hajdi21
|
V Slovenj Gradcu opravlja preglede dr. Marija Predič Georgiev, Partizanska pot 16. Tel. 02/882 96 11. Nima sicer licence za NS, ima pa 3D ultrazvok. Jaz in moj dragi sva bila prejšnji petek pri njej (19. teden), ker imam sama zelo čudno ginekologinjo, ki mi na pregledih ničesar pametnega ne pove. In ker ne vem, ali mi bo delala morfologijo naslednji teden, sem si rekla, da raje plačam 10.000,00 SIT, pa bom vsaj vedela, če je z malim - malo vse vredu. Punce, bilo je fenomenalno! Pregled je trajal skoraj 1 uro, pregledali smo celo pikico. Spola ne želiva vedeti, če pa bi želela, se je pa vse zelo dobro videlo večkrat. Ženska ima 30-letno prakso, pomaga pa ji hčerka, ki je mislim, da, medicinska sestra. Pokažeta ti vse, kar si zaželiš, vmes snemata filmčke, delata slikce. Naša bebika je bila tako živahna, da smo nonstop snemali. Čisto na začetku nas je pozdravila tako, da je odprla eno učko. Mahal(a) nam je, v usta je dajal(a) rokice, celo nogico (neverjetno!), na filmčku in na slikicah imava njen obraz, celo hrbtenico, podplat z vsemi prstki na nogicah, nekaj se je celo lišpal(a) po obrazu (upam, da ni fantek?), stehtali in izmerili smo jo, poslušali smo utrip srčka, preverjali pretok plodovnice,..... skratka, bilo je nepozabno. Na koncu je vse filmčke (10) in slikce (20) posnela na najin USB ključ(256 Mb), ki sva ga morala imeti s sabo. Potem pa ona sama še enkrat pregleda vse posnetke, in če bi bilo slučajno kaj narobe, bi dobila domov pošto. Če katero še kaj zanima v zvezi s tem, vprašajte. Lp, hajdi21
|