|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč-rota virus
15.2.2006 8:56:49   
tina21
V ponedeljek ponoči je mali zacel bruhat,zjutraj je prisla se driska. V ponedeljek smo sli do zdravnika, le-ta je rekel, da ni tako hudo, da bo bruhanje minilo v 24 urah, driska v treh dneh.Do tu vse lepo in prav ampak mi bruhamo ze tretji dan, vrocina je tu tudi ze tri dni, da ne govorim o tem, da nic,čisto nič ne poje. Res je hvala bogu kar naprej žejen ampak tisto kar spije tudi takoj zbruha. Kako postopati naprej? Kako ga pripraviti da bo vsaj kaj pojedel?
Njegovo neživahnost in nenormalno mirnost - ki je nismo navajeni sicer pripisujem vrocini in izčrpanosti ampak koliko časa pa naj bi to še trajalo?
Za ustavitev driske sedaj pijemo caj iz suhih borovnic ampak tudi tega ponavadi takoj zbruhamo.
Prosim, če ima katera kakšen pameten nasvet, ker jaz res nevem več kako naj še ravnam. Ko bi se vsaj bruhanje končalo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč-rota virus
15.2.2006 9:04:07   
Mina1
Naš prvi je zaradi tega "pristal" na infekcijski v bolnici, je bil res hud rota virus.

Še enkrat pokliči zdravnico in povej tole za bruhanje. Res je fino, da veliko pije, ampak vseeno lahko dehidrira, ker mu gre vse ven z bruhanjem in drisko.

Jaz bi šla na tvojem mestu ponovno k zdravnici, pri nas je bilo res hudo.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
15.2.2006 9:09:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2006 9:09:36   
oka
Nočem te strašiti, ampak takoj pojdi k zdravniku. Naša je imela adeno virus (3x je bruhala in samo nekajkrat driskala). Ni hotela niti jesti, niti piti, bila je čisto mirna. Na infekcijski so poleg dehidriranosti ugotovili še, da ji je zaradi tega, ker ni ne jedla ne pila padel sladkor v krvi na hudo nizko raven. Dali so ji infuzijo in stanje se je izboljšalo. 

LP

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2006 11:08:21   
Metuljčica04
Zdravnika obiskat.Mi smo prav tako bruhali in driskali že 4. dan,niti tekočina ni več ostala v njej.Bruhala je tolikokrat,da nismo več šteli,otroka pobasala in direkt v otroško kliniko,sprejeta takoj,dehidrirala,dobila takoj infuzijo.Vse skupaj je pri nas trajalo 10 dni.Ne odlašat!

L.p.!

Življenje je igra,igrajte jo!
Življenje je izziv, sprejmite ga!
Življenje je sen,uresničite ga!

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2006 11:40:49   
vidja
Te razmere so od otroka do otroka drugačne. No, mi smo tudi bli vsake tri dni pri zdravniku, ko je mela rotavirus. Smo pa uspeli težavo rešit tako, da smo ji dajali piti po žličkah in tudi celo noč sva ji z možem na deset minut z brizgalko dajala borovničev čaj z glukozo in nelitom. Mmorali pa smo na kontrolo in zdravnica kar ni mogla verjet, da ni dehidrirala.

(odgovor članu Metuljčica04)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2006 11:45:31   
Cikica
Ti lepo pokliči svojo pediatrinjo in pojdita še enkrat na pregle.Mi smo našega tudi imeli doma 2 dni,stanje se je poslabšalo in je pristal na infuziji,sva čez noč bila v bolnišnici in verjemi ni prijetno gledati kako ti tvojega otročička pikajo,jočeuser posted image user posted image ti pa nemoreš pomagati,ker veš da to rabi.moj je imel res hud rota virus,sicer bruhal ni hvala bogu,imel pa je drisko in nekaj dni vročine.user posted image Boljše da gresta k zdravnici še enkrat.
upam,da bo vse vredu.

lp,cikica

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2006 12:12:18   
lelaval
Pojdi čimprej do zdravnice - glede na to, kar si napisala, mora v bolnico in na infuzijo, saj lahko dehidrira. Če bi vsaj to, kar popije, ostalo v njem, bi bilo vredu.
Moja hčera je pri 11 mesecih tudi imela rota virus. vse zbruhala - tudi, kar smo ji dajali po žlički - pa je šla na infuzijo. Ko je čez 2 leti zopet tako bruhala (tokrat na srečo ni bil rota virus), je v ZD pediatrinja sestri naročila, da ji da Nelit in vodo po žličkah in jo je kako uro opazovala. Če bi bruhala, bi naju takoj poslala v bolnico.
Nočem te strašit, ampak tako malo telo v par dneh dehidrira.

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2006 23:24:50   
corfu
Upam, da si že šla do zdravnika. To je zelo resna zadeva! Mi smo takoj pristali v bolnici, bruhanje, driska, vročina, če mene vprašaš je tvoj otrok že močno dehidriran. Zakaj bi se mučil, v bolnico z njim.

Uživaj življenje...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?