Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: košara navetta in strehica 5.7.2007 21:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Res?? Zdaj si me prav prestrašila. Midva sva tudi kupila PP modular system, ampak nisva še sestavila. Kaj boš naredila??
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 5.7.2007 21:40:21
|
|
|
|
*maja
|
Po mojem jo je potrebno samo dobro potegniti naprej, da se tista dva gumba na notranji strani ročaja zaskočita (vsaj pri nas je tako).
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 5.7.2007 22:34:11
|
|
|
|
Ronči
|
ne gre tako, sem že probala, ne naredi klika in ne zaskoči
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 6.7.2007 10:16:00
|
|
|
|
*maja
|
Ja naša ima malo drugačen mehanizem (ni On Track ampak Free Style), kaj pa če pokličeš direktno uvoznika: http://www.mami.si/si/maloprodaja-d37.shtml sem prepričana da ti bojo znali pomagati kar direktno po telefonu, samo kliči v Trzin ne v Šiško. Evo tel. v Trzinu: 01/562 33 50, so zelo prijazni tako da kar pokliči in razloži svoj problem.
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 6.7.2007 19:34:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ronči, kaj si uredila?? Upam, da je zdaj šlo. Kaj pa avtosedež?? Kako pa si tam strehico montirala?? Tam funkcionira??
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 7.7.2007 9:33:50
|
|
|
|
Ronči
|
Nisem. V torek sem zmenjena v trgovini, kjer sem ga kupila, da pogledajo kaj je narobe. Če ne bo šlo gre v servis.
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 7.7.2007 9:47:06
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Mi imamo tudi ta komplet, pa je potrebno strehco res fino potegniti naprej, tako kot je rekla *maja, da potem lepo stoji.
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 7.7.2007 11:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Kaj pa avtosedež?? Kako pa si tam strehico montirala?? Tam funkcionira?? Pri avtosedežu ti tudi ne gre?? Midva sva kupila PP Modular system top, ampak ga nisva še sestavila. Le na avtosedežu sem poskusila strehico namontirati, da bo stala po konci. No, najprej ni, ker sem se bala potegniti k sebi. Potem pa sem bolj močno, nekaj je škrtnilo in stoji!
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 7.7.2007 19:17:55
|
|
|
|
Ronči
|
Sej ravno to, naša strehica nič ne škrtne
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 7.7.2007 22:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči Sej ravno to, naša strehica nič ne škrtne Niti na avtosedežu?? Upam, da boš uredila tam na servisu. Naj ti dajo kar novega, saj nisi ti kriva za napako.
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 10.7.2007 17:08:02
|
|
|
|
Ronči
|
ajej, nič nismo uredili, klakor da trgovec, s katerim sem se pogovarjala v petek ni mogel povedati, da ga drug teden ni . Katastrofa, saj kpl ni bil 30.000 tisoče, pa tudi če bi bil!!!!! No trgpovke niso imele pojma. Imajo pa izliožen še en voziček, na katerem prav tako klimavo stoji strehica???? Se komu zdi, da ta strehica stoji vredu?? http://www.moj-album.com/slike/8422852/8fB89uixW8hi52yU.v.jpg ravno tako stoji na vozičku (pliko) Pisala sem že uvozniku, ki mi pravi naj pridem na servis v Trzin (ampak se ne počutim preveč v redu in mi bo to res zadnji izhod, saj sem že kot kit ) Kaj menite, kaj naj naredim?????
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 10.7.2007 19:28:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ronči, na tvojem mestu bi se jaz potrudila in šla do Trzina. Al ti je res predaleč? Kaj pa, če bi poslala svojega ? Ne vem no, jaz bi zahtevala nov voziček. Pa saj ga nisi ti pokvarila, s takšno napako si ga že dobila. Če bo z mojim kaj narobe, bom zagotovo šla v Monfalcone in zahtevala novega. Pa saj si plačala; ja jim ne boš pustila in ostala doma z pokvarjenim vozičkom?? Na avtosedežu ti strehica lepo stoji?
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 10.7.2007 19:46:17
|
|
|
|
Ronči
|
Za lupinico je priložena ena manjša strehica in stoji ok. Sem pa klicala v Lj v trgovino Peg Perego in pravi prodajalka, da se košara navetta iz kpl. on track nekako na poseben način fiksira, da ima skrite hakljčke. Škoda ker nisem imela košare pred sabo, saj je šla sestra z njo v trgovino. Če mi ne bo šlo oz. ne najdem teh hakeljčkov je rekla, da jo jutri pokličem in da bova skupaj po telefonu rešile zadevo. (ti haklejči naj bi bili v nekem skritem žepku v strehici ) bomo videli... sporočim če nam rata
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 10.7.2007 19:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ronči, srečno ! Sporoči.
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 11.7.2007 9:22:08
|
|
|
|
Ronči
|
V ponedeljek moram na servis, saj kot kaže je mehanizem preslab, da bi držal strehico . Pa mi ni do tega, da bi se vozila 100 km stran... zadnji teden... bo pa glih treba
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 11.7.2007 9:47:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ronči, pa pošlji svojega al pa sestro. Ne muči se s to vožnjo, razen če te kdo pelje.
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 29.7.2007 22:39:58
|
|
|
|
Ronči
|
No, dolgo je že odkar sem se javila. Medtem smo dobili Klaro in jo že veselo prevažava v vozičku. Z uvoznikom se nisem nič dogovorila, trdi, da tako pač je in da se ne da pomagat??? . Je pa katr nekaj uporabnikov teh vozičkov, ki so se že pritožili, pravkar se dogovarjam, da bi skupaj poklicali na tržno inšpekcijo, saj nismo zadovoljni s kvaliteto in menimo, da bi strehica pač morala stat pokonci. Samo, če pogledaš to fotogarfijo http://www.mami.si/si/p3-on-track-modularni-sistem-red-i6991.shtml in moj link vam je vsem lahko jasno, da to ni to!! Pa tudi držala za stekleničko nima (je pa to res malenkost proti strehici). Tako da če je še katera s tem vozičkom naj se javi.
|
|
RE: košara navetta in strehica 29.7.2007 22:56:33
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz sem tudi mislila, da je kaj narobe, ker mi je skoz lezla dol. Sem rabila 3 mesece, da sem pogruntala kako Ti, kar fajn potegni. Ne na hitro, ampak nategni, in boš videla, da bo lepo stala. JAz sem skoraj obupala, in klela zraven. POtem pa je ratalo. Res moraš fajn potegniti. Skoraj boš že mislila, da je premalo blaga, pa vseeno gre, ker potem stoji napeta kot struna. Drugič bo že šlo lažje.
|
|
|
|
RE: košara navetta in strehica 30.7.2007 7:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
daj jo ti k meni prinesi, da ti jo nategnem. So meni tudi rekli, da ne gre. Nimajo pojma. Zgoraj, ko je obroček v strešici noter (ta prvi, v obrobi), lepo poravnaj, nategni in ga vleeeeeeeeeeči. Najprej ob eni strani (ne čisto spodaj pri mahanizmu)z drugo roko pa kontra drži košaro, nato pa še na drugi. PA zgoraj moraš fajn našpanati pri 1. obročku. Ko jo zdaj moj vozi v avtu, da bi ti poslikala kaj mislim. Samo res, jaz sem prve 3. mesece mislila, da se mi bo vtrgalo, ko mi je skoz dol lezla. Potem mi pa še kolegica reče, da ji je ravno ena znanka rekla, da je to pri vseh, in da je to slabost. PA ni, samo moraš fajn in pravilno našpanat. Če ne grem danes rodit, ti popoldne poslikam
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
PleničkaInes_LKdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?pred 1. letom (
15%)
med 12. in 18, mesecem (
21%)
po 18 mesecu (
64%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!