verjetno zdaj,ko so brez planic lažje pridejo do njih in jim je zanimivo.

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2007 9:00:38   
Lunc_a
Ja naš si da plenice dol in začne šlatat lulčka in potem začne jokat in kričat da je velikuser posted image .Pa mu govorimo naj ga pusti pri miru in ne bo velik,pa se mu ne da dopovedat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2007 9:25:56   
Anonimen
ja moja triletnica si tut sam da je brez gat (sama gre lulat, nazaj se ne zna oblečt) kuj šlata tisto svojo mejhno češplo. pač ji rečem da nej jo namir pusti, da je vsa polulana in umazana in nej si kr roke povoha. pol povoha in se pači kako smrdijo. seveda kuj letiva roke umit. pa ji 100x povem, da lahko šlata luliko ko je umita in ko je sama v svoji sobi, ne pa pred vsemi ljudmi. no še ene 10000 x bom mogla to ponovit pol bo pa mogoče upoštevala??!! user posted image

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
19.7.2007 10:37:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
19.7.2007 10:38:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2007 10:40:53   
Anonimen
ja saj ji rečem pejt greva umit to polulano luliko (ponavad je to kuj po tistem ko je lulala..pol pa itak roke na češplo pol pa v usta??!! user posted image ) pol pa pejt v svojo sobo pa se tm sama šlatej. ampak noče :) nej je očitno zabavno da se zgražamo :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2007 10:45:07   
mojgal
Kot bi opisovale mojegauser posted image  skoraj triletnik si neprestano šlata lulčka pa ga tut sprašujem če ga peče ali srbi pa pravi ne.

Zgleda da je to res raziskovanje svojega telesauser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.7.2007 11:24:49   
TinkiBinki
Mislim, da je to del spolnega odraščanja in da je bolje, da se otroka poskuša kako drugače zamotit, nikakor pa ne tega prepovedovat ali govorit, da to ni lepo, saj res lahko vodi v kake spolne konflikte v odraščanju. Preprosto otrok občuti ta občutek ugodja in raziskuje.
Od moje kolegice tamala je tudi zadnjič izjavila: Ati, moja lulika ima pa jeziček?

Najbolje je, da se s tem sprijaznimo :).

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.7.2007 11:56:32   
honey
user posted image  Naš 2-letnik pa ne da se "igra" z njim, nateguje ga 300/h. Pa naj ga, kaj naj mu, če mu paše. Bo že nehal. user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.7.2007 12:43:16   
skuštrana
Ha, ha, pri nas je isto. Stara je pa 2,5 let in odkar je brez plenic non stop gnajvi svojo luliko. Je pa v redu kadar ima oblečene spodnje hlače, če je pa gola pa je joj.
  Kadar vidim, da to počne ji lepo odmaknem roko, povem ji da to ne počnemo v javnosti ter ji preusmerim pozornost na kaj drugega, da pozabi tisto luliko.

Drugače pa ja, to je čisto normalna stvar v otroškem razvoju. Raziskovanje pač. zato ne smeš delat iz tega panike in ga kregat ter mu prepovedovat. Pač dopovedat mu, da je to stvar intime in da to počnemo ko smo sami.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?