|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pranje quinny vozička
14.7.2006 14:17:42   
pat
pozdrav!
mogoče sa vam zdi čudno, a me zanima, če ima katera quinny voziček in kako ga operete. imamo freestyle comfort. naš je sedaj po dobrih 3 mesecih zelo umazan (strehica predvsem - od kolesa), saj ga zelo veliko uporabljamo in ga nonstop zlagamo, ker veliko potujemo. v navodilih sicer piše, da se ga ne sme prati v pralnem stroju, in da naj gledam odsek navodila za pranje (KI PA GA NIKJER NI - TIPIČNO), vendar mi je prejšnja lastnica rekla, da ga je prala na 30 v stroju.

kakšne pa so vaše izkušnje?

http://rebeka.moj-album.com
ugodno oblačila na http://rebeka-prodaja.moj-album.com
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pranje quinny vozička
14.7.2006 14:23:39   
lili79
Me zanima isto. Sicer imamo od Haucka Traxa in isto piše da ga moramo na roke prat, to je pa tok enga dela. Bi ga raje dala v stroj pa na program za ročno pranje ampak se bojim riskirat.  A je katera to že naredila?
LP

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2006 14:34:27   
pat
sej pravim, prejšnja lastnica ga je prala na 30, pa je voziček ok.
evo, moj se ravo pere, pa bom poročala, kako je šlo.

(odgovor članu lili79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2006 14:36:12   
lili79
Čakam na poročilo, ker imam ta vikend namen prati voziček in avtosedež, sem pa 98% odločena da gresta v stroj!!!

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2006 14:36:14   
mia-2
Pri našem piše handwash.Pa celo piše s hladno vodo!Jest sm ga ravno zadnjič oprala kr s "šlaufom" zunaj na dvorišču in s krtačo.Pa je šlo vse dol nič se ni vskočilo.Sem ga pa sušila v senci ene par ur.Pa zdej zgleda kot nov.

(odgovor članu lili79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2006 14:45:41   
baby baby
Mi imamo Quinnya Freestyla in sem ga (blago, da ne bo pomote... user posted image  ) zadnjič oprala v stroju na 40 in je bilo vse OK. Edino strehice nisem znala ločit in sem jo ročno zdrgnila s krtačko, prej pa malo namakala z Vanishom. Vse ok, se ne pozna nobene razlike med tkanino, ki je bila oprana v stroju in tisto, ki je bila na roke...

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2006 15:00:33   
pat
no, tudi jaz sem zdajle lih potegnila našega quinnyja iz pralnega stroja.in je super čist! res mislim, da je treba vozičke prat sploh zdaj v tem vremenu - našauser posted image se namreč ful poti.... tudi če je kr nagicauser posted image drugače sem pa tudi jaz imela težave s strehico.... mislim, da se je ne da ločit...user posted image no torej... drage mamice - vozičke kr lepo razstavit pa oprat - lahko tud v pralnem strojuuser posted image .

lp

< Sporočilo je popravil pat -- 14.7.2006 15:01:29 >

(odgovor članu baby baby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2006 15:03:14   
BLAŽIKA
Tudi jaz sem oprala blago vozička na 30 v pralnem stroju im je kot nov.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2006 16:00:27   
Minkaa
IZVIRNO SPOROČILO: baby baby

Mi imamo Quinnya Freestyla in sem ga (blago, da ne bo pomote... user posted image  ) zadnjič oprala v stroju na 40 in je bilo vse OK. Edino strehice nisem znala ločit in sem jo ročno zdrgnila s krtačko, prej pa malo namakala z Vanishom. Vse ok, se ne pozna nobene razlike med tkanino, ki je bila oprana v stroju in tisto, ki je bila na roke...

podpis nič ni bilo narobe. Blago ločiš od ostalega kolesa in je to to razen strehice

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu baby baby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2006 20:47:42   
Anonimen
user posted image  Naš Quinny gre tudi jutri v stroj - po enem letu je že prav bljak user posted image

(odgovor članu Minkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2006 21:46:04   
mucica1
Lili 79!

Mi imamo tudi Traxx-a, pa me zanima kako spoh snameš prevleko, da jo opereš!? Strehica je namreč "prišraufana" na ogrodje!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2006 20:45:50   
frutka_
Jaz imam Zappa in ga redno perem v stroju na prigramu za ročno pranje. Dodam tekoči prašek in malo mehčalca in je še vedno vse okej!

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.7.2006 8:14:13   
lili79
mucica1 meni ni ratalo ločit blaga s strehice, sem ga dala kar pod tuš pa malo krtačko pa smo veselo drgnili. Vse ostalo sem pa lepo v stroj dala pa na program za ročno pranje (30°C) in je vse lepo, nič ni skrčeno, pomečkano. V glavnem od zdaj naprej peremo v stroju, ker do zdaj sem se dvakrat matrala na roke!
Moram pa povedat da sem tudi v stroju oprala prevleko od Maxi cosi Priori in tudi z njo ni nič narobe, nasprotno prav lepo čista je user posted image .
Tok od mene.
LP, lili79

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.7.2006 8:15:34   
lili79
Zdaj sem se spomnila da v stroj tudi nisem dala košare, ki je pod vozičkom. Sem se bala da jo ne bo čist sfuzlal k je kt bi bla iz enga kartona narejena. Sem jo tud na roke oprala.
LP

(odgovor članu lili79)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.7.2006 14:19:53   
jana26
Jaz sem tudi že oprala tako voziček kot lupinico, vse skupaj sem dala v pralni stroj na 30, potem pa obesla ven in je bilo že v eni uri suho.

(odgovor članu lili79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.7.2006 14:32:01   
Geja
Jaz imam od Haucka model user posted image  matr mi ne gre z jezika - pozabla...

skratka moj ga upere kar zunaj na vrtu, fajn nažajfa, podrgne z gobico in spere s šlaufom... in v parih urah na soncu je suh...

Geja

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.7.2006 18:09:52   
Anonimen
Jst sem najprej ful upoštevala navodilo, da moram prati na roke user posted image , pol sem pa enkrat reskirala in ga oprala v stroju na 30 stopinj. user posted image
Vse je bilo ok in od takrat tud jaz perem blago vozička v stroju. razen strehico....to pa še vedno na roke drgnem.user posted image

(odgovor članu Geja)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
8.8.2006 13:53:39   
Luns
Mi mamo Maxi taksi speedi, pa bi ga tud rada oprala v pralnem stroju. A je katera to poskusla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.8.2006 20:00:45   
Ketica
Pozdravljene!

Mene pa zanima, če se da kje kupt samo tekstilni del vozička ločeno od ogrodja?

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.9.2006 16:56:43   
Anonimen
mene tudi to zanima; imamo namreč quinnyja spidyja letnik 2005, pa je tko smotan, k malček ne more v njem popolnoma naravnost sedet. In sem slučajno videla eno mamico s tanovim spidyjem, pa je ful izpopolnjen...ogrodje je pa (kot sem lahko videla) enako.

lp,
jana

(odgovor članu Ketica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.