Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
čudni (beri:neumni) nasveti 25.11.2006 21:18:08
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Verjetno je marsikatera izmed vas že kdaj dobila kakšen nasvet, ki je bil prej smešen ali neumen kakor pa pameten. Jaz sem jih dobila malo morje, sem se na njeihov račun nemalokrat . Napisala jih bom kolikor se jih spomnim, če je dobila še katera kakšen dober nasvet, naj se mi pridruži, da se bomo vsi skupaj . "Če hočeš dolgo dojiti in imeti veliko mleka, moraš spiti ogromno kokakole." "Blazinice za dojilje obvezno operi preden jih zavržeš, drugače ti bo mleka zmanjkalo!" "Če dojenčka matrajo zobki, skuhaj fižol in ga s ohlajeno vodo kjer se je fižol kuhal, okopaj. Zobje bodo takoj zunaj." "Ne glej sama, ali je otrok že dobil zobke, ker ga bo še bolj bolelo. Iskanje zob prepusti drugim." "Ko bo star 3 mesece in 2 dni daj otroka v hodalico za 5 minut." "Ne obračaj otroku hrbta med spanjem, če ne bo dobil zlatenico." ne spomnim se več, ampak jih je še veliko. Ko se še kakšnega spomnim, napišem!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2006 21:23:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: čudni (beri:neumni) nasveti 25.11.2006 21:30:08
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Se opravičujem! Jaz sem se gaziranih pijač izogibala ko križa, sam da ne bi šraufal.
|
|
|
|
RE: čudni (beri:neumni) nasveti 25.11.2006 21:40:20
|
|
|
|
CatJa
|
Tako neumnih pa še jaz nisem slišala. Kriza.
|
|
RE: čudni (beri:neumni) nasveti 25.11.2006 21:42:46
|
|
|
|
Moyca_
|
kriza
|
|
RE: čudni (beri:neumni) nasveti 25.11.2006 23:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so svetovali, da naj delam, če hočem dobro zaslužiti. Odkar pa gledam Cigane... na-a, se ne strinjam s tem...
|
|
|
|
RE: čudni (beri:neumni) nasveti 25.11.2006 23:07:10
|
|
|
|
Marogica
|
Joj, to pa so res bedarije.
|
|
RE: čudni (beri:neumni) nasveti 26.11.2006 9:12:49
|
|
|
|
paris
|
O, hudo!
|
|
RE: čudni (beri:neumni) nasveti 28.11.2006 9:02:51
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: "Blazinice za dojilje obvezno operi preden jih zavržeš, drugače ti bo mleka zmanjkalo!" ta je pa dobra, meni so pa sredi poletja težil, da si bom mleko prehladila, potem je pa še ena teta razlagala, ki je rodila avgusta 30 let nazaj, da so takrat kmečko peč zakuril in je morala zraven v bundi sedet - no, jaz sem se uprla vsem tem "dobrohotnim" nasvetom .
|
|
|
|
RE: čudni (beri:neumni) nasveti 28.11.2006 9:12:33
|
|
|
|
ada2
|
meni osebno najbolj neumen je pa bil: ne reži las otroku pred starostjo 1 leta, ker mu s tem prikrajšaš pamet.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?