Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sezam - dojenje - vprašanje!! 14.12.2005 14:37:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, tako je vredu. Lahko narediš tudi malo večjo količino, da ne kuhaš vsake šalice posebej. Jaz sem si naredila dobrega pol litra naenkrat. Fajn je spiti kakšne tri skodelice na dan. Pa ne pozabi pojesti semen, čeprav niso ravno božanskega okusa. Upam, da bo tudi pri tebi delovalo.
|
|
|
|
RE: sezam - dojenje - vprašanje!! 14.12.2005 16:52:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem si tud naredila večjo količino vode in semen...glede na to, da je zadeva 20 minut vrela, pol od tistih 2dcl ni boh ve kaj ostalo Ja, ni okusno, ampak meni je nucalo...pa ne misli, da bo danes takoj boljše...par dni pa vseen traja!
|
|
|
|
RE: sezam - dojenje - vprašanje!! 14.12.2005 21:45:47
|
|
|
|
Maxica
|
Kira, ja, tako je čist ok. Pa kr ene parkrat to popij. Drugače pa čimvečkrat pristavljaj, da se stimulira laktacija. Traja pa en par dni, da se ponudba in povpraševanje uskladita. Nikar ne obupaj. Srečno!
|
|
RE: sezam - dojenje - vprašanje!! 15.12.2005 12:28:15
|
|
|
|
KIRA
|
hvala punce, pol le delam prav. danes sem zadevo izboljšala, da ni tako neokusna. malce sem sladkala, pol sem pa dodala še malo mleka - kot to delajo s čajem angleži in ne boste verjele, sedaj je prav užitno!!!
|
|
|
|
RE: sezam - dojenje - vprašanje!! 4.1.2006 18:42:32
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Tale dodatek mleka je pa super pogruntavščina.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?