|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trampolin
20.5.2007 21:42:55   
Rubin.
Hoj, zanima me če ima oz. malček doma trampolin. Z možem razmišljava da bi ga nabavila najini malčici, ki je stara 21 m in zelo rada skače po njem. A je to zadeva za dalj časa ali se bo po 14 dneh je naveličala? In pa še to v BC imajo sedaj akcijo 28,90, a je to ugodno? Dimenzije je 92 cm.

< Sporočilo je popravil Orhideja. -- 20.5.2007 21:44:03 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trampolin
20.5.2007 21:56:01   
lelaval
Mi ga imamo. Je interesanten vsem trem ( tako najmlajši še ne 2-letnici, kot najstarejši 10-letnici, pa 8-letniku tudi). Sedaj imamo takšnega, ki se napihne tisti del za skakat, kot tudi okrog (da ne padejo  dol). Smo pa včasih imeli takšnega, ki se je napihnil del, ki je služil kot noge, za skakat pa je bila mreža - super zadeva, a je pri ventilu spuščal (že, ko sva ga kupila).
Vsekakor je to zadeva, ki je interesantna dalj časa, tako, da ga komot lahko kupita.
Znanci so kupili tistega v Hoferju (ampak je meni cena pevisoka - bivših 58.000,00 SIT). Res pa je, da ima okrog še varnostno ograjo in cela familija skače.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Trampolin
20.5.2007 22:01:51   
Rubin.
Kakšen pa je to trampolin:

Sedaj imamo takšnega, ki se napihne tisti del za skakat, kot tudi okrog (da ne padejo  dol). Smo pa včasih imeli takšnega, ki se je napihnil del, ki je služil kot noge, za skakat pa je bila mreža - super zadeva, a je pri ventilu spuščal (že, ko sva ga kupila).
 
V BC imajo takšnega navadnega, nič za napihnit. Imaš kakšno slikco? Mogoče v albumu?


(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Trampolin
20.5.2007 22:20:24   
lelaval
Čisto isti, kot ga imamo, je bil v Mercatorjevem katalogu, le da smo ga mi kupili na Hrvaškem (pa še bistveno cenejši je bil tam). Služi oz. uporablja se lahko kot kot trampolin ali bazen. Napihnejo se obroči (kot pri bazenu), ki služijo kot rob bazena ali varovalo pri skakanju. V sredini pa se napihne še dno (dno bazena), kjer se potem skače gor. Pri trampolinu z mrežo za skakat lahko le skačejo (če nimajo ograje okrog trampolina, secer padejo dol), na tem, ki pa ga imamo mi sedaj, pa lahko skačejo in se mečejo zraven - pred padci jih varuje ograja - rob, ki je tudi mehak.
Slikali pa ga sploh še nismo.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Trampolin
21.5.2007 8:03:26   
Blacky30
Če je oni navadni, je zelo poceni, ker v Hervisu pride trenutno v akciji 180 €. In to z ograjo, ker pri navadnem, ki je višji, je dobro imeti ograjo, da ti ne pade dol. Ima ga pa N&N in mi je zadnjič rekla, da ga še po 2 mesecih vztrajno uporabljajo in z enakim navdušenjem.

Evo, tako naj bi izgledal:
user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Trampolin
29.5.2007 13:33:18   
Hanna M.
mi ga imamo že cca. pol leta. Malčica (prvakar je napolnila 3 leta), zelo rada skače po njem, pridruživa pa se ji tudi midva z očkom. Kupili smo ga za bivših 15.000 sit, 1 m premera.
Ko pridejo drugi otroci na obisk je glavna atrakcija in vsi radi skačejo po njem. Dober je za rekreiranje, zabavo in koordinacijo.
Priporočam!

_____________________________

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?