Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Le kaj mu je kar naenkrat ? 26.9.2006 13:30:25
|
|
|
|
petka
|
Naš poba ima skoraj 5 mesecev in je od včeraj naprej siten ko... . Prej se je ves čas samo smejčkal sedaj pa taka sitnobca da je joj . Vsak ki ga vidi pravi ja ja to so zobki, zobki bojo, ja zobki al bojo al pa ne... Pred dvema tednoma smo začeli z uvajanjem goste hrane - z rižolinkotom po flaški in prejšnji teden nadaljevali s Frutkom popoldan, nekaj žličk hruškove ali jabočne kašice. Seveda je zaprt kot beton, včeraj pa se je končno pokakal in tako, da je kar čez hlačnico priteklo Ima pa tudi malce vročine cca 37,3, rokice in nogice pa mrzle (čeprav mislim, da ima rokice mrzle, ker si jih ves čas tlači v usta in se slini kot žabec Prej sem ga dala v posteljo in mu dlesni namazala s Calgelom - je takoj nehal sitnariti.... Zdej pa ne vem, so to res zobki, a mu dam tudi Calpol - kako ste naredile ve ??? HELP
|
RE: Le kaj mu je kar naenkrat ? 26.9.2006 13:50:50
|
|
|
|
NENAJANI
|
Po mojem bodo res zobeki! moj je prvega dobu pri 10 m. Je bil nenormalno tečen pa nonstop ! Malo vročinice, slinjenje, driska (vse normalno) Sirupa za zbijanje vročine ni treba devati, dokler nima vsaj 38!
|
|
RE: Le kaj mu je kar naenkrat ? 26.9.2006 14:04:32
|
|
|
|
natalia
|
jaz tudi mislim, da so zobki. pri nas je bila sitnoba 2 meseca prej, ko so dejansko začeli izraščat - pa sta potem oba naenkrat ven predrla. boš vidla, kako boš ponosna, ko boš zagledala zobke...
|
|
RE: Le kaj mu je kar naenkrat ? 26.9.2006 14:35:05
|
|
|
|
petka
|
ne vem... spet ful joka... . greva kar k zdravniku, ker ima že 38,5 vročine. Zgleda da je bolan
|
RE: Le kaj mu je kar naenkrat ? 26.9.2006 15:40:51
|
|
|
|
Barbs
|
Petka, ti ga kar pelji pokazat, da te ne bo skrbelo. Včasih (večkrat) so res krivi zobki, lahko patudi ne in se ni fajn zanašat na to. Bogi David, daj mu lupčka, pa poročaj, kako je blo.
|
|
RE: Le kaj mu je kar naenkrat ? 26.9.2006 19:05:19
|
|
|
|
petka
|
Toliko o zobkih . Mali ima totalno vneta ušeska - zato pa skos jokca, sploh pri sunkovitih gibih, naprimer ko ga odložim, ali pa spreminjam položaje v naročju... baje mu "buta" v glavi... Je dobil antibiotike na 8 ur, kar pomeni, da ga bomo morali zbujati ponoči - upam, da mu ne bo prišlo v navado, ker sedaj spi od 18:30 - 6:00 zjutraj.... Hvala za skrb, na zobke bomo pa še malo počakali
|
RE: Le kaj mu je kar naenkrat ? 26.9.2006 19:39:10
|
|
|
|
Barbs
|
Hudiča! Še dobro, da sta šla.... zdaj pa kar korajžno, pa ne mislit na to, da se bo "navadil" zbujat. Probaj ga čimbolj narahlo zbudit oz. samo dvignit, mu zdravila "vlit" , kakšno slabotno luč prižgi in če bo vse prav, se še zbudil ne bo za vredu... Ajde Petkica - sestra Franja
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?