|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabim pomoč - pismo konzilija
6.7.2007 14:53:40   
cati
Danes sem dobila pismo konzilijauser posted image  v katerem piše, da imam razgovor 2.08.07, takrat naj bi dobila recepte in vse ostale informacije. Zraven pa še piše, da je začetek zdravljenja predviden za avgust, september 07. In kaj zdaj to pomeni??? Da dobim inekcije in da bo v teh dveh mescih šlo to skozi al kaj???  

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 7.7.2007 10:04:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rabim pomoč
6.7.2007 14:54:13   
cati
A pa še to. Sem v MB pri Dr. Valisavljević 

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2007 14:59:52   
Anonimen
Preiskave si že opravila (kri, ultrazvok, mož - spermiogram)?

(odgovor članu cati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2007 15:00:34   
cati
Preiskave si že opravila (kri, ultrazvok, mož - spermiogram)?

Ja vse sva že dala skoz od februarja sva v čakalni knjigi  in čakava da prideva na vrsto za postopek. Pa je valisavljević rekel junija ko sva bila na vrsti da bo vrjetno proti koncu leta, danes pa dobim pismo in piše da je postopek predviden za avgust, september ?? Sicer bi to bilo super sam nevem je to to?

< Sporočilo je popravil cati -- 6.7.2007 15:09:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2007 15:11:50   
Anonimen
Lahko ti opišem moj potek IVF, tudi pri dr. Vlaisavljeviču.

Na razgovoru bosta dobila navodilo za pripravo ciklusa za postopek zunajtelesne oploditve. Prva faza je faza usklajevanja menstrualnega ciklusa. Tam so napisani datumi in odvisno kdaj boš dobila menstruacijo boš začela jemati tablete Femoden. Tam ti tudi lepo piše do kdaj moraš tablete jemati. Približno 8 dni pred nehanjem jemanja tablet boš šla h sestri Mariji Piperski, ki ti bo dala prvo injekcijo Dipherlene. Te dobiš potem domov in si doma sama daješ injekcije (v trebuh). Približno 14 dni po začetku jemanja Dipherlene (sedaj že nehaš jemati Femoden) greš na ultrazvok in potem k sestri Mariji, ki ti da injekcije Gonala. Potem te naročajo pa odvisno od velikosti foliklov na UZ, sledi stop injekcija in čez 36ur punkcija.

(odgovor članu cati)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2007 15:25:06   
Anonimen
Če ti pa kaj ni jasno pa kar vprašaj, ti bom podrobno pojasnila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2007 15:34:40   
cati
Hvala ti potem je to verjetno to, saj piše da dobiva recepte... Je so me prsenetli bo prej kot sem mislilauser posted image  Midva greva na ICSI postopek, z mano naj bi bilo vse vredu, Rzgovor bom pa imela tik po menstruaciji tak da če sem sedaj na hitro prav izračunala nekje septembra na vrsti.
Hvala ti za odgovor pa še čestitke zauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2007 11:48:45   
šemalo
IZVIRNO SPOROČILO: roda17

Če ti pa kaj ni jasno pa kar vprašaj, ti bom podrobno pojasnila.

roda, mene tud zanima....sem dobla št. v čakalni vrsti in da naj pokličem prvi dan menstruacije septembra..a je postopek isti?

Tnx, pa user posted image user posted image  za tvojo user posted image !!!

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2007 12:03:34   
barbarela77
Pozdravljene!

Cati, čestitam za pismo. Imam eno vprašanje, če veš točen datum kdaj si bila dana na čakalno listo? Tudi jaz sem v MB bila dana na čakalno listo 19.3.2007 in me zanima, če lahko tudi jaz v bližnji prihodnosti pričakujem vabilo. Zdi se mi, da si zelo hitro prišla na vrsto. Jaz sem pri dr. Gavričevi in mi je rekla, da je za čakat od 8 - 10 mesecev. Če katerakoli druga ve kaj v zvezi z dobami v čakalnih vrstah bom zelo vesela in hvaležna vsakega odgovora. Aja, tudi jaz čakam za IVF postopek - diagnoza ENDOMETRIOZA.

Hvala in lep pozdrav,
Barbara

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2007 12:07:40   
emaa
šemalo ti si verjetno v LJ, pokliči prvi dan M ali prvi delovni dan, ko dobiš M, dobila boš datum, da prideš po zdravila - do nekje 20 dne v ciklusu. Če boš imela dolgi posotpek, se 22 dan začneš špikat, navodila (prikaz) kako naštimati dozo, se špikniti boš dobilas tam, ravno tako kdaj prideš na UZ. Če imaš kratki posotperk ti bodo povedali, da se začni špikat drugi dan M, ki pride (no pri meni ni prišla), pa tudi kdaj prideš na UZ, takrat dobiš tudi zdravila za naprej. 

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2007 13:49:17   
cati
barbarela77 na čakalno listo sem bila dana dober mesec pred tabo pri dr Valisavljevič. Men je rekel da bodo Avgusta razdelili naslednjih 240 in naj potem pričakujem pismo tko da me je to zelo presenetilo. Upam da tudi ti čimprej dobiš ta list papirja ki pa zelo veliko pomeni. Men je sestra rekla pričakujte konc leta če pa bo prej pa bo tolko bolše a ne. Jaz pa čakam na ICSI postopek. Verjetno si dala že vse preiskave skoz. Kdaj pa si bila nazadnje v ambulanti?  Pa sedaj ko si dana na čakalno listo lahko kdarkoli zahtevaš in pogledaš v vrstni red.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2007 14:11:08   
barbarela77
preizkave so že vse za mano, laparoskopija, histeroskopija, kri, uz, fant je tudi že opravil dva spermiograma. Naročena sva v ambu7lanti na razgovoru 10.9. da se pomenimo o izvidih krvi in kako dalje. vmes sem imela dva iui-ja, ki sta bila žal neuspešna. Tudi spermiogram partnerja ni idealen, zato smo se odličili, da na iui več ne gremo, ampak se septembra pogovorimo o IVF.
kaj res lahko vprašam sestro naslednjič kako daleč sva na čakalni listi? a oni to vidijo in približno vejo kdaj dobiš pismo?
pa še nekaj me zanima, kaj to pismo pride priporočeno ali navadno? Sem namreč še vedno prijavljena pri mami.Saj ni problem, samo toliko da vem.Starši itak vejo kako je na stvari.

hvala za odgovor in želim ti, da bi tvoj prvi ICSI bil uepešen

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2007 14:18:59   
cati
Jaz sem še tudi pri mami prijavlena in pismo je prišlo prvo njej v roke (sem ji povedala da bo tam konc leta prišlo) je pa navadno poslano. Midva sva bila naročena za pogovor o izvidih 21.6.

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2007 14:30:05   
šemalo
EMAMAIR, hvala ti za napotke in pomoč....Lep dan še naprej!!

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 10.7.2007 16:58:46 >

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.8.2007 18:40:15   
ANA_P
Evo, še ena. Tudi midva sva ta teden dobila pismo za razgovor, ki ga imava 17.8. v MB, in v njem piše pričetek zdravljenja avgust - september 2007. Imam pa še en problem, maja in junija nisem prišla na vrsto,za operacijo - odstranitev pregrade -  julija sem bila odsotna, zdaj pa naju presenetijo in že pošljeo pismo. Nama so rekli da je čakalna doba cca. leto dni zato niti nisva prej pričakovala, zdaj pa še imam vedno pregrado. So pa mi sami rekli naj začnem spet klicati v avgustu za operacijo pregrade. Nič, bom videla kaj bodo rekli.
No, v glavnem, vpisana sva bila 8. marca in ta teden sva že dobila pismo.

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?