|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Karpatos
15.9.2006 8:31:43   
jana30
Smo se včeraj vrnili.Fotke v albumu.Bilo je super.

Carpe diem !

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Karpatos
15.9.2006 9:27:23   
anckabancka
Uh, sem si oči spočila...user posted image

Pa ni videti, da bi bila kaka gužva.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2006 13:34:09   
soncka
OOJ

ma jaz še izbiram destinacijo, pa me glede na to, da si zadovoljna zanima v katerem hotelu, s katero agencijo ste bli dol?

Hvala.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 22:34:49   
BLAŽIKA
Kako pa ste se prevažali po otoku, ker vidim , da ste imeli s sabo otroka. Sem bila pred par leti tudi jaz na karpatosu pa smo vzeli motor. Ker ste verjetno koristili avto me tudi zanima koliko ste plačali zanj? Imamo namen tudi mi iti nazaj vendar imamo sedaj tudi mi otročka, tam pa če nimaš prevoza zamudiš veliko lepih plaž in kotičkov.

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2006 4:41:46   
viv_
Blažika - mi sicer nismo bili na Karpatoso, ampak po Ionskih otokih (slikce v albumu), pa smo imeli kar svoj avto sabo... Čez komot ga ni.user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2006 14:01:22   
BLAŽIKA
A to ste šli pol na trajekt v trstu? Ali ste šli z avtomobilom do makedonije?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2006 14:04:52   
BLAŽIKA
Aja Viv pa še to, kateri otok vam je bil najbolj všeč in kako ste organizirali spanje?

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2006 15:05:31   
viv_
Blažika - iz Trsta žal ne vozijo več trajekti v Grčijo, gredo samo še iz Benetk. Tako da smo šli do Benetk z avtom, pa potem s trajektom do Krfa. Imeli smo kabino. Kabina se je super obnesla, ker je bilo komot za spat, pa še normalen popoldanski počitek, vmes smo se tudi malo igrali v kabini. Potovanje z ladjo je pa tudi zelo udobno - imajo restavracijo, igralnico, bazen...

Nam sta bila najbolj všeč Lefkas in Kefalonija, tudi Krf je prijeten, najmanj nam je bil pa všeč Zakintos - je zelo žurerski otok.

Spali smo v šotoru - kampi so lepo urejeni, povsod smo imeli svojo parcelo in elektriko.

Grčija je cenovno ugodna - cene v restavracijah so približno take kot pri nas, za kampe smo dajali v povprečju 18 Eur na noč, edino ladje pa kar nanesejo. Sploh v sezoni pride kabina precej drago.

viv

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2006 15:14:10   
BLAŽIKA
Viv hvala ti za odgovore. Bomo še malo razmislili do naslednjega leta kaj bomo naredili in kam se bomo odpravili. Če še me bo kaj zanimalo pa te bom kontaktirala, če lahko.user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?