Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: seznam za na morje-help 11.6.2007 12:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo uporabljali plenice za kopanje samo v toplicah, pa ko je prišla ven iz vode sem ji jo vedno dala dol, na morju smo bili pa kar brez ali pa v kopalkah. Ne pozabi toplomerja, kakšne svečke za vročino, kreme za vneto ritko(praška pasta, ribodremin), kremo za sončanje, kaj za opekline, obliže.. Mi uporabljamo senčnik za na plažo. Upam.da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: seznam za na morje-help 11.6.2007 12:09:05
|
|
|
|
*karina*
|
seveda si pomagala, kaksne svecke so bile recimo ze nevarne za doma pozabit, glede na to, da nimamo nikoli vrocine. Hvala!
|
|
|
|
RE: seznam za na morje-help 11.6.2007 12:15:40
|
|
|
|
honey
|
Za senco bi ti jaz priporočila senčnik šotor v primeru, če ima na drugi strani tui odprtino za zračenje, drugače je notri za umret, če ga imaš na soncu postavljenega - preverjeno! Drugače je bolje, da imaš marelo. Glede plavalnih plenic je pa tako, da mi smo jih uporabljali tudi na morju, ker smo hodili v bazen, ker je bila umazana voda in sem mu jih vedno, ko smo prišli iz vode, slekla, ker so bile, normalno, mokre. Sicer sem plenico posušila in mu jo nataknila naslednjič nazaj, ampak ravno tako, kot si preoblačim jaz mokre kopalke, tudi malemu preoblečem mokro plenico.
|
|
|
|
RE: seznam za na morje-help 11.6.2007 12:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *karina* Prav na hitro se moramo spokat na morje :) cesa nujno ne smemo pozabit, imamo pa enoletnika? Kaj predlagate za senco na plazi? Marelo, "sotor" Pa se glede planic za plavanje v bazenu mi ni nekaj najbolj jasno, a jo je treba zamenjat ko pride iz vode ali jo ima se naprej gor? To si najboljs ne predstavljam :) jaz ti predlagam gozdiček z gosto cenco, kot prvo imajo otroci res občutljivo kožo ,kot drugo pa verjetno enoletnik se plazi in ga ne boš mogla zadržati v šotoru ali pod marelo
|
|
|
|
RE: seznam za na morje-help 11.6.2007 12:17:53
|
|
|
|
Anonimen
|
z gosto senco in ne cenco
|
|
|
|
RE: seznam za na morje-help 11.6.2007 13:14:33
|
|
|
|
ona
|
Pa FENISTIL gel je dobro vzet na morje,če vas ali otroka kakšna meduza poboža... ,pa tudi za opekline je fajn. P kakšne igračke za po plaži,kanglico,vrček,lopatico,...
|
|
|
|
RE: seznam za na morje-help 11.6.2007 13:52:47
|
|
|
|
*karina*
|
Sem mi je zdel, da sem se nekej hotla vprasat, pa se nisem mogla spomnit- kako ste pa odganjali komarje pri tako majhnih otrokih oziroma kaj, ce je bil ze ves popikan naprimer?
|
|
|
|
RE: seznam za na morje-help 11.6.2007 14:42:22
|
|
|
|
purple
|
V lekarni kupi kremo proti pikom, ponavadi pomagajo. Zelo pa pomaga pri pikih od Justa Tea tree, če poznaš kero da to prodaja(krema je tudi za ranice, za opekline....).
|
|
|
|
RE: seznam za na morje-help 11.6.2007 17:57:35
|
|
|
|
jooly
|
Tud jaz ti predlagam raje "naravno senco", kot kakšen šotor ali senčnik. Že ko bo v vodi, bo imel zadosti sonca. Ne pozabi na pokrivala! Kar se tiče pleničk - če se boste kopali v morju, ga nikar ne zavijaj v plenice, naj se mu-ji (sorry, nisem bla pozorna kaj maš - ) ritka lufta, kaj potem če bo soseda mal polulal . Od "lekarne" pa jaz vzamem: Fenistil (za vse vrste pikov - komarji, čebele, ose... in opekline - meduze, sonce...), toplomer, nekaj za zbijat vročino, kremo z visokim zaščitnim faktorjem, inhalator - tebi verjetno ni treba- moj ima občasno napade laringitisa, obliže... Pa lep dopust!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
Vrtec Radlje ob DraviMamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (
54%)
Sem zadovoljna. (
24%)
Je kar v redu, vend (
22%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!