|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine
4.5.2007 10:01:02   
Emm
Skoraj vsak dan se mi pojavljajo bolečine pod trebuhom na moji levi strani in v pregibu noge.Torej nekako spodnji del trebuha,pol vagine in naprej gre v nogo.Bolečina je bila sprva topa in je bolelo ko hudič,sedaj pa postaja še žgoča.Boli me tudi sramna kost ampak to vem da je normalno,a to me pa malo skbi.Je imela katera izkušnje s takšnimi bolečinami in kaj ste naredile.
Sem v 22t nosečnosti.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine
4.5.2007 10:03:58   
anita1984
mislim, da sm imela podobne težave kot ti tudi jaz okoli 20 tedna, s tem da je mene bolela trtica, desna stran kolka skoraj vse do kolena...minilo je po nekaj dneh.
če ti ne bo bolje, se oglasi zdravniku...mene je na srečo minilo...
lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2007 11:56:11   
Sandra*
Mislim, da te nima kaj skrbet, sem imela jaz podobne težave.

Sicer pa je najbolje da na naslednjem pregledu za mnenje povprašaš ginekologa.

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2007 13:49:51   
Anonimen
Mene je en čas bolelo na levi strani spodaj vse do trtice in kolka. Taka trenutna bolečina kot bi utripnila, pa je spet popolnoma popustila in se spet pojavila. Se ne spomnim točno tedna, vem pa, da user posted image   še nisem čutila.
Sedaj pa ga že pošteno čutim in leži dejansko točno tam kjer je mene bolelo, vedno je nakako na levi strani spodaj.
Bolečina pa je pred nekaj tedni prenehala, trajala pa je morda 2 tedna.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?