|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avgust 2005
1.8.2006 7:13:18   
Tiamo
Sem kar jaz odprla novo temo na tem formu, upam, da nalin ne zameri user posted image  Po mojem ni smisla, da prenašamo vseh 5000 in več postov?

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:12:31 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avgust 2005
1.8.2006 7:24:21   
Tiamo
user posted image violinski, danes je za vaju z Aljošo prav poseben dan. Kot bi bilo še včeraj, se spomnim tvojega stiska rok in veselja, da sva se našli na sosednjih posteljah v porodnišnici; še vedno čutim objem, ki sva si ga namenile, ko nama je bilo težko; spomnim se pozitivnih besed, ki si mi jih dajala med previjanjem Demi....še vedno se spomnim, ko prva meseca stiskala roke in mislila na Aljošo in tebe, ko sta bila v bolnišnici, kako močna si bila, kako si vstrajala z dojenjem...violinski res zlata mama si in lahko rečem, da si "mama" vseh naših sončkov....danes je pa tvoj borec star 1. leto. Aljoša, upam, da boš kdaj to bral in želim ti, da premagaš bolezen in da tvoj srček postane tok močan, da boš premagal vse ovire na poti v življenju. user posted image  Demi ti pošiljauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:11:44 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 7:33:54   
Tiamo
miševi, hvala za lepo e-čestitko, ko se Demi zbudi ji jo pokažem. Jessy, moj me kdaj preseneti...kdaj pojamram, da nič ne naredi doma...ampak take stvari odtehtajo... Moja Demi, a ne kok je na slikah že velika in čist nič več podobna dojenčku, prava mala princeska...miševi, očka si je že zdaj nabalil municijo za odganjanje snubcev, hehe. Danes greve okoli 12 na fizioterapijo (upam, da zadnjič, ker ne bom jemala dopusta, saj Demi že hodi in to že zelo lepo, speljuje ovinke, se na mestu vrti, upam, da bo zadnjič, ker res ni potrebe) Potem imave pa še zdravnika ob 13:30, da mi odpre bolniško na podlagi Demi. Zobek ji raste in na podlagi tega grem na bolniško, nočem iskoriščati bolniške na račun Demi, ker če se bom kaj zlagala, bom hitro dobila nazaj-dvojno porcijo-saj veste "kolo sreče, se okreče". Grem popit kavo in enega zakurt

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 8:36:37   
petri85
Dragi Aljoša!
 
Naj sonce sreče Tebi sije, dokler Tvoj srček bije,
 
posebno pa še ta dan, ko imaš 1. rojstni dan!!!
 
 
Bodi zdrav, vesel, nasmejan, pa seveda tudi razigran še naprej!
 
user posted image
 
David, Petri85, user posted image  in ?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 8:58:05   
nanka
Aljoša     vse najboljše, veliko sreče in zdravja. Še danes se spmnem kako smo držale pesti tebi in mamici, ko si bil v bolnici in nismo vedeli kaj je s teboj. Pa si premagal bolezen in postal cel korenjak. Veselimo se s tabo in tvojimi domačimi.
 

    

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.8.2006 9:08:27 >

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 10:11:47   
Jessy
Aljoša, vse najboljše in najlepše za tvoj 1. rojstni dan!
Bodi še naprej tako vesel in nasmejan, pa tudi zdrav!
To ti želijo Neja, Jessy in naš ati!

user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 10:23:27   
Jessy
Ne vem, če se lahko pohvalim, da hodimo, ker ne vem, če se temu že reče, da hodi, ampak prej je šla večkrat po kuhinji sama, jaz pa pred njo z rokami proti njej, da bi jo lahko lovila, če bi padla...šla pa je sama...user posted image  Nek začetek pale je, kajne? user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 10:51:53   
miševi



Hehe, Jessy, kamot rečeš, da Neja že hodiuser posted image !



(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 10:56:32   
miševi



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Dragi Aljoša, želim ti veliko veselja ob pihanju prve svečke... Vse najboljše!!!
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za violinski!!!!




(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
1.8.2006 11:38:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miševi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 14:20:15   
violinski
Dober dan, vsem mojim prijateljicam avgustovkam in njihovim otrokom!!

Danes je poseben dan za nas, pred enim letom sem še globoko predihavala (Aljoša se je rodil ob 15:37). Danes je zjutraj vstal še bolj pozno kot ponavadi, sva se fajn poljubčkala, potem sem ga pa že morala previti, ker je od njega zavel znani vonj 'po včerajšnjem kosilu'.

Dekleta, hvala vam za vse lepe misli, ki ste nama jih poslale, Tia, spet si napisala toliko galjnivega, da brez solz ni šlo, pa tudi druge, ste tako zlate, saj si človek lahko samo želi, da bi imel take prijatelje v svojem življenju. Miševi, hvala za e-čestitko, ki jo je poslal Jure.

Tia, meni se zdi super, da si odprla temo na novo, saj bomo svojo staro temo vedno lahko našle, upam, da nas bodo našle tudi tiste, ki so sedaj na dopustu, saj ko se bodo vrnile, nas več ne bo na prvi strani čvekanja staršev. Bom nekaterim kar ZS poslala.

Jessy, bravo za Nejino hojo!!!

Nalin, hvala za link, skrbno ga bomo shranile, verjemi, tam noter so zapisani vsi dogodki, vse težave in vsa naša čustva preteklega leta, vse kar smo prebrodile kot privč mame našim malim avgustovčkom. Nič od tega se ne bo ponovilo, vsekakor ne bomo mogle več tako pogosto pisat, vsaka bo imela vedno več opravka s svojim otrokom ali otroci, s svojo družino, službo, .... Pa vendar je lepo vedeti, da smo lahko na forumu v tej naši posrečeni družbi v preteklem letu kadarkoli našle oporo in moč, če je je nam malo zmanjkalo.

In predvsem, da se ta stik nadaljuje!!!

Poljubčke vsem od Aljoše in mene!

< Sporočilo je popravil violinski -- 1.8.2006 14:22:20 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 17:06:13   
Tiamo
Sva iz fizioterapije in od pediatrinje. Pri fiziterapiji sva morale pokazati:
  • prepriemanje in vrtenje kock,
  • prepriemanje in vrtenje žoge,
  • podajanje žoge
  • pincetni prijem rozine
  • dati rozino v stekleničko
  • stresti rozino iz stekleničke
  • dati papa
  • dati lupčka
  • barvati z barvico
  • prinesti žogo
  • prinesti dojenčka

Demi je seveda obvladala več kot našteto, čeprav ji pincetni prijem še ne gre čist dobro, enkrat je pravilen, drugič ni. Barvanja z barvico ni obvladala, ker ji to nisem nikoli pokazala...ampak je potem po 5 min že čičkala po barvanki. Vse naštete stvari otroci osvojijo do cca 17 meseca in nič ni narobe, če kateri nič ne zna. Je pa Demi čebljala k zmešana, so rekli, da je to kar "preveč" za 1 leto. To so rekli v smehu. Demi tehta 10700g in je velika 79 cm, so rekli, da je zelo velika in moram kasneje pazit k bo rastla, da ne bodo motnje v rasti..da se bo držala na bolj na eno stran, če bo prehitro zrastla. Vglavnem nobene panike, samo vidijo da hitro raste... Pri pediatrinji oz. ona je ugotovila, da ima Demi malo vneto grlo in malo desno uho, ampak to samo pikico...nič strašnega...morava pa še drekca prinest. Zdaj spi, grem še jaz počivat  Violinski še enkrat, super mama si in velika prijateljica   

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 18:52:44   
Seven*
Aljosa, vse najboljse!!! Malo pozno, ampak bolje pozno kot nikoli!

Punce, koliko so bili kaj vasi otrocki tezki pri 11 mesecih. Moja Ema je imela 8800g, pa se mi zdi zelo malo. Pa se v mesecu in pol se ni nic zredila.. user posted image user posted image Pediatrinja je sicer rekla, da je to skoraj gotovo od vrocine, ker tudi odraslim ni do hrane in da bo nadoknadila.. Me skrbi, ker je drugace velika punca...

Danes sem bila sama z obema. Je bila prava grozljivka. Ene 5x sta se stepla, ene 5x je bil Jakob ful jezen in mamico natepel (neka finta iz vrtca..haha), pa Jakob je odkril novo funkcijo lonca za kuhanje. Lonec je menda lahko tudi kahla. Hahha.. V celem dnevu nisem imela minute zase. Ce se ni drl eden, se je drugi.. Jakob simulira bolezen, jutri gre v vrtec. Ceprav ga imam zelo rada, je njemu lazje v vrtcu, meni pa brez njega doma..

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 20:16:50   
nanka
Uh, Seven pri vas je bilo pa pestro. No naj te potolažim glede teže, Zoja ima 6500, tehtano danes pri zdravniku, pa bo v nedeljo stara 1 leto.

Zoja ima že dva dni vročino, pa nič ne kaže na bolezen. Danes je imela cel dan 38.3, tako da sva šli k zdravniku. Dali sva vodo in je vse OK. Če bo imela čez dva dni še vročino morava dati še kri. Zaenkrat samo čakamo kaj se bo razvilo. Zdaj sem ji dala svečko in bomo videli kaj bo ponoči. Kašlja nič, iz nosa ji ne teče, ušesa so OK, pljuča so čista. Samo dlesni ima malo otečene, čeprav zdravnica pravi da to ni zaradi zobkov, ker jih ni nikjer videti. Bomo videli kaj se bo razvilo.

Tia, Demi je pa carica kaj vse je pokazala na pregledu, ali je bila tudi cepljena? Midve sva vabljeni 9.8. na cepljenje.

Drugače nič posebnega, tudi ne vem ali bomo v nedeljo sploh praznovali ali pa bomo morali prestaviti.

Lahko noč

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.8.2006 20:17:57 >

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 20:21:52   
zoya24
ALJOŠA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo še vedno malo bolani, zdaj je bil dva dni - nedelja in ponedeljek OK, včeraj ponoči je pa spet vročino dobil, samo mu je čez dan padla, no jutri bomo še doma, potem pa upam, da bo zdrav!!!! Sva bila spet pri zdravnici, mi je že kar malo nerodno v ZD, ko sem že skoraj pogosteje tam, kot zaposleni: Je pa rekla, da se nam to zna ponavljati še celo leto, dokler se pač ne prekuži.

Neji user posted image user posted image za prve korake in hojo.

Nič mali se nekaj oglaša, ga grem potolažit, lepo se imejte.



< Sporočilo je popravil zoya24 -- 1.8.2006 20:24:11 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 20:57:17   
natasaxy
Dober večer.

Najprej iskrene čestitke Aljoši user posted image user posted image user posted image , ki je že kar pridno zakorakal v eno leto, pa seveda mamiciuser posted image user posted image user posted image , ki je saj vemo the bestuser posted image . Bodita zdrava, srečna, veliko nepozabnih skupnih trenutkov želim vama in seveda tudi ostali družiniuser posted image

Zoya tole pa ni prav nič fino. Skoz tale vročina. Držim pesti, da čimprej prekuži vse skupajuser posted image user posted image user posted image .

Naš dan je bil tudi kar pester. Ne vem ali je bil čuden dan, ali pa nekaj drugega ni pasalo našemu Gašpiju, ker je ful jokal danesuser posted image , pa veliko je spal, mogoče bo pa zopet kakšen zob kriv za touser posted image

Mene pa zanima, če tukaj ni možno videti vseh postov naenkrat, ker je treba od vsake post posamezno odpirat!! A se to samo pri meni dogaja. Prej mi je blo bolj všeč ker sem vse poste naenkrat imela vidne. A se da to kje uredit?

Aja Jessy pa bravo za hojo!! Tudi naš je vsak dan bolj pogumen, počasi bomo vsi shodili.

Tale računalnik mi danes zelo počasi melje vse skupaj, tako da bom rajši poslala. user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 22:02:50   
violinski
No, pa še dober večer.

Dan se je zaključil, Aljoša in Lana spita.

Tia, ala ji vera, Demi, da je vse znala, tudi jaz ne vem, če bi Aljoša znal držati barvico, do sedaj je sicer že čečkal po riši-briši tabli, ker je videl Lano, kako to dela (ves čas ji je za petami in ves čas ponavlja tisto, kar dela ona), sem pa prepričana, da ne bi dal lupčka, ker tega pa nikakor noče. Vsi ga vsak večer poljubčkamo za lahko noč, Lana mu pošilja lupčke, njega se pa to skorajda sploh ne tiče. Je verjetno pri izražanju čustev precej podoben svojemu očetu user posted image . A, pa sigurno tudi dojenčka ne bi prinesel. Če bi rekel daljinca že mogoče, dojenčka pa sigurno ne. user posted image

Seven, pri vas je bilo pa danes res pestro. Jaz se takih situacij, če je le mogoče, izogibam, če Lana zboli raje prosim tudi moža, da ostane doma, da si ju lahko razdeliva. Sem pa nekajkrat vseeno 'imela čast' biti sama doma z obema in je bilo tudi približno tako, kot ti opisuješ. Meni je tvoj mož neverjeten junak, da je bil v tistem času, ko si bila ti zaradi kolena v bolnici, sam z obema po cele dneve.

Še za težo bi te rada potolažila, tudi Aljoša je pri 11 mesecih imel manj kot 9 kg, Lana pa niti pri enem letu še ni dosegla 10, čeprav naj bi. Koliko ima Aljoša sedaj ne vem točno, se bomo tehtali 17.8. Aljoša drugače zelo veliko pojé, je pač glistica.

Nanka, Zoya, žal mi je, da imata Zoja in Žiga vročino, Nanka, čisto možno da je zaradi zob, ki bodo v prihodnje prišli na plano, zdravniki pa tega nikoli ne smejo priznati, da otroci dobijo vročino pri izraščanju zob. Enkrat sem razmišljala, zakaj nočejo priznati, pa se mi je posvetilo, da bi kdaj mogoče lahko bila vročina iz drugega razloga pa bi jo starši pripisali izraščanju zob in ne bi bili pozorni na druge znake morebitne bolezni. Je že prav tako, da so previdni.

Zoya, če bo z Žigo tako kot z Lano, se bodo prehladi in viroze vrstili točno do 31.3., nič več kasneje. Jaz se viroz niti ne tako bojim, bodo pač padale bolniške, bolj se bojim črevesnih virusov, ker otroka lahko tako zdelajo, da mora na infuzijo, če dehidrira. Hitro se pozdravite!!!

Natasaxy, na začetku teme imaš desno zgoraj možnost izbrati "V obliki drevesa" ali "vsa sporočila hkrati" - na tole klikni, pa bo spet tako kot prej.

Še enkrat se vsem puncam zahvaljujem za današnje čestitke!!!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: AVGUST 2005
1.8.2006 22:22:56   
nanka
Zoja tudi noče poslati lubčka, še mi je ne smemo preveč lučkat, te tekoj odrine. Naša bi prinesla kvečjemu dalinjca ali pa mobitel, o to pa. barvice pa tudi še ni imela v roki, tako da sploh ne ve zakaj naj bi jo uporabljala.

Zdaj pa res lahko noč, Zoja je šele zdaj zaspala 

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.8.2006 22:23:43 >

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 7:41:02   
Tiamo
Jutro, jaz zgodnja ptica ne morem spati, nevem zakaj...verjetno, ker sem včeraj nesla v službo bolniški list, hehe. Sem se v službi zmenila, da pridem šele septembra, pa pravijo da ni panike, samo da pridem. Odpovedi mi itak ne bodo dali, ker gredo 3 ali 4 fantje stran, tako da me nujno rabijo. Ful se pa bojijo, da bi še enkrat zanosila user posted image  Jajaja, samo za 160.000 SIT na mesec za mojo VII/I izobrazbo je veliko premalo, da si želim nazaj v službo. Pa bi še šlo, če bi mi delo ustrezalo, kot mi je nekoč pred 5 leti ko sem prišla, čist zaradi drugega dela, kot ga naj bi opravljala sedaj. Violinski, kako je s tvojimi službami za katere držim pesti?  Jessy ja lahko rečeš, da je Neja shodila, bravo, bravo, bravo! Nanka, Zoya včeraj sem bila pri pediatru zako, ker ima Demi drisko, ker ji izrašča spodnja desna dvojka. In seveda so morali narediti cel pregled, da so na koncu rekli ja morda je res od zob. Pa jaz mojo Demi poznam že eno leto in točno vem, kdaj je bolana ali kdaj ji rastejo zobki. Pri Demi izraščanje traja cel mesec, tako da mesect ečnobe, malo driske in kdaj pa kdaj bruhanje.   Natasaxy, njabolje da greš v svoj profil, spodaj kjer so Moje nastavitve, pri prvem oknu Način ogleda objav, naredi piko pri Vsa sporočila hkrati. Violinski ima prav, ampak boš vedno morala to delati, ko se boš prijavla na RR. Grem kavo popit

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 2.8.2006 7:42:12 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 8:28:13   
natasaxy
Jutro. Da se hitro malo pofočkam, predno grem Gašperja dvignit, pomoje se že igra v postelji.

Spali smo lepo, upam da bo danes manj tečnobe kot včeraj:)

Tia ja to sem hotla, sem pri mojem profilu nastavila in zdej deluje.user posted image

Naš se mi zdi da bi nekako pokazal skoraj vse naštete stvari zdravnici, če ne drugega bi jo pa z lubčki zasul, ker te pa saj veste ful rad daje. Za barvico bi bila pa težka. On če ima svinčnik v roki se samo igra z njim - no še vse počasi pride - še kakšna stena bo hitro počečkanauser posted image

Zdej pa tudi mene kličeuser posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 10:46:32   
Jessy
Danes pa praznuje Nika od ery!

Vse najboljše, Nika! Veliko lepih trenutkov s tvojo mamico in atijem! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 10:56:33   
petri85
Danes pihata svojo 1. svečko Nika in Jan .
 
Nika in Jan, želimo Vama vse najboljše,
 
pa veliko zdravja in veselja tudi v prihodnje!
 
user posted image
 
 

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 11:08:49   
Jessy
Takole...zdaj pa še ostale zadevce!

A je potrebno posebej hvaliti današnje vreme? user posted image  Jaz tako uživam, ker je ohladilo to vročino! user posted image  Je pa kar fajn hladno, tako da sem Neji oblekla dolge hlače in rokave, seveda oboje zelo tanko. Ampak, če se spomnim lanskega leta, je bilo vreme ob tem času enako. Ko sem ležala v porodnišnici je ta tretji dan začel padat dež in postalo je hladno. Ko smo šle 6.8. domov, sem ji mogla obleči pleteno jopico, kapico in copatke, tako hladno je bilo. Zgleda, da bo letos enako!
Pa vseeno upam, da bo čez vikend spet sončno, saj jo bomo mahnili malce na Cres, vendar le čez vikend. Štartamo v petek po kosilu, ker dopoldne bo moj še delal, vrnemo se pa v nedeljo zvečer, da bo Neja čimveč poti prespala.

Ja, naša punca hodi! user posted image  Je zelo previdna in če nihče ne stoji nasproti nje, se sploh ne spusti. Se ji pa tako fajn zdi, ko gre sama, da se samo smeji! user posted image

Seven, ti si imela pa res pestro! Si ne predstavljam, da bi bila v tvoji koži! Ravno prej sem razmišljala o novem user posted image , da kako bi zmogla z obema, ko bi bila na porodniški, ker takrat tašča že ne bi pazila na Nejo, če bi bila doma, tako da sem našla neko rešitev, da bomo na novem user posted image  delali takrat, ko bo Neja stara 3 leta, saj jo takrat nameravava dati v vrtec. Tako bi se pa dalo! user posted image
Glede teže smo pa mi vedno bolj pri rejenih, tako da je brezveze, da ti pišem, kolk je tehtala. Smo še vedno kar fajn zaliti! user posted image

Zoya, pri vas imate pa res smolo! A ne, da ima človek kar slab občutek, ko je tolikokrat pri zdravniku! Ampak, nimaš kaj, tako je življenje! Sicer se bo pa prej ali slej vse normaliziralo, pa bo takoj bolje! Držim pesti za vaju!

Demi je pa res dobra, da je vse to pokazala.user posted image Jaz našo že vidim, kako bi čukasto gledala, ko bi zahtevala, da naj pošlje lubčka. Če ona ni na volji, potem ne pomaha, niti ne pošlje lubčka. Tudi z barvico se še ni srečala. V bistvu na to še pomislila nisem, da bi bil že čas za kako čečkanje. Očitno bo treba tudi s tem kar začeti. Ostale stvari bi pa kar šle, si mislim, čeprav močno dvomim, da bodo pri nas karkoli od tega preverjali. Običajno me le vpraša, če dela to pa to pa to, preverjala pa še nikoli ni ničesar.

Nanka, tudi za vas držim pesti, da ne boste zboleli, da bo v nedeljo tortica!

A sem še kaj pozabila?

Grem zdaj delat cmoke, ker mi Neja spi. Danes je 1 uro bolj zgodna za spanje. Se pozna, da je tako vreme. Upam, da bo dolgo spala, da si odpočije!



(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 11:10:40   
Jessy
Vse najboljše in najlepše za 1. rojstni dan tudi Janu in njegovi mamici! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 11:13:00   
petri85
Jaz se kar ne morem navaditi, da smo na mesečnicah in takoj odprem starši čvekamo, no pa saj bo s časom!

Rojstni dnevi se kar vrstijo, tako, da vas je že kar nekaj enoletnic/ikov!

Tia, sem bila kar malo presenečena, kaj vse je morala Demi pokazati, tudi pri nas ne ve kaj so barvice, saj se mi zdijo zelo nevarne,da bi se sunil in mu je še nisem dala. No, naš bi jo sigurno dal v usti in začel hrustat, ker bi mislil, da je to ena debelejša Bobi palčka.user posted image

Zoji in Žigu pa pošiljava eno user posted image , da čimprej ozdravita!

Čestitke Neji za prve korake!user posted image

Jaz sem pa že 2 dni kar malo v strahu, ker mi je začel spet ful trebuh otrdevat. Prvič mi ni nikoli, tako, da moram po navodilih G veliko počivati in je ta vreme kot nalašč zato, ker David veliko spi in si tudi dopoldne lahko privoščim počitek. Samo upam, da bo vse uredu!

Pozdravček!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?