HuAnita
|
Evo, vdam se!!! Pa sposobna sem premlatiti tistega, ki mi bo trdil, da bo vsak dan boljše!!! Pri nas je vsak večer slabše, in se mi že meša od tega dudlanja, sesanja, dojenja, pa spet seslanje... OK, res je včeraj dobil 5. zobek (star je bil ravno 6m pred nekaj dnevi), pa 6. zobek se že vidi, bo ju3 ali kak dan kasneje - bela š**** čaka na preboj, ampak meni je to tu mač. Duda odpade, evo, sploh se ne bom več trudila!!! Da bi se jokal, ne morem pustiti, tudi zaradi Capinke ne, ki smo ji te dni vzeli dudo, ampka da mi visi recimo danes URO IN POL na joškah, pa še zdaj nisem ziher, da spi , to je pa TU MAČ!!!! To, da zamudim Dnevnike, Novice ipd., sem se že sprijaznila, samo pospravljati in pomivati takole pozno - mine me!!!! In še bolna sem, od dragega sem očitno podedovala gripo, da se komaj premikam. Poleg tega me, če mu le izmaknem dojko, misleč, da spi, tako pošastno ugrizne, da se ful ful bojim naslednjega ugria. To se je ponovilo že nekajkrat danes No, da ne bo spet nastal roman (medtem si malo hladim jezo): kaj menite, je lačen???? Kašice zvečer ni hotel, pa sem mu anredila potem še eno, čisto redko (ala mleko), je znorel, samo ziiiiiizaland!!!! Ne vem več, kaj naj. capinka, tudi nora na dojenje, je zvečer zaspala v 20ih minutah, mali pa.... Naj v ponedeljek kupim Aptamil? (na teži sicer dobro pridobiva, le zadnji mesec slabše, ko sva bila v bolnišnici zaradi vnetja ušes, pa zobki ---- ampak čez dan noče več jesti, ko mu ponujam še drugo zizo!!!)
|