Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rojstvo - kako povedati z SMS-om? 6.10.2006 19:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, ima katera mogoče kakšno dobro idejo kako,mislim s kakšnim verzom povedati da ste rodile,da pošlješ sms po mobiju.Kaj zanimivega,ne pa ; ......se je rodil--??????,velik-.......,težka-ek-----.ime mu-ji je----. Jaz sem lani napisala : Ime mi je------,sem velik------,težek------,na svet sem prijokal..... Kaj bolj zanimivega me zanima,ker kmalu pričakujemo še enega-eno. Enkrat sem na netu najdla full dober verz,pa sem ga shranila pa ga NIKJER NI Hvala za vaše ideje Mojca
< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 21:48:06 >
|
|
|
|
RE: Rojstvo - kako povedati z SMS-om? 6.10.2006 22:21:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Tuki maš neki predlogov: Mamici v veselje in atiju v ponos, na svet sem prikukal brez zobkov in bos, dne... ob... velik ... in težek... Vaš .... Minilo je mesecev devet, zdaj končno prikukal/a je na svet, težek/a_____g, visok/a_____cm z imenom________, danes (dne......) polepšala nama je življenje. Ker bila je prava lunca, rodila se je punca. Ker na puncah svet stoji, veseli punce smo prav vsi. Dne......., težka.....g, visoka.....cm in zdrava (ime otroka) se nama je rodila.
< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 21:50:14 >
|
|
|
|
RE: Rojstvo - kako povedati z SMS-om? 7.10.2006 8:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dobila enkrat takšno čisto preprosto sporočilo, ki mi je bilo res všeč: Ti me še ne poznaš, sem ------, rodil sem se ----- in se zdaj veselo cartam pri mamici in atiju.
< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 21:51:11 >
|
|
|
|
RE: Rojstvo - kako povedati z SMS-om? 7.10.2006 11:06:21
|
|
|
|
Maleal
|
Oj,še me ne poznaš,ime mi je --------------,luč sveta sem zagledal ob ------,velik sem ------------ in težak -------------,se kmalu vidimo,dijo.
< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 21:50:52 >
|
|
RE: Rojstvo - kako povedati z SMS-om? 8.10.2006 12:48:18
|
|
|
|
AKŠ
|
Po 9ih mesecih (datum in ura) sem prišla na svet. Aja, da se predstavim! Ime mi je -----, težka ------g in velika ---cm. Komaj čakam da te vidim-pa čeprav megleno...
< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 21:51:39 >
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?