Blacky30
|
Nama z možem se bo počasi zmešalo. V četrtek zvečer je naš 2,2 letnik prvič skočil iz posteljice preko ograje. Hvala bogu, imam takoj zraven postavljeno zakonsko posteljo, da je padel na mehko. In tako se je začelo..... ko je videl, da je prav fajn skakat, ni bilo konca. In sem se ustrašila, da se le ne bi poškodoval, saj je skakal direkt na obraz. In včeraj dopoldan sva mu na posteljici vzela dol ograjico, saj je predvidena tudi kot mladinska postelja (mere 140x70 cm). In tako je nastal pravi kaos.... Namesto, da bi dopoldan spal, je 100x pritekel ven v dnevno sobo in nazaj, skakal po postelji, groza v glavnem..... Ko sem že obupala, sem šla ležat k njemu, rezultat je bil ta, da je skakal dalje po meni in na koncu sem se odločila, da pa pač ne bo spal danes. No, zvečer pa jovo na novo. Ven, not, ven, not..... 2 x padel, ker je imel zokne gor. Znova sem zaključila tako, da sem šla ležat k njemu in je potem zaspal, naslonjen na mene pri prižgani luči. Ura je bila 23.00, ko ga je zmanjkalo, sicer zaspi ob 21.30, vendar takrat spi še čez dan po 2 uri in pol, včeraj pa nič. In zdaj bi spet moral iti na dopoldansko spanje in spet skače tu. Malo prej se je udaril v rob moje postelje z glavo, včeraj zvečer pa v rob svoje postelje z nosom, ko je hotel splezati dol. Tako ne gre več naprej. Kaj naj naredimo? Mama mi pravi, da je še premajhen, naj ga dam v prenosno za nekaj časa, ker tam ven ne bo mogel skočiti? Nočem vsakič ležati zraven njega, da bo zaspal, ker ga do sedaj nismo nikoli rabili uspavat in je spal sam, nikoli zraven naju. Zdaj pa tako..... Ali je res premajhen? Ali moram vztrajat in se bo počasi navadil? Kako ste se pri vas lotili tega?
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 1.4.2007 12:26:47 >
|