Bejba
|
Z našim 2,5-mesečnikom imava pri vsakem hranjenju prave boje. Ko dobi cucelj v usta (se ne dojiva, ker ni in ni bilo mleka) se začne dret kot bi ga iz kože dajali. Ga skušam potolažiti, se mogoče malo umiri, mu dam cucelj v usta, spet dretje, zvijanje nogic k trebuščku, skratka cel kažin . Ker imamo že od vsega začetka težave, smo zamenjali že kar nekaj mlekov, bili smo tudi na Pregominu, ker je obstajal sum, da bi bil alergičen na kravje mleko, vendar ni bilo nič dokazano. Sedaj smo nazadnje pristali na Novalacu. Pa se mi zdi, da je vedno slabše. Včasih je še kakšen obrok pojedel normalno, posebej ponoči je jedel čisto v redu, sedaj pa se že pri čisto vsakem obroku dere. Je imela katera podobne probleme in kaj bi lahko bil temu vzrok? Jaz sem že čisto obupana, enostavno se bojim ure, ko se je potrebno spet hraniti . Ko kam gremo, gledamo da bomo v treh urah nazaj, da mi ga ne bo treba kje drugje hranit. Pa smo bili že pri pediatru, pa v pediatrični...pa noben ni nič pametnega pogruntal. Prosim za vašo pomoč. LP; Bejba