mkonec
|
Pozdravljene! Tudi jaz sem prejšnji teden ugledala magični , najprej z BC, potem za vsak primer preizkusila še še clearblue. Sicer je pa moja zgodba taka: po nekaj letih neuspelega sem 2005 šla k svoji G in ji piotožila, da ne rata. Pa je prvo sledil HSG, nato 6 rund klomifena, ker še vedno ni bilo kaj še laparoskopija in bromergon, nato pa spet klomifen. Ker ni bilo in ni bilo, sem se naročila v MB in junija končno dočakala razgovor pri dr. Vlaisavljeviču. No in nekaj dni po razgovoru bi naj prišla in bi morala v MB s kupom napotnic za preiskave.... Pa je ni bilo in ni bilo. Sem pa jemala klomifen. Prsi zatečene in eno št. večje, BT povišana že 20 dni, pa ne. Me je pa nekaj dni močno bolelo v celem spodnjem delu trebuha, kot da je že tu ali da vsak čas pride. No, in naredim prvi test, rahel +, čez dva ni že malo močnejši. Pa sem klicala G, zakaj te neznosne bolečine cele dneve in cele noči, pa mi je rekel, naj še malo počakam in test ponovim čez nekaj dni in če bolečine ne popustijo naj se oglasim. Pa res niso popustile in me je bilo kljub zelo strah, da ni kaj narobe, zato sem šla k dežurnemu. Pa se me zadržali kar v bolnici, ker smo se bali IVM, pa še ultrazvok ni kaj pokazal. Pa sem čakala lačna in tešča na nove izvide, ki pa so bili naslednji dan že bolj veseli. Beta HCG pa je v dobre pol dneva narastel za 2200 enot. In na odpustnici mi tako lepo piše, da vam moram citirati: "Gestacijska vrečka v maternici, viden rumenjakov mehurček, ploda še ni videti. Gestacijski obroček ustreza 4 tednom in 4 dnevom nosečnosti". Se lepo sliši, a ne? In čez 10 dni sem naročena na prvi pregled, do takrat pa moram počivati in paziti na naju. In ko bo ta pregled mimo, pa bom javila v MB, da lahko mojo vrsto zavzame druga. Sedaj pa, ko ni več tiste blazne živčne napetosti, pa upam, da bodo tudi krči in bolečine popustile. V upanju, da se bo vse dobro izteklo, tudi vsem vam iz srca želim veliko in . Srečka nosečka.
|