Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pampers sleep and play - opozorilo 24.9.2005 10:21:15
|
|
|
|
anitaz
|
HUdoooo!!! MEn so itaq papmers en drek vredne,ampak da so taaak drek
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play - opozorilo 24.9.2005 10:25:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj, jaz jih imam v rezervi - če ni drugega, ampak da bo takšen dr..., to si pa nisem mislila.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play - opozorilo 24.9.2005 15:44:38
|
|
|
|
TaRe*
|
Tudi pri nas . Meni so itak najboljše senzitivke,pa hlačke so tud vredu,samo moj se pritožuje,ker jih ne zna oblačit.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play - opozorilo 25.9.2005 18:35:49
|
|
|
|
ZARA
|
UHHHHHH...jst sem tud kupila pamperske (ene kao dobre) zadnjič k mi je zmanjkal activ - fitk in so totalna nočna mora...groza!!! Tamala je bla čist prelulana do kolen !!!!! NIKOL VEČ!!! (razen activ - fit )
|
|
RE: Pampers sleep and play - opozorilo 25.9.2005 18:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa kako? Jaz imam za Tiborja že tri leta in pol čisto navadne, navadne Pampers, pa nikoli ni nič premočilo. Moker je bil edino ene parkrat, ko smo imeli kakšne druge plenice.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play - opozorilo 25.9.2005 18:45:25
|
|
|
|
ZARA
|
Si pač rojena pod "srečno plenico" ...
|
|
RE: Pampers sleep and play - opozorilo 25.9.2005 20:13:46
|
|
|
|
Janika
|
Pamperske so čist v redu, kot sem že enkrat rekla je pomembno kako so "oblečene". Tako kot se naši malčki med seboj razlikujejo in lulajo različno veliko, eni več drugi manj, enkrat več drugič manj. Hvala bogu da je tolk proizvajalcev in lahko zadostijo vse naše potrebe po tovrstnih izdelkih. Sama uporabljam pampers. Problem bi bil ko bi se vsakič dogodila nesreča, pa mislim da se pri nobenih plenicah to ne dogaja, je le stvar naše odločitve in potem navade.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play - opozorilo 25.9.2005 22:09:20
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem jih kupila in so OK..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?