|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev po abraziji
10.8.2006 9:35:26   
spes
Pozdravljene!

V nedeljo sem imela ss(grozni krči-katastrofa in izguba "litrov"krvi!),v ponedeljek-abrazija (10 tednov noseča).

Zdaj me pa zanima,koliko dni po abraziji ste še krvavele-jaz imam že 2dni bolj svetlo rjavkast izcedek.
In ko recimo kašljam,kiham,lulam,..čutim rahle krče v predelu maternice(to pripisujem temu,da se sama nazaj krči).Kakšne so vaše izkušnje?
V ponedeljek pa grem nazaj v službo.

Naj povem še to,da je po tistih nedeljskih krčih bila zame abrazija pravo olajšanje!Kar se psihične bolečine tiče,pa je trajala dan in pol(sem v petek že izvedela,da je vrečka prazna in da bo treba na abrazijo).Zdaj sem že ok!Verjetno je iz nekega nepoznanega razloga tako moralo bit! user posted image

Ni kaj;življenje gre naprej,upanje ostaja !

Lp,Spes
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev po abraziji
10.8.2006 15:28:28   
Klarissa
alo,
jaz sem po obeh (dveh) abrazijah krvavela le tisti dan, ko so mi jo naredili, pol sem pa imela 8 dni rjav izcedek.user posted image
M sem dobila prvič na 55. dan, drugič na 39.dan.
lepo pozdravljena in vso srečo v prihodnje

(odgovor članu spes)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2006 21:51:05   
tejčica
Spes, žal mi je da te je to doletelo.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2006 22:06:29   
Naja31
Spes, hudi mi je da si morala skozi to.
Jaz sem pred 14imi dnevi imela dve abraziji. Prvo v petek,ki je niso dobro opravili in potem še eno v ponedeljek. V nedeljo sem dobila vročino, na dotik me je vse bolelo, dobila sem tudi vnetje, tako da še vedno jem antibiotike.
Po prvi abraziji sem že naslednji dan nehala krvaveti, tudi izcedka nisem imela več, pa je bil potem to vse slab znak. Zdaj, imam pa še vedno krvav izcedek, včasih prav močan. Ampak sem bila včeraj na kontroli in G pravi, da so zdaj vse ven vzeli, tako da upam, da bo kmalu konec.

Srečno!
Naja

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2006 6:19:23   
tinaaja
Spes... Pa ne no.. Zal mi je, da si morala to doziveti.
Pri krvavitvi je vazno, da pojenja in da nimas vrocine in hudih bolecin. V takem primeru moras nazaj, ker obstaja moznost, da so kaj notri pustili.
Izcedek lagko traja tudi do 1 meseca, meni je vec kot 15 dni..
2 tedna brez spolnih odnosov in kopanja.
S casom je veliko lazje, gres naprej v nove boje. Odgovora zakaj se je to meni zgodilo, pa zal ni.. Ce ti bo tezko ali pa bos imela se kaksno vprasanje, se komot pridrzis puncam na forumu Zanositev - upanje - upanje po splavu.
Drzi se.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2006 7:22:32   
spes
Punce hvala,ker ste delite vaše izkušenje z mano!!!

Srečno vsem! user posted image

Lp,Spes

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2006 8:49:49   
spes
Spet jaz!Noče biti konca težavam in vprašanjem,še dobro,da vas imam user posted image !

Do zdaj sem imela rjav ali pa roza izcedek,danes se je pa spet pojavila sveža kri(jutri je teden dni od abrazije)!

Od včeraj imam rahle bolečine v maternici(kot sredi menstruacije-nič hujšega,ampak so in v tem primeru-ko to ni menstr.,me malo skrbi-no,morda je tudi vreme krivo user posted image )
Zdaj sem spet iz mini vložka prešaltala na normalnega,sranje!
Upam,da zaradi teh izcedkov in krvavitev nebi bil potreben spet počitek,ker grem juti v službo!Morda mi pa manjka gibanja!
A mislite,da bi morala do G.user posted image
Upam,da je to normalno in da se kmalu vse ustavi!!

Lp,Spes

(odgovor članu spes)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2006 8:57:18   
lana38
Takoj nazaj do G. Verjetno ti je kaj še not ostalo. Postopoma bi se naj izcedek zmanjševal, sveža kri se sploh ne bi smela več pojaviti. Vem iz lastnih izkušenj, sam bila kar trikrat na abraziji po enem UPN, preden so me dokonca poštimali. Jaz bi šla na tvojem mestu že danes kar, da ne boš imela kakšnih komplikacij, ko boš hotela ponovno zanositi.
LP

lana38

(odgovor članu spes)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2006 9:02:47   
tinaaja
Spes, res pojdi raje preveri, morda ni nic. Lahko da dobis samo kapljice za krcenje maternice, da se izcisti sama, v naslabsem primeru se enkrat abrazija.
Lej, ful se cuvaj. Po abraziji lahko fases kaksno vnetje, ker je maternica bolj dovzetna. Naj ti bo skoz toplo in dost se obleci. Gibas se lahko, ni panike, samo da se bos dobro pocutila. Ce bos svoh, prenehaj. Jaz sem sla 5 dni po abraziji tect.
Bos vidla, vse se bo uredilo in kmalu se bos veselila nove nosecnosti.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.8.2006 9:05:27   
minka 123
Tudi jaz sem mnenja, da bi morala nazaj h ginekologu (oz. tja, kjer so ti opravili poseg). Pri meni je bilo potrebno abrazijo ponoviti, ker prvič niso vsega sčistili. Dobila pa sem tudi navodila, da se moram vrniti v primeru krčev in krvavitve daljše od enega tedna.

Srečno!

(odgovor članu spes)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2006 9:07:19   
Anonimen
Nisem ziher, sam se mi zdi da izcedki lahko trajajo al do 8 al 10 dni po abraziji. Lahko pa pri Pušenjaku preveriš.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2006 9:18:19   
spes
Hvala Lana38!
Morda bom počakal do jutri,ko dela moj G.
Nočem zganjat prevelike panike,ker nimam niti povišane temperature niti hudih bolečin.
Upam,da se mi krvavitev ustavi,nevem,nisem pametna user posted image !

Lp,Spes

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.8.2006 9:36:27   
spes
Hvala vsem!

Bom res jutri poklicala svojega G.,kako in kaj,pa vam javim!

Še enkrat hvala in srečno user posted image !!!!!

Lp,Spes

(odgovor članu spes)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.8.2006 17:13:59   
tinaaja
Spes,
si OK? Si govorila z G?

(odgovor članu spes)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.8.2006 9:00:50   
spes
Čav Tinajaa in ostale!

Sem mislila,da itak ne bo nobeno zanimalo,pa se mi ni dalo delat gužve na forumu!
No,zdaj vidim,da nekomu le ni vseeno,pa bom povedala,kako je blo!

V nedeljo nisem do zvečer vedela,al bom šla v službo al v bolnico(kot mi je svetoval dr.Pušenjak,če bodo krči).Zvečer se je krvavitev končala(kot da bi odrezal),pojavili so se le manjši izcedki-svetlo rjavi in nisem nič klicala.Včeraj so še bili prisotni,danes bom pa videla kako bo.Če pa v sredo(jutri) ne bo konec,pa pokličem G za informacije!
Jaz sem včasih taka(kar se dohtarjev tiče),kot tisti tip iz reklame,ki čaka na svojo punco(jaz pa na konec izcedkov):
Še deset minut počaka,če jo čez 20 minut ne bo,čez pol ure grem user posted image  !

Upam,da gre zdaj res h koncu!

Še enkrat hvala vsem za nasvete in srečno user posted image  !

Lp,Spes

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.8.2006 20:40:25   
tinaaja
No  super, da je prenehala krvavitev. Pocasi se bo vse umirilo, tako fizicna kot custvena stran.
Ampak vseeno bi na tvojem mestu vsaj z G po telefonu preverila, ce bi se krvavitev se pojavila. Zaradi naslednje nosecnosti. ni nic fino, ce bi fasala kaksno vnetje. Jaz se tud izogibam zdravnikov, ce se le da. Sploh imem od moje izkusnje z UPN do porodnisce in ginekoloske klinike tok mesane obcutke - zaenkrat grem prav tezko tja. Ko sem cakala, da bo maternica iztisnila plod, sem cez oken opazovala mlade mamice s svojimi malimi pikicami. Ironicno... Ista stavba, pa tok razlicne izkusnje in custva.
Po nekem casu se zalost kar nekako razblini, zivis naprej normalno.. Obcutek, kot da je bilo vse samo ena mora, grozne sanje. Pa saj je prav tako, kwa pa ces.
PA le javi se, ce rabis nasvet, delit zalost ali veselje ali pa samo cvekat.
Drzi se! T user posted image user posted image

(odgovor članu spes)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.8.2006 7:46:11   
Grizo
Spes, upam, da se bo vse najbolje izteklo. user posted image

(odgovor članu spes)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?