Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 12:46:27
|
|
|
|
CUKRČEK
|
rojstni list
|
|
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 13:12:12
|
|
|
|
Slončica
|
Midva sva dobila v porodnišnici Postojna potrdilo, da sem rodila pri njih, je rabu za v službo za očetovski dopust.Vpraši v porodnišnici če ti izdajo to potrdilo.Rojstni list sem dobila pa šele po 3 tednih tko da je blo to potrdilo edini dokument da mala puža obstaja. Birokracija se začne ko glavica pokuka vn, kaj čmo.
|
|
|
|
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 13:14:20
|
|
|
|
ribica.
|
V porodnišnici ti dajo potrdilo o rojstvu otroka, sam moraš jim reči.
|
|
|
|
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 13:16:43
|
|
|
|
Petraa
|
v porodnišnici ti dajo ja,če si poročena,če nisi dobiš po pošti v cca 2 tednih
|
|
|
|
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 13:51:13
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Pri nas smo dobili rojstni list takoj naslednji teden ko sem prišla iz porodnišnice. Samo na matični urad greš z partnerjem da tam podpišeta in ti izdajo rojstni list. Porodnišnica pa vsak teden redno pošilja potrdila o rojstvu otrok na matični urad.
|
|
|
|
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 14:16:57
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Sklepam, da bom dobila rojstni list šele po praznikih, glede na to, da je sedaj Božič pa Novo leto...je rekla patronažna, da se zna kar zavlečt - pozabila sem jo pa vprašat za to potrdilo No, bom klicala v bolnico, kje lahko to dvignem, potemtakem ne gre z odpustnico?
|
|
|
|
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 14:33:19
|
|
|
|
petraz
|
Potrdilo o rojstvu otroka dobiš že v bolnici, skupaj z odpustnico. Drugače pa boš potrebovala za podpis očetovstva (mislim vsaj) rojstni list, ki ga lahko dvigneta na občini pri matičarki, kjer ga bosta tudi podpisala...
|
|
|
|
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 14:41:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pri nas se očetovstvo podpiše na centru? No, ker nama je rekla tam tista ženska, ko sem urejala porodniško, da se ne splača prej podpisovat, ker v vsakem primeru moraš še 1x prit na center in da bomo takrat vse uredili. Še nekaj podpisati in pa prinesti potrdilo o rojstvu otroka. Potem sva se pač odločila, da bova vse na 1x urejala. Ali me imajo za norca?
|
|
|
|
RE: Potrdilo da je dete rojeno 23.12.2006 21:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Očetovstvo se podpisuje na CSD, ne na matičnem uradu. Ampak, če rabiš za podpis očetovstva rojstni list, na podlagi česa pa se potem lahko očetovstvo podpiše že pred rojstvom otroka???
|
|
|
|
RE: Potrdilo da je dete rojeno 24.12.2006 14:07:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Očetovstvo se podpisuje na CSD, ne na matičnem uradu. Ampak, če rabiš za podpis očetovstva rojstni list, na podlagi česa pa se potem lahko očetovstvo podpiše že pred rojstvom otroka??? No to tut meni ni jasno -> jaz sem včeraj dobila domov izpis iz rojstne matične knjige, KJER PA OČE NI VPISAN. Men je totalno BAD da so tam kr neke pikice namesto imena mojega dragega. V glavnem v torek grem s tem na CSD, potem pa bom vidla kako in kaj dalje - verjetno bo res potrebno it k matičarki
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2007 23:34:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?