Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zapp-lime kolekcija 2006? 20.2.2006 14:24:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ga imam, vendar ga še nisem sprobala. Sem ga posodila kolegici, ki pravi da je super. Je rekla da se res na majhno zloži in da je peresno lahek. Lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: Zapp-lime kolekcija 2006? 20.2.2006 14:32:09
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz ga imam in sem ful zadovoljna...Sam zavedat se moraš, da je voziček samo v sedečem položaju...Moja hčerka, če zaspi glavo nasloni vstran in spi....Je pa stara 19 mesecev....Mislim pa če je otrok mlajši od enega leta ni primeren... Moje mišljenje pač... Lep pozdrav
|
|
RE: Zapp-lime kolekcija 2006? 20.2.2006 14:34:21
|
|
|
|
mia-2
|
Naš je star skoraj 10 mesecev in super not sedi, men je pa tudi super voziček.
|
|
|
|
RE: Zapp-lime kolekcija 2006? 20.2.2006 14:37:37
|
|
|
|
sabini
|
O super da pohvalite moj je star 9.mesecev sej rabim ga sam za mal po trgovinah in na hitr samo je pa res škoda da ne gre v ležeči položaj. No sam moj Matic itak noče v vozičku več spat . Tko da
|
|
|
|
RE: Zapp-lime kolekcija 2006? 20.2.2006 14:50:11
|
|
|
|
Bubamaraa
|
To je pa čist druga zgodba, če noče več spati v vozičku .....Potem ti pa lahko sam rečem, da ga KUPI... ...Za mene je to najboljši voziček.... Pa tud spati se da, sam da otrok spi v sedečem položaju in ne v ležečem.... Lep pozdrav
|
|
RE: Zapp-lime kolekcija 2006? 20.2.2006 20:49:46
|
|
|
|
bombonček
|
Tudi mi ga imamo naša je stara devet mesecev in danes je prvič zaspala v njem ni bilo nobenih problemov.Smo res zadovoljni z njim.ZAKON JE!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?