|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3D ultrazvok
19.7.2005 22:44:56   
nazaj
Pozdravljene vse :nosecka:
Mene pa zanima, če mogoče veste kje v Lj ali v Mb opravljajo 3D ultrazvok in kakšna je cena. In, če mogoče to vse posnamejo na CD ali na kaseto (tudi to me zanima cenovno).

Lepo se imejte in uživajte z vašimi :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   3D ultrazvok
19.7.2005 23:08:04   
rija
lj zdravstveni zavod dravlje, 19.000 sit.

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   3D ultrazvok
19.7.2005 23:41:46   
Anonimen
Fontana MB, dr. Japelj, cena ???:zmeden2:

(odgovor članu nazaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   3D ultrazvok
20.7.2005 10:33:54   
kofetek2010
sicer ni ne MB, ne LJ :) v Slovenj Gradcu ga tu ima ena dohtarca, imena se žal ne spomnim :)

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   3D ultrazvok
20.7.2005 14:20:00   
hajdi21
V Slovenj Gradcu opravlja preglede dr. Marija Predič Georgiev, Partizanska pot 16. Tel. 02/882 96 11.

Nima sicer licence za NS, ima pa 3D ultrazvok. Jaz in moj dragi sva bila prejšnji petek pri njej (19. teden), ker imam sama zelo čudno ginekologinjo, ki mi na pregledih ničesar pametnega ne pove. In ker ne vem, ali mi bo delala morfologijo naslednji teden, sem si rekla, da raje plačam 10.000,00 SIT, pa bom vsaj vedela, če je z malim - malo vse vredu.

Punce, bilo je fenomenalno! Pregled je trajal skoraj 1 uro, pregledali smo celo pikico. Spola ne želiva vedeti, če pa bi želela, se je pa vse zelo dobro videlo večkrat. Ženska ima 30-letno prakso, pomaga pa ji hčerka, ki je mislim, da, medicinska sestra. Pokažeta ti vse, kar si zaželiš, vmes snemata filmčke, delata slikce. Naša bebika je bila tako živahna, da smo nonstop snemali. Čisto na začetku nas je pozdravila tako, da je odprla eno učko. Mahal(a) nam je, v usta je dajal(a) rokice, celo nogico (neverjetno!), na filmčku in na slikicah imava njen obraz, celo hrbtenico, podplat z vsemi prstki na nogicah, nekaj se je celo lišpal(a) po obrazu (upam, da ni fantek?), stehtali in izmerili smo jo, poslušali smo utrip srčka, preverjali pretok plodovnice,..... skratka, bilo je nepozabno.

Na koncu je vse filmčke (10) in slikce (20) posnela na najin USB ključ(256 Mb), ki sva ga morala imeti s sabo.

Potem pa ona sama še enkrat pregleda vse posnetke, in če bi bilo slučajno kaj narobe, bi dobila domov pošto.

Če katero še kaj zanima v zvezi s tem, vprašajte.

Lp,

hajdi21

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   3D ultrazvok
20.7.2005 14:35:12   
bevetko
Jaz k dr. Japlju ne bi šla na 3dUZ. Sem bila pri njem na nuhalni in je vse skupaj trajalo samo 5 min, pa še zgovoren ni bil, tako, da bom šla na 3d UZ v SLovenj Gradec, sem od večih slišala, da je super in tudi blizu MB-ja je.
:nosecka:

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   3D ultrazvok
25.7.2005 0:00:20   
gabie
Ali mogoče veste do katerega tedna se dela ta 3D ultrazvok?
Hvala in lp,
Gaby

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 3D ultrazvok
17.10.2005 13:49:44   
NUBA_77
hajdi21:

Pri kolk tednih se pa ponavadi dela 3D UZ?
Ali imaš mogoče kje objavljeno kakšno slikco ali pa filmček, da si pogledamo?

Hvala za info že v naprej.

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2005 14:53:52   
hajdi21
NUBA_77,

kolikor vem, se nekako najbolje vidi nekje od 19.-25. tedna.

Slikce in pa kakšen filmček ti lahko pošljem, če mi napišeš svoj mail.

Lp,

Hajdi21

(odgovor članu NUBA_77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2005 14:15:54   
Peli
Zanima me če kje na Gorenjskem tudi delajo 3D ultrazvok, kdaj se prijaviš in koliko stane?

(odgovor članu hajdi21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2005 8:36:08   
ursa_p
Jaz sem se v ponedeljek narocila na 3D UZ v Postojni! user posted image

V Ljubljani stane se mi zdi da 18.000 SIT (mogoce malo vec - ne vem tocno), v Postojni stane 12.000 SIT, v SG pa 10.000 SIT. Za Gorenjski konec se nisem slisala, da bi ga imeli!

Ljubljana mi je predraga, zato sem se narocila kar v Postojni!

Najlepse se pa vidi menda okoli 23 tedna ... najvec do 26-ega. Ni dobro iti prekmalu ... tako so mi rekli.
V Postojno s sabo ne prineses nicesar, sami ti posnamejo vse na CD!
Aja, frej je bil pa samo se ta ponedeljek - zame ... kasneje bi bilo prepozno (ker je naslednji frej datum sele okoli 15.11.2005) ... tako da komaj cakam!

Slikce in filmcek bom objavila, ko pridem do njega! user posted image  Komaj cakam! user posted image

Hajdi21 ... te lahko prosim, da mi posljes filmcek na moj mail ... zelo bi bila vesela, da vidim kako to sploh izgleda! Moj mail ... linchaich@yahoo.co.uk !

Lp, Ursa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2005 12:47:23   
meta22
a se po 26.tednu nič več ne vidi na 3D UZ al kaj!!! mam namen iti pa sem že v 28.tednu. Se mi še sploh potem splača!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2005 13:08:31   
ursa_p
Meta22!

Pozanimaj se kar tam, kjer bi ga rada opravila ... mogoce imajo v Postojni v ponedeljek se kaj frej, ce se bo kaj videlo, ti bojo pa ze povedali preden se bos narocila (povej v katerem tednu si), ampak mislim, da si malo pozna! Vseeno vprasaj!

Lp, Ursa

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2005 19:27:00   
pikica_
A mogoce lahko katera, i je ze bila v Postojni na tem ultrazvoku napiše kam se lahko poklice in koga, da se narocis za ta pregled?

Hvala.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2005 23:00:14   
ursa_p
Pikica_

Jaz sem se narocila predvcerajsnim ... narocena sem pa v ponedeljek!

Poklici kar v postonjsko porodnisnico in povej, da bi se rada narocila na 3D UZ!
05/726-42-72

Sporocim v ponedeljek kako je bilo, ampak do sedaj sem izvedela, da so filmcki tako posneti v 2D, le sliko dobis v 3D ... malenkost sem razocarana ... kdo kaj ve kje delajo 4D filmcke, pa cena, pa ... ?

Lp, Ursa

(odgovor članu pikica_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.10.2005 8:51:56   
marty5
Tudi filmček dobiš v 3D - ti povem iz prve roke, ker sem bila ta ponedeljek.

Najprej gledajo v 2D in potem ti zanimive dele naredijo v 3D. So pa izjemno prijazni in mislim, da ti ne bo žal. Jaz sem šla malček prehitro (22. teden), a mi je dr. Likar rekel, da se lahko oglasim čez kaka 2 tedna, da bo še malo zastonj posnemal.

Srečno in predvsem veliko užitkov!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.10.2005 10:01:57   
ursa_p
Marty5!

Hvala za tale odgovor ... sem bila ze malenkost razocarana, sedaj pa sem ze boljse volje! user posted image  Komaj cakam ... user posted image user posted image user posted image

Verjetno bos ti odsla se enkrat ... hehe ... more biti res lusno!
PS: Imas ZS! user posted image

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 21.10.2005 10:03:43 >

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.10.2005 10:08:31   
marty5
Sem vidla ZS in odpisala, samo nisem ziher, če je odposlalo, ker mi ni shranilo v poslana sporočila. Od kar je nova RR namreč še nisem uporabila nabiralnika user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.10.2005 10:57:51   
ursa_p
Jaz sem ti ze takoj odgovorila in se ti ze vnaprej zahvalila! user posted image  Zgleda nisi dobila drugega ZS-ja.

Se enkrat hvala! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.10.2005 7:47:12   
ursa_p
V ponedeljek sem tudi sama opravila 3D UZ v Postojni!

Bilo je super user posted image user posted image user posted image  .... kaj vec si lahko preberete v temi februarcice ... tukaj:
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=658452

Slikce pa tudi najdete v sporocilu, bojo pa danes tudi v rinagaraja albumu!

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.10.2005 15:23:02   
miška1
kaj na to se lahko naročiš tudi če nisi njihov pacijent

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.10.2005 15:40:33   
klavdijam
Od naslednjega tedna ga ima tudi dr. Lukman na Ptuju. Sem v+bila včeraj pri njem na navadnem UZ in mi je povedal, da v sredo štarta z 3D in 4D UZ v svoji zasebni ordinaciji.
Povedal je tudi, da bo pregled trajal najmanj 35 minut, naj s sebojprinesem USB ključ.
Seveda komaj čakam.
Morda še to; priporoča med 16 in 20 tednom, ker je takrat baby še manjši in količina plodovnice relativno velika in se lepše vidi.
Poročam! :))

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.10.2005 21:23:35   
ursa_p
Miska1!

Ti samo poklices in se narocis ... ni vazno ali si njihov pacient ali ne ... to je samoplacniski UZ! Pri meni je trajal pregled 2x 30 minut, drugace traja pol ure, ampak ker je imej frej in ker ni bilo nobene zelo zelo lepe slikce, sem prisla cez pol urce ponovno snemat, slikat, ...
Posnamejo ti pa CD, s seboj pa ne rabis nicesar, razen denarja!

Lp, Ursa

(odgovor članu klavdijam)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.10.2005 14:26:11   
miška1
Danes sem klicala na zgoraj navedeno telefonsko pa in rekla da bi se rada naročila za 3D ultrazvok, pa smi gospa na drugi strani odgovori da sem narobe klicala tako da sedaj mi ni nič jasno. ali obstaja še kaka druga telefonska?

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.10.2005 22:16:09   
Tiya
Klavdijam,

Prosim, daj napiši tel. številko od dr. Lukmana s Ptuja, ali pa vsaj kje ordinira oz. naslov, da se lahko naročim na 3D UZ.

Lep pozdrav.

(odgovor članu klavdijam)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?