Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ginekolog v Celju ali okolici 14.6.2007 19:18:03
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Kaj pa v Laškem? Imamo super ginekologinjo.
|
|
|
|
RE: ginekolog v Celju ali okolici 14.6.2007 22:33:21
|
|
|
|
DDAMJANA
|
Dr. Jakob Koren na ginekološkem v Bolnici Celje je res ful vredu. Pa verjetno bi tudi kakšno pacientko še sprejel. Ko sem ga vprašala, če bi se lahko prijateljica prestavila k njemu je rekel, da raje ne, ampak odklonit nima pravice nobene na novo. In jo je sprejel.
|
|
|
|
RE: ginekolog v Celju ali okolici 14.6.2007 22:59:18
|
|
|
|
chezAnA
|
Če vam Šentjur ni predaleč, je tam super ginekolog, ki (vsaj mislim, da še) jemlje tudi nove pacientke. Dr. Filip Simoniti, ime ordinacije pa je Simmed. Res je fajni
|
|
|
|
RE: ginekolog v Celju ali okolici 15.6.2007 19:52:27
|
|
|
|
purple
|
Oba Simonitija in Korena sem srečala v porodnišnici in res sta vredu. V velenju mamo pa Glušičevo in je super.
|
|
|
|
RE: ginekolog v Celju ali okolici 15.6.2007 23:25:24
|
|
|
|
skuštrana
|
Joj, samo k Torbici ne, sploh če je to njen prvi ginekolog.. Jaz priporočam dr. Kuštrin, dela pa v Laškem. Mislim, da še sprejema nove, je pa res taka fajn ženska, z njo se lahko pogovarjaš kot s frendico na kavi, vse ti lepo razloži...Res ena A.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2007 13:07:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ginekolog v Celju ali okolici 16.6.2007 13:24:20
|
|
|
|
Anonimen
|
V bolnico sem klicala in noben ne jemlje novih pacientk, razen po dogovoru osebno z G, sam do njega pridit V ZD je punca sama povprašala in tudi baje ne jemljejo. Edino Kuštrinova jo bo verjetno uzela bomo videli v ponedeljek. Ja poznam Koren in Salobirjeva sta zelo uredu G, sploh za tako mlade punce. Čeprav bi punca raje v Celju, sam bo tut Laško moglo bit kar uredu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?